Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to jsou mi novinky, ale zase lepší než tromboza
jen to zní dost brutálně píchat si injekce do břicha
ono to ani moc nebolelo, spis ten pocit ze sama sobe „ublizujes“ ![]()
to netusim, posledniho ledna jdu na kontrolu
nu a co ty, jste v poradku? kdy vlastne cekas na ten krasne okamzik ![]()
tak sis udělala takovou „dovču“ aspoň si odpočineš… Jojo, přesně za tři měsíce…to je ještě dlouho
Dobré ránko
Tak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu ![]()
Jůů Ivet
bude to fešák až pak půjdete domů ![]()
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!! ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jůů Ivetbude to fešák až pak půjdete domů
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!!
to zjistíš po pár pokusech, bud bude zpocený nebo kdyby mu byla zima, bude mít ledové nožičky, ručičky, nosík ![]()
evita_ij píše:
Dobré ránkoTak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu
Jééé to bude frajer, po tom se budou holky ohlížet hned
!
Kdy čekáte mimčo?
LUaPE: To mě mrzí, to musel bejt pěkně hnusnej pád, když jsi si zlomila kotník:-(! Hlavně ať tě to moc nebolí a už tě z té sádry osvobodí
!
Ahoj holky,
tak s pondělkem počítám. Dojedem, i kdyby na saních
Nemůžeme si nechat ujít Ivet ještě jako 2 v 1 a samozřejmě milou Johanku.
lucaruzickovaa píše:
Jůů Ivetbude to fešák až pak půjdete domů
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!!
Lucí, já to pořádně neodhadnu ani teď. Doktorka říkala, šáhnout za krk. Ale Mates je asi z jiného těsta. Na spaní má rád extra teplo. Usne jen s chlupatou dekou nebo ve fusaku. Pak je zapařený jak jetel. Jinak má věčně ruce jak led a nesnese ani rukavice ani boty. Ale zřejmě mu to neva. ![]()
Já pořád, že bude v létě, tak jsme nakoupili samé letní věcičky, bodíčka s krátkým, lehké dečky. No jo, ale v baráku zima jak v Rusku. Tak jsme mazali pro teplejší
Navíc mě bylo pořád horko. To byl odchov. Chuďátko.
Miška8 píše:evita_ij píše:Jééé to bude frajer, po tom se budou holky ohlížet hned
Dobré ránkoTak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu
!
Kdy čekáte mimčo?
když si nahoře v diskuzi zatrhneš Zobrazovat podpisy, tak se ti ukážou naše metříky
Máme doma už 2letou Johanku a čekáme za 6 týdnů brášku ![]()