Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
18.1.12 22:22

to jsou mi novinky, ale zase lepší než tromboza :think: jen to zní dost brutálně píchat si injekce do břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.1.12 22:29

ono to ani moc nebolelo, spis ten pocit ze sama sobe „ublizujes“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.1.12 22:35

a jak budeš ještě doma dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.1.12 22:39

to netusim, posledniho ledna jdu na kontrolu :) nu a co ty, jste v poradku? kdy vlastne cekas na ten krasne okamzik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.1.12 22:44

uz to vidim :) dnes to mas presne za tri mesice vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.1.12 22:54

tak sis udělala takovou „dovču“ aspoň si odpočineš… Jojo, přesně za tři měsíce…to je ještě dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.1.12 08:37

Dobré ránko :-) Tak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 08:52

Jůů Ivet :-) bude to fešák až pak půjdete domů :-)
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.1.12 09:10
lucaruzickovaa píše:
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!! :-)

to zjistíš po pár pokusech, bud bude zpocený nebo kdyby mu byla zima, bude mít ledové nožičky, ručičky, nosík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.1.12 09:19
evita_ij píše:
Dobré ránko :-) Tak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu :-)

Jééé to bude frajer, po tom se budou holky ohlížet hned :palec: !
Kdy čekáte mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.1.12 09:20

LUaPE: To mě mrzí, to musel bejt pěkně hnusnej pád, když jsi si zlomila kotník:-(! Hlavně ať tě to moc nebolí a už tě z té sádry osvobodí :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 09:20

No snad to zvládnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
19.1.12 09:48

Ahoj holky,
tak s pondělkem počítám. Dojedem, i kdyby na saních ;) Nemůžeme si nechat ujít Ivet ještě jako 2 v 1 a samozřejmě milou Johanku.

lucaruzickovaa píše:
já malýmu koupila taky kombinézu, protože přece jenom nevím jak bude až pak půjdeme domů my… Nejhorší je, čeho se bojím, abych ho buď nepřehřívala nebo mu nebyla zima?!! :-)

Lucí, já to pořádně neodhadnu ani teď. Doktorka říkala, šáhnout za krk. Ale Mates je asi z jiného těsta. Na spaní má rád extra teplo. Usne jen s chlupatou dekou nebo ve fusaku. Pak je zapařený jak jetel. Jinak má věčně ruce jak led a nesnese ani rukavice ani boty. Ale zřejmě mu to neva. :lol:
Já pořád, že bude v létě, tak jsme nakoupili samé letní věcičky, bodíčka s krátkým, lehké dečky. No jo, ale v baráku zima jak v Rusku. Tak jsme mazali pro teplejší :jazyk: Navíc mě bylo pořád horko. To byl odchov. Chuďátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 09:55

:-D
Já s tím pondělkem taky počítám :-) a moc se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
19.1.12 10:16
Miška8 píše:
evita_ij píše:
Dobré ránko :-) Tak já mám vypráno, vyžehleno, ty nejvíc pidi věcičky, a i nachystané co bude mít mimis při cestě z porodnice. Fotečku tu :-)
Jééé to bude frajer, po tom se budou holky ohlížet hned :palec: !
Kdy čekáte mimčo?

když si nahoře v diskuzi zatrhneš Zobrazovat podpisy, tak se ti ukážou naše metříky :-) Máme doma už 2letou Johanku a čekáme za 6 týdnů brášku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová