Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
22.1.12 17:57

já bych byla pro tu 10h :-) před desátou musím do tý nemocnice na odběr…tak bych pak došla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:03

Já jsem pro…a je mi tak nějak jedno v kolik dopoledne…to si rzhodněte vy :-) a zase v naší cukrárně,jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 18:06

já místo beru jako jasnou věc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.1.12 18:07

holky tak me ted napadlo… jak jsem si pichala ty injekce (zibor IU3500) na redeni krve, tak jestli nemuzu mit zpozdeni kvuli tomu… snazila jsem se nait neco na netu, ale nic jsem nenasla.. co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:07

To já taky jen se raději ptám :-D takže v 10 hdin v cukrárně? A co Nikča, nevíte jestli půjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:08
LUaPE píše:
holky tak me ted napadlo… jak jsem si pichala ty injekce (zibor IU3500) na redeni krve, tak jestli nemuzu mit zpozdeni kvuli tomu… snazila jsem se nait neco na netu, ale nic jsem nenasla.. co myslite?

Zajímavý dotaz :-D třeba je to možný, ale třeba taky ne :-) udělej si test a nenapínej nás :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.1.12 18:11

Luci, zitra vecer dam vedet, pojedem do lekarny… jen se ptam, abych zase nebyla natesena a ono nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
22.1.12 18:15
LUaPE píše:
Luci, zitra vecer dam vedet, pojedem do lekarny… jen se ptam, abych zase nebyla natesena a ono nic :,(

já vážně nevím, neznám ty léky, ale tak snad nééééé a budeš mít zítra dáááálnici, držíme palečky!!! :hug: :hug:
Já si dělala test asi 3dny po zpoždění, nevydržela jsem čekat dýl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 18:15
LUaPE píše:

já si myslím,že ne:-) ale nejsem doktor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 18:21

taky bych tak dlouho nevydržela čekat :-) tak se zítra těšíme na dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:25

I když já si dělala test taky asi po 2dnech co sem měla zpoždění, ale to sem myslela, že tam nic nebude a bylo :-D :-*
Ale zas pokud t byly injekce, aby se ti nesrážela krev, tak jako lajk bych řekla, že tím spíš bys t dostala, ale necháme se překvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.1.12 18:27

holky, ja to taky nikdy nevydrzela, ale to zklamani pak :) tak zitra na me myslete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.1.12 18:28

holky, já teda počítám s naší cukrárnou a 10 h :-) a Nikča nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 18:37
vesper píše:
holky, já teda počítám s naší cukrárnou a 10 h :-) a Nikča nevím :nevim:

Já s tím teda taky počítám :-) a máš na Nikču číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.1.12 18:50

Ahoj holky,
tak koukám, že zítra v 10h. v cukrárně?

LUaPE píše:

To většinou způsobí předčasné krvácení ;) Tak ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová