Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já bych byla pro tu 10h
před desátou musím do tý nemocnice na odběr…tak bych pak došla:-)
Já jsem pro…a je mi tak nějak jedno v kolik dopoledne…to si rzhodněte vy
a zase v naší cukrárně,jo? ![]()
holky tak me ted napadlo… jak jsem si pichala ty injekce (zibor IU3500) na redeni krve, tak jestli nemuzu mit zpozdeni kvuli tomu… snazila jsem se nait neco na netu, ale nic jsem nenasla.. co myslite?
To já taky jen se raději ptám
takže v 10 hdin v cukrárně? A co Nikča, nevíte jestli půjde?
LUaPE píše:
holky tak me ted napadlo… jak jsem si pichala ty injekce (zibor IU3500) na redeni krve, tak jestli nemuzu mit zpozdeni kvuli tomu… snazila jsem se nait neco na netu, ale nic jsem nenasla.. co myslite?
Zajímavý dotaz
třeba je to možný, ale třeba taky ne
udělej si test a nenapínej nás ![]()
Luci, zitra vecer dam vedet, pojedem do lekarny… jen se ptam, abych zase nebyla natesena a ono nic ![]()
LUaPE píše:
Luci, zitra vecer dam vedet, pojedem do lekarny… jen se ptam, abych zase nebyla natesena a ono nic
já vážně nevím, neznám ty léky, ale tak snad nééééé a budeš mít zítra dáááálnici, držíme palečky!!!
![]()
Já si dělala test asi 3dny po zpoždění, nevydržela jsem čekat dýl ![]()
LUaPE píše:
já si myslím,že ne:-) ale nejsem doktor ![]()
taky bych tak dlouho nevydržela čekat
tak se zítra těšíme na dobré zprávy ![]()
I když já si dělala test taky asi po 2dnech co sem měla zpoždění, ale to sem myslela, že tam nic nebude a bylo
![]()
Ale zas pokud t byly injekce, aby se ti nesrážela krev, tak jako lajk bych řekla, že tím spíš bys t dostala, ale necháme se překvapit ![]()
holky, ja to taky nikdy nevydrzela, ale to zklamani pak
tak zitra na me myslete ![]()
holky, já teda počítám s naší cukrárnou a 10 h
a Nikča nevím ![]()
vesper píše:
holky, já teda počítám s naší cukrárnou a 10 ha Nikča nevím
Já s tím teda taky počítám
a máš na Nikču číslo?
Ahoj holky,
tak koukám, že zítra v 10h. v cukrárně?
LUaPE píše:
To většinou způsobí předčasné krvácení
Tak ti držím palce ![]()