Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, tak coz, mlsaly jste? za hodku jedu do pb do lekarny ![]()
Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresuje
Ouu, no, Matoušek nezvrací, ale párkrát vdechl sliny A vlastně jednou si ublinkl a dusil se. Pak jsem se celou noc klepala a při každém vzdychnutí jsem byla na nohou.
LUaPE píše:
ahoj holky, tak coz, mlsaly jste? za hodku jedu do pb do lekarny
Držíme palce a prosím, dej nám vědět ![]()
larsa píše:Vcera sme byli u svagrovy, ktery se narodilo miminko ted ve stredu, je to krasnej malej uzlicek, ale pak se najednou zacla z niceho nic dusit zvratka, bylo to des, je nastesti v poradku, ale me to hrozne vydesilo, rikala jsem si jestli jsem vubec na takovy veci pripravena, jestli bych vedela jak miminku pomoc. mate taky takove zkusenosti? ja na to ted furt myslim a dost me to stresujeOuu, no, Matoušek nezvrací, ale párkrát vdechl sliny A vlastně jednou si ublinkl a dusil se. Pak jsem se celou noc klepala a při každém vzdychnutí jsem byla na nohou.
holky,to teda nic moc zážitky, je to hrozný
sice nám ukazoval záchranář první pomoc pro malé děti,když se dusí,ale nevím…těžko říct co bych dělala a jak moc by zafungoval ten mateřský instinkt…hlavně že je ale v pořádku!
LUaPE píše:
ahoj holky, tak coz, mlsaly jste? za hodku jedu do pb do lekarny
Ahoj, držím palce a chci hned info ![]()
LUaPE píše:![]()
![]()
tak to zkusim jeste rano![]()
![]()
![]()
Nesmutni … Zkus to ráno, to je hcg v moči nejvýraznější. A také záleží na citlivosti testu.
Lucí, věř, že v takových situacích zafunguje „instinkt lvice“, ale není na škodu si takovou situaci vůbec neprožít.
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslíme
Vždyť ten prcek nás převrátí o 180°
nebo o 360°? ![]()
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek ![]()
LUaPE píše:![]()
![]()
tak to zkusim jeste rano![]()
![]()
![]()
nesmutni Lucí, urč to vyjde…držíme palčáčky ![]()
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslímeVždyť ten prcek nás převrátí o 180°
nebo o 360°?
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek
Tak, tak
… hmmm, je mi povědomý ![]()
larsa píše:lucaruzickovaa píše:Tak, tak
Ahoj holky, no taky nevím jak bych se zachovala, ale myslím, že jako maminky bysme zareagovali statečně než si teď myslímeVždyť ten prcek nás převrátí o 180°
nebo o 360°?
jo a jinak koupila sem si konečně ten kočárek… hmmm, je mi povědomý
lucaruzickovaa píše:larsa píše:lucaruzickovaa píše:Tak, tak
nebo o 360°?
![]()
to není ani možný
Lucí a kdes ho teda nakonec koupila? A je k němu i ta autosedačka?
larsa píše:Koupila jsem ho v křižáku a je teda bez autosedačky, ale tak tu mámlucaruzickovaa píše:Lucí a kdes ho teda nakonec koupila? A je k němu i ta autosedačka?larsa píše:lucaruzickovaa píše:Tak, tak
nebo o 360°?
![]()
to není ani možný