Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
25.1.12 12:22

jinak ahoooj holky :-) V pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.1.12 14:25
Janicka159 píše:
LUaPE píše:
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…
Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ :D já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla :-( KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl :dance: Držím palečky

ahoj Jani, jojo jsem Lucka :) dekuju za podporu, porad jsem na tom stejne, uvidim jak to dopadne do nedele, kdyz porad nedorazi tak udelam test znovu a pomazu k dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 15:07
Janicka159 píše:
jinak ahoooj holky :-) V pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou :-)

Proč bysme tě sebou nevzali?! :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 15:10
LUaPE píše:
Janicka159 píše:
LUaPE píše:
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…
Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ :D já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla :-( KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl :dance: Držím palečky
ahoj Jani, jojo jsem Lucka :) dekuju za podporu, porad jsem na tom stejne, uvidim jak to dopadne do nedele, kdyz porad nedorazi tak udelam test znovu a pomazu k dr :)

Je to divný, že to normálně máš pravidelně a teď máš takový dlouhý zpoždění… ale taky asi hrajou roli nervy…ale každopádně to i tak může být těhotenství, tak držíme palečky… :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 15:17

Jinak jsem dnes byla UTZ a paní doktorka?!byla na pěst!!!fakt byla příjemná…sem se jí ptala, jestli mi řekne, co to je a ona, že jo…a pak mi říká: Oni vám to minule neřekli? a já že jo..a ona najednou protivným hlasem: No ono to stejně není vidět :-P…a ani mi maličkýho pořádně neukázala..jiný doktorky mi ukazovali vnitřnosti a tak a tahle blbka nic…a říkám jí, hlavně ať je malej v pořádku a na ani nic neřekla…no prstě mě dost naštvala…a pomalu ani nemohlanajít srdíčko a říká, no jako že když bylo srdíčko v pořádku v tom 20tt, tak teď určitě bude taky… fakt podle mě kráva!!! :cert: :cert:
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým vím :-) a jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli :-D takovou bambulku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.1.12 15:36

..

LUaPE : My jsme se taky snazili a porad nic pak jsem poprosila pacu a on mi predepsal hormony jmenovalo se to nak clostilbegyt pomáhá to otehotnet a mě to fakt pomohlo hned :)Teda nevím jestli se snažíte dlouho nebo chvilku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
25.1.12 16:38
lucaruzickovaa píše:
Jinak jsem dnes byla UTZ a paní doktorka?!byla na pěst!!!fakt byla příjemná…sem se jí ptala, jestli mi řekne, co to je a ona, že jo…a pak mi říká: Oni vám to minule neřekli? a já že jo..a ona najednou protivným hlasem: No ono to stejně není vidět :-P…a ani mi maličkýho pořádně neukázala..jiný doktorky mi ukazovali vnitřnosti a tak a tahle blbka nic…a říkám jí, hlavně ať je malej v pořádku a na ani nic neřekla…no prstě mě dost naštvala…a pomalu ani nemohlanajít srdíčko a říká, no jako že když bylo srdíčko v pořádku v tom 20tt, tak teď určitě bude taky… fakt podle mě kráva!!! :cert: :cert:
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým vím :-) a jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli :-D takovou bambulku :-D

na pěst teda :cert: :cert: :cert: :cert: to je přístup.....
Který jsi týden? nechceš si udělat metřík,at víme?? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.1.12 16:55
lucaruzickovaa píše:
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým vím :-) a jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli :-D takovou bambulku :-D

ježiš, a která to byla? to mě mrzí Luci,že byla taková… :think: Ale je to teda pořádný kus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.1.12 16:56
Janicka159 píše:
jinak ahoooj holky :-) V pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou :-)

já doufám,že příště půjdeš taky a žádný vyspávání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.1.12 17:08
vesper píše:
Janicka159 píše:
já doufám,že příště půjdeš taky a žádný vyspávání :potlesk:

jj naučím se vstávat dřív :-D za to mi to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.1.12 17:09

janicka159:chválím :potlesk:

tak zase příští týden ne? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 17:24

""http://lmtf.lilypie.com/zJxEp1.png:http://lmtf.lilypie.com/zJxEp1.png
když já nevím, jak t udělat, aby se mi ten metřík ukazval vždycky… :-D
Klidně vás zas ráda uvidím příští týden :-)
Nevim tu dktorku sem tam ještě neviděla, možná je nová nevim třeba sem jí jenom nesedla, ale vůbec nemám takovej ten hezkej pocit, co jsem měla z předchozích UTZ :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.1.12 17:31

to máš Luci v nastavení profilu, někde tam je zobrazovat podpis vždy…nebo tak nějak:-)

Já určitě nemůžu v po..ale jinak asi joo..

to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gyndě :-( kor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 18:24
vesper píše:
to máš Luci v nastavení profilu, někde tam je zobrazovat podpis vždy…nebo tak nějak:-)

to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gyndě :-( kor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat :dance:

no právě :-( to byl poslední UTZ, no co holt si musim počkat až maličkej vyleze na svět :-) jen UTZ mi dělali nic víc…
já můžu asi celý týden zatím…
Holky vysvětlíte mi někdo, jak je t s tu mateřskou???! už tomu vážně nerozumím :zed: asi dneska nemám svůj den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.12 18:27
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:

to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gyndě :-( kor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat :dance:

no právě :-( to byl poslední UTZ, no co holt si musim počkat až maličkej vyleze na svět :-) jen UTZ mi dělali nic víc…
já můžu asi celý týden zatím…
Holky vysvětlíte mi někdo, jak je t s tu mateřskou???! už tomu vážně nerozumím :zed: asi dneska nemám svůj den :-D [/cit
Né s mateřskou, ale s rodičovskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová