Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jinak ahoooj holky
V pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou ![]()
Janicka159 píše:LUaPE píše:Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla
KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl
Držím palečky
ahoj Jani, jojo jsem Lucka
dekuju za podporu, porad jsem na tom stejne, uvidim jak to dopadne do nedele, kdyz porad nedorazi tak udelam test znovu a pomazu k dr ![]()
Janicka159 píše:
jinak ahoooj holkyV pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou
Proč bysme tě sebou nevzali?!
![]()
LUaPE píše:Janicka159 píše:ahoj Jani, jojo jsem LuckaLUaPE píše:Ahoj Luci, teda myslím, že se tak jmenuješ
musim na draka-pritele aby si vzal dovcu a hodil me tam… prave je mi divny ze takhle dlouhe zpozdeni jsem jeste nikdy nemela, dnes je to 8 dni…já když jsme se s manželem snažili o mimčo tak jsem jednou měla spoždění taky několik dní a bohužel jsem těhu nebyla
KDyž jsem byla u Páci tak mi řekl, že to může být i z nervů jak moc to chceš..A nebo jsou taky případy,kdy to holkám test ukáže až za dýl
Držím palečky
dekuju za podporu, porad jsem na tom stejne, uvidim jak to dopadne do nedele, kdyz porad nedorazi tak udelam test znovu a pomazu k dr
Je to divný, že to normálně máš pravidelně a teď máš takový dlouhý zpoždění… ale taky asi hrajou roli nervy…ale každopádně to i tak může být těhotenství, tak držíme palečky…
![]()
Jinak jsem dnes byla UTZ a paní doktorka?!byla na pěst!!!fakt byla příjemná…sem se jí ptala, jestli mi řekne, co to je a ona, že jo…a pak mi říká: Oni vám to minule neřekli? a já že jo..a ona najednou protivným hlasem: No ono to stejně není vidět
…a ani mi maličkýho pořádně neukázala..jiný doktorky mi ukazovali vnitřnosti a tak a tahle blbka nic…a říkám jí, hlavně ať je malej v pořádku a na ani nic neřekla…no prstě mě dost naštvala…a pomalu ani nemohlanajít srdíčko a říká, no jako že když bylo srdíčko v pořádku v tom 20tt, tak teď určitě bude taky… fakt podle mě kráva!!!
![]()
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým vím
a jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli
takovou bambulku ![]()
LUaPE : My jsme se taky snazili a porad nic pak jsem poprosila pacu a on mi predepsal hormony jmenovalo se to nak clostilbegyt pomáhá to otehotnet a mě to fakt pomohlo hned
Teda nevím jestli se snažíte dlouho nebo chvilku ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jinak jsem dnes byla UTZ a paní doktorka?!byla na pěst!!!fakt byla příjemná…sem se jí ptala, jestli mi řekne, co to je a ona, že jo…a pak mi říká: Oni vám to minule neřekli? a já že jo..a ona najednou protivným hlasem: No ono to stejně není vidět…a ani mi maličkýho pořádně neukázala..jiný doktorky mi ukazovali vnitřnosti a tak a tahle blbka nic…a říkám jí, hlavně ať je malej v pořádku a na ani nic neřekla…no prstě mě dost naštvala…a pomalu ani nemohlanajít srdíčko a říká, no jako že když bylo srdíčko v pořádku v tom 20tt, tak teď určitě bude taky… fakt podle mě kráva!!!
![]()
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým víma jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli
takovou bambulku
na pěst teda
to je přístup.....
Který jsi týden? nechceš si udělat metřík,at víme?? ![]()
lucaruzickovaa píše:
Jinak jsem dnes byla UTZ a paní doktorka?!byla na pěst!!!fakt byla příjemná…sem se jí ptala, jestli mi řekne, co to je a ona, že jo…a pak mi říká: Oni vám to minule neřekli? a já že jo..a ona najednou protivným hlasem: No ono to stejně není vidět…a ani mi maličkýho pořádně neukázala..jiný doktorky mi ukazovali vnitřnosti a tak a tahle blbka nic…a říkám jí, hlavně ať je malej v pořádku a na ani nic neřekla…no prstě mě dost naštvala…a pomalu ani nemohlanajít srdíčko a říká, no jako že když bylo srdíčko v pořádku v tom 20tt, tak teď určitě bude taky… fakt podle mě kráva!!!
![]()
Ale jinak mi bylo sděleno, že malej bude spíš větší miminko než nějakej drobek…a má 1820g… tak aspoň něco o maličkým víma jinak sme viděli obličejík a nejspíš má nosík po mém příteli
takovou bambulku
ježiš, a která to byla? to mě mrzí Luci,že byla taková…
Ale je to teda pořádný kus ![]()
Janicka159 píše:
jinak ahoooj holkyV pondělí to bylo super, fakt se mi to mooc líbilo, těším se na další jestli mě teda ještě vezmete sebou
já doufám,že příště půjdeš taky a žádný vyspávání ![]()
vesper píše:Janicka159 píše:já doufám,že příště půjdeš taky a žádný vyspávání
jj naučím se vstávat dřív
za to mi to stojí ![]()
""http://lmtf.lilypie.com/zJxEp1.png:http://lmtf.lilypie.com/zJxEp1.png
když já nevím, jak t udělat, aby se mi ten metřík ukazval vždycky… ![]()
Klidně vás zas ráda uvidím příští týden ![]()
Nevim tu dktorku sem tam ještě neviděla, možná je nová nevim třeba sem jí jenom nesedla, ale vůbec nemám takovej ten hezkej pocit, co jsem měla z předchozích UTZ
![]()
to máš Luci v nastavení profilu, někde tam je zobrazovat podpis vždy…nebo tak nějak:-)
Já určitě nemůžu v po..ale jinak asi joo..
to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gyndě
kor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat ![]()
vesper píše:
to máš Luci v nastavení profilu, někde tam je zobrazovat podpis vždy…nebo tak nějak:-)Já určitě nemůžu v po..ale jinak asi joo..
to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gynděkor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat
no právě
to byl poslední UTZ, no co holt si musim počkat až maličkej vyleze na svět
jen UTZ mi dělali nic víc…
já můžu asi celý týden zatím…
Holky vysvětlíte mi někdo, jak je t s tu mateřskou???! už tomu vážně nerozumím
asi dneska nemám svůj den ![]()
lucaruzickovaa píše:vesper píše:
to máš Luci v nastavení profilu, někde tam je zobrazovat podpis vždy…nebo tak nějak:-)Já určitě nemůžu v po..ale jinak asi joo..
to je blbý no, nemám ráda odměřený doktory, hlavně na gynděkor když to byl asi poslední UZ..co? a vyšetřovali Tě? Já jsem koukala na tu žádanku a mám tam prosbu o UZ ve 30 tt + cervikometrii.....tak nevím co od toho čekat
no právě
to byl poslední UTZ, no co holt si musim počkat až maličkej vyleze na svět
jen UTZ mi dělali nic víc…
já můžu asi celý týden zatím…
Holky vysvětlíte mi někdo, jak je t s tu mateřskou???! už tomu vážně nerozumímasi dneska nemám svůj den
[/cit
Né s mateřskou, ale s rodičovskou?