Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
28.1.12 19:26
LUaPE píše:
vesper píše:
LUaPE píše:
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz … ;) kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?
Ahojky :-) výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…
diky Luci, ja uz magorim, dneska se mi zdalo o miminku jak jsem ho nechala cely den zavreny v loznici bez plinky :lol:

to je to podvědomí a taky že nevíš na čem jsi :hug: Zkus se s nimi domluvit,že by jsi si je fakt vyzvedla sama,a budeš hned vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.1.12 14:17

LUaPE:jestli chodíš k Pacovi tak jdi rano a v 13:00 si normalne zavolas sestricce a budes to vedet hned ten den :-) A co dneska dělala jsi si ten testík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 14:20
Janicka159 píše:
LUaPE:jestli chodíš k Pacovi tak jdi rano a v 13:00 si normalne zavolas sestricce a budes to vedet hned ten den :-) A co dneska dělala jsi si ten testík??

dekuju Janí :kytka:
jeste nee, pojedem az vecir do pb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 14:36

holky a je mozny aby mi ty testy udelala normalne obvodacka? pac buh vi na kdy me zase paca objedna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.1.12 17:11
LUaPE píše:
holky a je mozny aby mi ty testy udelala normalne obvodacka? pac buh vi na kdy me zase paca objedna 8o

to nevím, to je asi gynekologické :roll: ale určitě si to můžeš zaplatit jako samoplatce,ale nevím jak to chodí :roll: a Mudr. by Tě měl vzít brzy,když už tolik dní meškáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.1.12 17:59

...

U páci se objednávat nemusíčš stačí když tam přijdeš dáš sestricce prukazku pojistence a reknes ji ze mas nakej probem oni te vemou sice trebas pul hodky pockas ale tak to cekas stejne :-) Jinak jako samoplatce to jdde taky dojdeš si normálka na krev a zaplatíš cca 200kc ted nevim presne tu castku ale nak tak a snad do 3hod bys mela vedet vysledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 18:07

faaakt? ja kdyz se tam objednam tak me vezme za mesic treba v jednu a na radu jdu treba taky o pul treti :D tak to zkusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.1.12 18:08

takze se nebudu objednavat a rovnou tam vyrazim, uvidim jak dopadnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.1.12 18:18

já k němu nechodím,ale když máš „problém“ tak by Tě měl vzít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.1.12 19:42
LUaPE píše:
takze se nebudu objednavat a rovnou tam vyrazim, uvidim jak dopadnu :)

Jo,jo já tam takhle byla vůči tomu taky že jsem si sla jen pro zadanku nA KREV vuci tehotenstvi a jinak kdyz neco potrebuju tak se taky neobjednavam a proste tam jdu a pockam si :-) Oni Te vemou uplne v pohode :-)Ale jdi hned rano on te posle na krav a abys vedela vysledky ten den tak myslim ze na krev musis max.do 10hod. PAk mas ve 13:00-14:00 vysledky a staci si jen tam zavolat k pacovi a sestricka Ti rekne:-) TAk drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 21:08

I já držím palečky :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.1.12 21:18

Lucí, když tak koukám na ten tvůj metřík,tak se Ti to pěkně krátí..jen 64 dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 21:40
vesper píše:
Lucí, když tak koukám na ten tvůj metřík,tak se Ti to pěkně krátí..jen 64 dní :palec:

To jo…ale pořád mi to přijde nekonečně dlouhá doba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.1.12 21:47

to máš jak letní prázdniny ve škole a ty vždycky tak utekly :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 22:42

To sice jo :-Dale stejně :roll: :lol: