Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LUaPE píše:vesper píše:diky Luci, ja uz magorim, dneska se mi zdalo o miminku jak jsem ho nechala cely den zavreny v loznici bez plinkyLUaPE píše:Ahojky
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz …kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?
výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…
to je to podvědomí a taky že nevíš na čem jsi
Zkus se s nimi domluvit,že by jsi si je fakt vyzvedla sama,a budeš hned vědět ![]()
LUaPE:jestli chodíš k Pacovi tak jdi rano a v 13:00 si normalne zavolas sestricce a budes to vedet hned ten den
A co dneska dělala jsi si ten testík??
Janicka159 píše:
LUaPE:jestli chodíš k Pacovi tak jdi rano a v 13:00 si normalne zavolas sestricce a budes to vedet hned ten denA co dneska dělala jsi si ten testík??
dekuju Janí ![]()
jeste nee, pojedem az vecir do pb ![]()
holky a je mozny aby mi ty testy udelala normalne obvodacka? pac buh vi na kdy me zase paca objedna ![]()
LUaPE píše:
holky a je mozny aby mi ty testy udelala normalne obvodacka? pac buh vi na kdy me zase paca objedna
to nevím, to je asi gynekologické
ale určitě si to můžeš zaplatit jako samoplatce,ale nevím jak to chodí
a Mudr. by Tě měl vzít brzy,když už tolik dní meškáš ![]()
U páci se objednávat nemusíčš stačí když tam přijdeš dáš sestricce prukazku pojistence a reknes ji ze mas nakej probem oni te vemou sice trebas pul hodky pockas ale tak to cekas stejne
Jinak jako samoplatce to jdde taky dojdeš si normálka na krev a zaplatíš cca 200kc ted nevim presne tu castku ale nak tak a snad do 3hod bys mela vedet vysledek ![]()
faaakt? ja kdyz se tam objednam tak me vezme za mesic treba v jednu a na radu jdu treba taky o pul treti
tak to zkusim ![]()
takze se nebudu objednavat a rovnou tam vyrazim, uvidim jak dopadnu ![]()
já k němu nechodím,ale když máš „problém“ tak by Tě měl vzít ![]()
LUaPE píše:
takze se nebudu objednavat a rovnou tam vyrazim, uvidim jak dopadnu
Jo,jo já tam takhle byla vůči tomu taky že jsem si sla jen pro zadanku nA KREV vuci tehotenstvi a jinak kdyz neco potrebuju tak se taky neobjednavam a proste tam jdu a pockam si
Oni Te vemou uplne v pohode
Ale jdi hned rano on te posle na krav a abys vedela vysledky ten den tak myslim ze na krev musis max.do 10hod. PAk mas ve 13:00-14:00 vysledky a staci si jen tam zavolat k pacovi a sestricka Ti rekne:-) TAk drzim palecky ![]()
Lucí, když tak koukám na ten tvůj metřík,tak se Ti to pěkně krátí..jen 64 dní ![]()
vesper píše:
Lucí, když tak koukám na ten tvůj metřík,tak se Ti to pěkně krátí..jen 64 dní
To jo…ale pořád mi to přijde nekonečně dlouhá doba ![]()