Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.12 13:35

Tak co holky, jak je?
My dnes byli určit a podepsat otcovství, takže sem už klidnější…protože sem se pořád bála, že kdyby to na mě přišlo dřív, tak aby se malej nejmenoval příjmením po mě, vím že se to dá vyřídit i potom, ale stejně :-) a rovnou nám paní matrikářka dala i papír na křestní jméno :-)
a ještě jak na potvoru se mi trchu rozbilo auto, tak muselo k panu opraváři :jazyk: tak snad to opraví :-D
Jo a Lucí (LUaPE) jak si dopadla u doktora??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 14:14

Ahoj Luciii :) jdu az zitra, pujdu s nohou na kontrolu tak to smaznu pri jednom :) dneska jsem si delala dalsi test a zase nevysel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.1.12 14:27

Ahoj, já dneska byla u kadeřnice tak už nevypadám jak strašidlo :mrgreen: a teď jsem se parádně najedla a nejradši bych se odvalila spát:-) uvidíme :D

Lucí R. - tak zase o jednu starost míň,tedy co se týká miminka,ale zase zlobí auto,tak snad to nebude nic hroznýho :palec:

LuaPe - tak to mě mrzí že zase nic :( co to je viď? snad zítra dobře dopadneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 14:34

poverila jsem maminu, dneska prijela na navstevu a koupila test Best-2, nikdy jsem ho nemela, takze ani nevim jestli je dobrej…
Luci R. jak se bude jmenovat malickej? ;)
Luci V. jeeej taky bych potrebovala ostrihat :) miluju kdyz mi mye hlavu nekdo jinej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.1.12 14:41

tak best jsem si dělala taky,ale prvně mamatest 10-na ten nedám dopustit…co nemám ráda ty různý plastový, rapid clear atd…stojí to spoustu peněz a čárky byly o dost slabší než na mamatestu..mám prostě radši ty papírky:-) Uvidíš, nikdy nevíš kdy přesně došlo k oplodnění…teda pokud si nehlídáš ovulaci…

Jojo, já se byla i obarvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 14:46

kam chodis kocko? ja na brezaky ke kamaradce, kata synkova.. sice teda platim za komplet (barva,strih,foukani,myti atd) 700,– ale pak mam ty vlasy ak dlouho jemny… takze spokojenost :) nu doufam ze to zitra stihnu pac musim k doktoroj na dobris, ale snad jo :) uz chci vedet na 100% na cem jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.1.12 14:48
LUaPE píše:
kam chodis kocko? ja na brezaky ke kamaradce, kata synkova.. sice teda platim za komplet (barva,strih,foukani,myti atd) 700,– ale pak mam ty vlasy ak dlouho jemny… takze spokojenost :) nu doufam ze to zitra stihnu pac musim k doktoroj na dobris, ale snad jo :) uz chci vedet na 100% na cem jsem :)

já nemám stálou kadeřnici v Pb, chodila jsem před tím v Praze..a tady se vždycky někam nachomejtnu a dneska jsem byla u manželový kadeřnice, na náměsti ve staráku v PB :-)

právě, nejdůležitější je vědět co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 15:13

Lucí maličkej bude Jiřík Winzig :-)
To by mě teda taky zajímalo, co se t děje s tvým tělem, kor když si to dostávala pravidelně…zvláštní :-) :roll: tak dej zítra hned vědět…
Jak já bych potřebovala obarvit?! Ale mě teď ta barva nechytá, tak jako předtím, ale ještě to skusím před porodem ať nemám odrosty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.1.12 16:16

...

Ahojky holky, dneska jsme si koupila kombinezku v tescu takovou tu teolejsi ruzovou krasniu maji je tam ted jen za 160 ale tak jsem premyslela jestli ji budu v breznu nebo dubnu potrebovat,ale kdyz vidim to pocasi ted tak si myslim ze v dubnu bude jeste dost zima a ty kombinezky jsou nejlepsi :-)
LUaPE: Best2 jsou nejhorší testy :-) I já s ním mám svou zkušenost :-/ Ukazujou falešný výsledky..JAk Řika Lucka V. nejlepší testy jsou ty mamatest 10 ty jsou fakt super.My když jsme se snažiuli s JArdou o další tak nám to trvalo 9měsíců než jsem otěhotněla a myslím si, že u mě nejvíc hrála roli psychika :zed: jak jsme to strasne chtela tak to vubec neslo,ale já to řešila fakt hodne ;) Držím palečky at to zítra dopadne dobře :hug:
Luca R: To lítání a papírovaní je strasny co ja uz uplne zapomnela co vsechno budu muset obehat :think:
Luca V: TY se máš já bych taky potřebovala, ale jelikož se normálně barvim na blodn tak jsme bez sance musim počkat až porodím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 17:12
Janicka159 píše:
Ahojky holky, dneska jsme si koupila kombinezku v tescu takovou tu teolejsi ruzovou krasniu maji je tam ted jen za 160 ale tak jsem premyslela jestli ji budu v breznu nebo dubnu potrebovat,ale kdyz vidim to pocasi ted tak si myslim ze v dubnu bude jeste dost zima a ty kombinezky jsou nejlepsi :-)
LUaPE: Best2 jsou nejhorší testy :-) I já s ním mám svou zkušenost :-/ Ukazujou falešný výsledky..JAk Řika Lucka V. nejlepší testy jsou ty mamatest 10 ty jsou fakt super.My když jsme se snažiuli s JArdou o další tak nám to trvalo 9měsíců než jsem otěhotněla a myslím si, že u mě nejvíc hrála roli psychika :zed: jak jsme to strasne chtela tak to vubec neslo,ale já to řešila fakt hodne ;) Držím palečky at to zítra dopadne dobře :hug:
Luca R: To lítání a papírovaní je strasny co ja uz uplne zapomnela co vsechno budu muset obehat :think:
Luca V: TY se máš já bych taky potřebovala, ale jelikož se normálně barvim na blodn tak jsme bez sance musim počkat až porodím :-)

Jaký budeš mít běhání (papírování)? já jen abych na něco nezapomněla :-)
Jo Lucí my se taky snažili dlouho…sice u mě v tom asi trochu hrála roly antikoncepce, než se ze mě dostala, ale i tak a ta psychika to je potvora :cert: :mrgreen:
Jo a holky kdy si připravíte tašku do porodnice? nebo už ji máte připravenou? Nějak se mi to pořád honí hlavou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 17:24

Jani me ho prave kupovala mamina nez ke me jela, jsem blba mela jsem ji rict jakej chci, takhle ji v lekarne soupli to co meli zrovna po ruce asi… ja taky blaznim, uz mam vybranou postylku, zda se mi o detech, mam pocit ze me vsechno, za par minut me zase nic neboli, porad se pozoruju… nu zitra se rozhodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.1.12 17:59

..

LUaPE píše:
Jani me ho prave kupovala mamina nez ke me jela, jsem blba mela jsem ji rict jakej chci, takhle ji v lekarne soupli to co meli zrovna po ruce asi… ja taky blaznim, uz mam vybranou postylku, zda se mi o detech, mam pocit ze me vsechno, za par minut me zase nic neboli, porad se pozoruju… nu zitra se rozhodne… [/citace
No já byla hrozna dělala jsme si snad 10 testu za mesic vyzkousela jsme vsechny, dokonce jsem si tam i namlouvala carky ktery tam vubec nebyli :-D nebo jsem si to dokazala tak namluvit ze sem myslela ze sem fakt tehu :-D No byla jsem hrozná :-D Kolik Ti vlastně je? A ty už maš taky jedno nebo ne :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.1.12 18:00

:-)

jsem to trosku zamotala do toho tveho psani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
30.1.12 18:03

..

Lůca R. Jooo luci kdybych si to vsechno pamatovala :-) ja uz to zase vsechno zapomnela :-DD Prave. Já třeba jeste balena nejsem,ale uz budu muset páč se mi to blíži :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.12 18:06
Janicka159 píše:
jsem to trosku zamotala do toho tveho psani :-D

letos mi bude 25 :) nene jeste nemam detatko, to na fotce je pujceny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek