Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:
LUaPE: co ta tvoje MS? pořád nic?
Luci, porad nic… ![]()
![]()
LUaPE píše:vesper píše:Luci, porad nic…
LUaPE: co ta tvoje MS? pořád nic?![]()
a test jsi znovu nezkoušela?
LUaPE píše:vesper píše:Luci, porad nic…
Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovi
a nezkoušela sis dělat další test?
lucaruzickovaa píše:LUaPE píše:Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovivesper píše:Luci, porad nic…
holky planuju testik na nedelu
no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem ![]()
LUaPE píše:lucaruzickovaa píše:holky planuju testik na nedeluLUaPE píše:Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovivesper píše:Luci, porad nic…
no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem
ale třeba by Tě poslal na UZ
to by jsi zvládla i s tou sádrou
vesper píše:LUaPE píše:lucaruzickovaa píše:holky planuju testik na nedeluLUaPE píše:Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovivesper píše:Luci, porad nic…
no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem
ale třeba by Tě poslal na UZto by jsi zvládla i s tou sádrou
jasny
to asi jo, ale prisla bych si blbe teda, uvidime po ty nedeli, dneska me nejak poboliva bruch, ale snad je to jen tim ze jsem jedla az v sest hodin
jelikoz z postele jsem vylezla az o pul jedny ![]()
LUaPE píše:vesper píše:jasnyLUaPE píše:lucaruzickovaa píše:holky planuju testik na nedeluLUaPE píše:Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovivesper píše:Luci, porad nic…
ale třeba by Tě poslal na UZto by jsi zvládla i s tou sádrou
to asi jo, ale prisla bych si blbe teda, uvidime po ty nedeli, dneska me nejak poboliva bruch, ale snad je to jen tim ze jsem jedla az v sest hodin
jelikoz z postele jsem vylezla az o pul jedny
Ježiš já ti to tak přeju, vím jak sem jeden čas toužila já po miminku
a pak se to nakonec povedlo ![]()
taky Ti to moc přeju
hlavně pokud by byl negativní,tak šupík k doktorovi,aby jste mohli pokračovat ve snažení ![]()
dekuju holky ![]()
taky jsem mela obdobi ze jsem si delala test treba 3× do mesice! ![]()
no jo, ale nikdy to nevyslo a ja pak porad jen fnukala a byla hnusna, takze ted cekam a cekam..
Ahoj holky, mohla bych vas poprosit o pomoc s myma strankama? Potrebovala bych nejakou zpetnou vazbu, co treba pridat, co upravit, co je divny nebo co je naopak dobry. uz sem se s tim pachtila cele vanoce, tak snad to bude jakztakz dobry. je to reality-pribramsko predtim www a zatim tecka cz. moc moc dekuji
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz …
kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?
LUaPE píše:
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz …kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?
Ahojky
výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…
vesper píše:LUaPE píše:Ahojky
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz …kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?
výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…
diky Luci, ja uz magorim, dneska se mi zdalo o miminku jak jsem ho nechala cely den zavreny v loznici bez plinky ![]()