Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
26.1.12 20:40

LUaPE: co ta tvoje MS? pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.1.12 20:48
vesper píše:

Luci, porad nic… ;)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.1.12 20:57
LUaPE píše:
vesper píše:
Luci, porad nic… ;) :dance:

a test jsi znovu nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 20:58
LUaPE píše:
vesper píše:

Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovi :-) a nezkoušela sis dělat další test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.1.12 21:03
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
vesper píše:
Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovi :-) a nezkoušela sis dělat další test?

holky planuju testik na nedelu :) no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.1.12 21:06
LUaPE píše:
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
vesper píše:
Já bych to asi nevydržela a bežela k doktorovi :-) a nezkoušela sis dělat další test?
holky planuju testik na nedelu :) no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem :D
:mrgreen:

ale třeba by Tě poslal na UZ :think: to by jsi zvládla i s tou sádrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.1.12 21:09
vesper píše:
LUaPE píše:
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
vesper píše:
holky planuju testik na nedelu :) no uz bych taky nejradsi mazala k doktoroj, ale zjistila jsem ze mam problem vytahnout nohu na postel, a na kozu by mi i asi museli dat jerabem :D
ale třeba by Tě poslal na UZ :think: to by jsi zvládla i s tou sádrou

jasny :) to asi jo, ale prisla bych si blbe teda, uvidime po ty nedeli, dneska me nejak poboliva bruch, ale snad je to jen tim ze jsem jedla az v sest hodin :D jelikoz z postele jsem vylezla az o pul jedny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 21:11
LUaPE píše:
vesper píše:
LUaPE píše:
lucaruzickovaa píše:
LUaPE píše:
vesper píše:
ale třeba by Tě poslal na UZ :think: to by jsi zvládla i s tou sádrou
jasny :) to asi jo, ale prisla bych si blbe teda, uvidime po ty nedeli, dneska me nejak poboliva bruch, ale snad je to jen tim ze jsem jedla az v sest hodin :D jelikoz z postele jsem vylezla az o pul jedny :mrgreen:

Ježiš já ti to tak přeju, vím jak sem jeden čas toužila já po miminku :-) a pak se to nakonec povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.1.12 21:12

LuaPe: já bych nevydržela si ho neudělat znovu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.1.12 21:13

taky Ti to moc přeju :-) hlavně pokud by byl negativní,tak šupík k doktorovi,aby jste mohli pokračovat ve snažení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.1.12 21:15

dekuju holky :hug:
taky jsem mela obdobi ze jsem si delala test treba 3× do mesice! :zed:
no jo, ale nikdy to nevyslo a ja pak porad jen fnukala a byla hnusna, takze ted cekam a cekam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 11:03

Ahoj holky, mohla bych vas poprosit o pomoc s myma strankama? Potrebovala bych nejakou zpetnou vazbu, co treba pridat, co upravit, co je divny nebo co je naopak dobry. uz sem se s tim pachtila cele vanoce, tak snad to bude jakztakz dobry. je to reality-pribramsko predtim www a zatim tecka cz. moc moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 17:51

ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz … ;) kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.1.12 18:37
LUaPE píše:
ahoj kocky, tak u me stale vse pri starem, zitra pomazem do tesca do lekarny a v po budu volat na gyndu… mam asi hloupej dotaz … ;) kdyz me posle na krev, za jak dlouho budou vysledky?

Ahojky :-) výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.1.12 19:15
vesper píše:
LUaPE píše:
Ahojky :-) výsledky budou klidně ten den,když se s nima domluvíš,že by jsi si je vyzvedla sama,teda pokud půjdeš na odběry do nemocnice…Jinak u doktora tak do dvou dnů…snad…Já tam taky byla na HCG tenkrát…

diky Luci, ja uz magorim, dneska se mi zdalo o miminku jak jsem ho nechala cely den zavreny v loznici bez plinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová