Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.12.11 11:45

Taky mi nepřijde nějaký akční :-) ale tak oni určitě začnou :-D a pak budeme rády, že jsou chvíli v klidu :-D tak malýmu pouštěj reklamy a bude akční :-D no já těch dárkůmoc nenakoupila to se neboj :-) :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.11 11:51

až se narodí,tak mi hodné miminko vadit nebude:-))) jen aby neprospal celou dobu v břiše a pak si to nevybral až bude na světě :D

já doufám, že zítra něco málo seženu, ale nejhorší je co :-) a jestli tam bude moc lidí,tak na to prdim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
3.12.11 16:26

Matoušek byl celkem v bříšku celkem hodný :lol: A je vlastně i teď. Kopal (teda spíš boxoval) jen, když jsem dlouho seděla a večer před spaním. Jak rostl, tak to byly řachy, ale zase nijak zvlášť neřádil. Spočítala bych na prstech, kolik lidí to cítilo. Dělal totiž mrtvého brouka :mrgreen:
Dárky vymyšlené mám, ale jsem líná je i objednat. Jsem marná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.12.11 20:34

tak doufám, že klid v bříšku tedy značí taky hodný mimčo :-))

ale pořád jsi lepší než já, aspoň máš vymyšleno… :D Já každý rok měla vymyšleno pro každýho větší dárek a aspoň trochu originální…ale letos mě nic nenapadá. tak uvidím co mě zítra cvrkne do nosu :potlesk: a ještě mrkneme do prodejny na kočárky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 12:19

ahoj holky, mám dotaz, byly jste kromě toho velkého UZ ve 20 tt na echu srdíčka plodu? Já jen,že mě o tom nikdo nic neříkal,tak jestli se chodí vždy nebo jen když se doktorům něco nezdá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 14:23

ahoj holky, ta masaz byla dobra, bylo to defakto celyho tela. ruzne jsem si sedala a stoupala, aby pani namasirovala vse. ale prislo mi to takovy kratky :), ale bylo to moc prijemny, mela nejakej kokosovej olej, tak to krasne vonelo. a melo by to pusobit taky na otoky nohou a strie, ale ty nemam tak nemohu soudit. jinak jsem to asi zakrikla, pac miminko dnes zase pekne radi :D
co planujete tehle tyden? ja se snazim shanet naky darky po internetu. mate naky skvely tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 14:24

vesper, co je to echo srdicka? Me posloucha srdicko pokazdy ma gynekolozka a i na vsech tech vetsich uz, na kterych jsem byla. jestli je to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 14:31

evi echo je jakoby podrobny uz miminka srdíčka kardiologem… já si ale myslím, že pokud je na tom velkým UZ vše OK,tak že tam doktoři asi neposílají,ale někdo se mě na to ptal, jestli už jsem byla,tak jsem se vyděsila, jesli na něco moje mudr nezapoměla :roll:

jinak dárky taky řeším a moc tipů letos nemám :-( navíc jsem byla včera v obchoďáku v Praze a myslela,že tam chcípnu..bylo to hrozný 8o tak jsem pokoupila jen maličkosti a ostatní už dohoním asi tady nebo na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.12.11 14:42

Lucí, to si už nevybavuji :nevim: Ale myslím, že mě nikam neposílali :think:

Já babí a mámě objednala http://www.koreni.cz/eshop.php?… + foto Matouška z aťasu a ještě něco musím vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 14:45
larsa píše:
Lucí, to si už nevybavuji :nevim: Ale myslím, že mě nikam neposílali :think:Já babí a mámě objednala http://www.koreni.cz/eshop.php?… + foto Matouška z aťasu a ještě něco musím vymyslet :nevim:

já myslím, že budou úplně nadšený z fotek Matouška :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.12.11 14:53

:mrgreen: To jo, mu to tam sluší, rošťákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 14:57

ježíš, to je skvělý :D :srdce: moc krásný :palec: já myslím, že ostatní dárky nemají šanci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 14:58

Niky tak to je úúúžasná fotka :-D Tak to 100% budou mít radost :-)
Lucí myslím, že na t echo by tě poslali, kdyby se jim něco nezdálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 15:03

jo holky, díky za to echo :-) mě to právě překvapilo,že bych měla ještě někam jít..když bylo vše Ok,tak jsem si říkala,že se zeptám zkušenějších :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.12.11 15:08

Díky. Ještě je dát do rámečků.
Lucí, kamarádka na tom byla. Její doktor tam posílá všechny. Ale já mám pocit, že já na tom nebyla. Jen v Gennetu na velkém USG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová