Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, tohle dneska přitáhla drahá polovička z práce a lítá nám to po bytě ![]()
krásnou adventní neděli přeji, už máte připavené věnce?:-) já si ho v pátek už konečně koupila ![]()
a začínám být hrozně moc nervozní, zítra jdeme na ten UZ ![]()
Krásný advent všem i od nás! Věnec posílám, zdobila jsem sama, jen ho musím ještě nějak zjemnit, koupit bílou mašličku… Jinak nic nazdobé jinak nemám, musím teprv koupit nějaká nálepky na okno..... A mám v lednici těsto na perníčky, chci odpo/večer s Jájou začít péct ![]()
vesper tak hoooooooooooooooooodně štěstí a hlavně klíííííííííííd, vše bude ok!
evita_ij píše:
Krásný advent všem i od nás! Věnec posílám, zdobila jsem sama, jen ho musím ještě nějak zjemnit, koupit bílou mašličku… Jinak nic nazdobé jinak nemám, musím teprv koupit nějaká nálepky na okno..... A mám v lednici těsto na perníčky, chci odpo/večer s Jájou začít péct
vesper tak hoooooooooooooooooodně štěstí a hlavně klíííííííííííd, vše bude ok!
Ahoj
máš moc krásný věnec,šikulka
Já mám zatím jen věnec a pár drobností, pořádnou výzdobu až příští týden a taky se pustím do perníčků, které jsem ještě nikdy v životě nepekla
ale miluju tu vůni když se pečou
Tak holky,ať vám to jde od ruky ![]()
zítra dám vědět jak jsme dopadli ![]()
Tak Lucí ať vám to zítra vše dobře dopadne, věřím že to tak bude ![]()
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končí
má švagrová mi říká, že jsem Grinch
Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak já jsem břídil, nemám ještě ani uklizeno, dokoupené dárky, cukroví nepeču (nejím a nemáme troubu
), no ostuda ![]()
Lucí, dej vědět, co uvidíte
A neboj, vše bude v pořádku, jen se pořádně koukej.
lucaruzickovaa píše:
Tak Lucí ať vám to zítra vše dobře dopadne, věřím že to tak bude
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končímá švagrová mi říká, že jsem Grinch
Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli
larsa píše:
Ahoj holky
Tak já jsem břídil, nemám ještě ani uklizeno, dokoupené dárky, cukroví nepeču (nejím a nemáme troubu), no ostuda
Lucí, dej vědět, co uvidíteA neboj, vše bude v pořádku, jen se pořádně koukej.
lucaruzickovaa píše:
Tak Lucí ať vám to zítra vše dobře dopadne, věřím že to tak bude
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končímá švagrová mi říká, že jsem Grinch
Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli
Tak to já jsem úplně stejná
cukroví taky nepeču a ani nejím…dostáváme od babiček a maximálně koupim pár deka
uklizeno nemám…zatím to nemá cenu..přítel je bordelář maličkej
takže za pár dní by nebylo vidět, že jsem vůbec ěc uklízela… ![]()
Jo Lůco dej vědět co to bude ![]()
holky,já mám jen ten věnec,abych dodržela tradici zapálené svíčky každou adventní neděli, jinak nic
a na cukroví se chystám, tak když už jsem doma,tak jsem si řekla, že to využiju,loni jsem například nepekla vůbec
…a vánoční úklid? ten ani neřeším, protože před Vánoci nijak extra neuklízím, jen klasika co dělám průběžně ![]()
nervíky začínají pracovat…ale bojím se i těším zároveň,tak doufám, že budou zítra jen samé dobré zprávy ![]()
Lucí věřím, že budou jen dobré zprávy, tak dej hned pak vědět ![]()
lucaruzickovaa píše:
Lucí věřím, že budou jen dobré zprávy, tak dej hned pak vědět
díky ![]()
holky a co ten příští týden a nějaký srazík? ![]()
ahoj holky, tak miminko je v pořádku, odpovídáme týdnu těhotenství
vážíme 297 g
a čekáme Adámka ![]()
co ten srazík?:-)))