Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
25.11.11 21:45

holky, tohle dneska přitáhla drahá polovička z práce a lítá nám to po bytě :D

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 09:03

Tak to je hustá rybička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.11.11 11:43

krásnou adventní neděli přeji, už máte připavené věnce?:-) já si ho v pátek už konečně koupila :)

a začínám být hrozně moc nervozní, zítra jdeme na ten UZ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
27.11.11 12:54

Krásný advent všem i od nás! Věnec posílám, zdobila jsem sama, jen ho musím ještě nějak zjemnit, koupit bílou mašličku… Jinak nic nazdobé jinak nemám, musím teprv koupit nějaká nálepky na okno..... A mám v lednici těsto na perníčky, chci odpo/večer s Jájou začít péct :-D
vesper tak hoooooooooooooooooodně štěstí a hlavně klíííííííííííd, vše bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.11.11 13:15
evita_ij píše:
Krásný advent všem i od nás! Věnec posílám, zdobila jsem sama, jen ho musím ještě nějak zjemnit, koupit bílou mašličku… Jinak nic nazdobé jinak nemám, musím teprv koupit nějaká nálepky na okno..... A mám v lednici těsto na perníčky, chci odpo/večer s Jájou začít péct :-D
vesper tak hoooooooooooooooooodně štěstí a hlavně klíííííííííííd, vše bude ok!

Ahoj :-) máš moc krásný věnec,šikulka :potlesk: Já mám zatím jen věnec a pár drobností, pořádnou výzdobu až příští týden a taky se pustím do perníčků, které jsem ještě nikdy v životě nepekla :) ale miluju tu vůni když se pečou :-) Tak holky,ať vám to jde od ruky :)

zítra dám vědět jak jsme dopadli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 16:11

Tak Lucí ať vám to zítra vše dobře dopadne, věřím že to tak bude :-)
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končí :-D má švagrová mi říká, že jsem Grinch :-D Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
27.11.11 17:57

Ahoj holky :pankac:
Tak já jsem břídil, nemám ještě ani uklizeno, dokoupené dárky, cukroví nepeču (nejím a nemáme troubu :mrgreen: ), no ostuda :oops:
Lucí, dej vědět, co uvidíte ;) A neboj, vše bude v pořádku, jen se pořádně koukej.

lucaruzickovaa píše:
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končí :-D má švagrová mi říká, že jsem Grinch :-D Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli :-)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 18:03
larsa píše:
Ahoj holky :pankac:
Tak já jsem břídil, nemám ještě ani uklizeno, dokoupené dárky, cukroví nepeču (nejím a nemáme troubu :mrgreen: ), no ostuda :oops:
Lucí, dej vědět, co uvidíte ;) A neboj, vše bude v pořádku, jen se pořádně koukej.
lucaruzickovaa píše:
Tak to jste dobré, že máte věnce…já nemám ještě vůbec nic a věnec sem ani nikdy nekupovala…jen pak hodím nějaký blikadla do okna a umělým sněhem něco nastříkám na okno a tím to pro mě asi končí :-D má švagrová mi říká, že jsem Grinch :-D Jinak Vám přeji také krásnou adventní neděli :-)
:mrgreen:

Tak to já jsem úplně stejná :-D cukroví taky nepeču a ani nejím…dostáváme od babiček a maximálně koupim pár deka :-D uklizeno nemám…zatím to nemá cenu..přítel je bordelář maličkej :-D takže za pár dní by nebylo vidět, že jsem vůbec ěc uklízela… :-D
Jo Lůco dej vědět co to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.11.11 20:06

holky,já mám jen ten věnec,abych dodržela tradici zapálené svíčky každou adventní neděli, jinak nic :) a na cukroví se chystám, tak když už jsem doma,tak jsem si řekla, že to využiju,loni jsem například nepekla vůbec :) …a vánoční úklid? ten ani neřeším, protože před Vánoci nijak extra neuklízím, jen klasika co dělám průběžně :-)

nervíky začínají pracovat…ale bojím se i těším zároveň,tak doufám, že budou zítra jen samé dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 21:04

Lucí věřím, že budou jen dobré zprávy, tak dej hned pak vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.11.11 21:11
lucaruzickovaa píše:
Lucí věřím, že budou jen dobré zprávy, tak dej hned pak vědět :-)

díky :hug:

holky a co ten příští týden a nějaký srazík? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 21:14

Já můžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.11.11 21:23

já můžu úterý, středa…jinak jsem samej doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.11.11 16:33

Ahoj holky :mavam:
Lůco, tak co maličké? Je vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.11.11 18:21

ahoj holky, tak miminko je v pořádku, odpovídáme týdnu těhotenství :-) vážíme 297 g :mrgreen: a čekáme Adámka :mrgreen:

co ten srazík?:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová