Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak dnes uz je lip, rano me vzbudil velikanskej hlad, pac sem toho vcera moc nesnedla.
vesper:
jojo presne tuto barvu- chtela jsem bud tento nebo uplne hnedej. Tak snad bude slouzit dobre.
larsa:
tak ja mela s tim briskem opacnej problem, jeste v 5. mes. si mysleli, ze jsem na zacatku a dokonce se me sestricka ptala jestli uz jsem dostala takovej ten balicek pro novy tehule
Ale pak zacalo konecne rust. Ted ho mam takovy, ze dyz me lidi videt, tak si jeste nejsou jisty jestli jsem tehu nebo tlustsi ![]()
Chodi mi takovej mejl jak by melo byt miminko velky a takovy clanky vztahujici se k tydnu v kolikatym jsem. a dnes prislo, ze by miminko melo byt kolem 36 cm, to uz je to kusan ![]()
Tak ja du chvili pracovat, pac vcera jsem neudelala vubec nic a pak musim jeste chvili uklizet, dodelavaji nam verandu, tak je tu stale binec a to nam do toho ma jeste prijet svagrova s rocni holcickou, budou tady tyden. My mame jeste kocicku a pejska, tak jsem zvedava jak to v nasem 3+1 domecku zvladnem ![]()
A co holky poslouchate? Poustite mimikovi mp3? Ja mam rada ska a punk, tak to poustim i miminku, tak doufam, ze nebude moc hyper ![]()
Já zatím malýmu nic moc nepouštím, jen když jedu v autě
a do toho mu ještě zpívám
Včera když jsem jela, tak dost kopal, tak buď tančil
nebo se mu nelíbilo maminky zpívání ![]()
lucaruzickovaa píše:
No vidíš Lucí, že bříško roste![]()
No tak po 5hodině tam půjdeme, chci tam být aspoň chvíli než začne ten ohňostroj. A ještě ke všemu jak sem četla, že tam budu mít to jídlotak to mě také navnadilo
a Lucí chápu tvé chutě
my uvidíme podle toho kdy přijede Honza z práce a jak se mi bude chtít..ale asi bych koukala jen z dálky
jídlo jo? já bych si třeba dala trdlo
ale to tam asi nebude…
jo včera jsem na to moje špeko-bříško
byla náležitě hrdá…ale třeba si jen lidi říkali co je to za nesoudnou ženskou že si vezme uplý věci když je tak tlustá ![]()
evaviktorinova: joo..to je ta zlatavá barva, je pěkná
a libí se mi podvozek ![]()
co je to za styl hudby ska? to mě nějak minulo
to já jsem spíš na taneční muziku trance atd..hlavně dřív, ale teď mám ráda tak nějak všechno, hlavně čím jsem starší..takže já si většinou doma pouštím oblíbená videa na youtube
ale jako takovej punkovej koncert musí miminko pořádně rozparádit ![]()
eva: jsem Tě asi našla
jak si říkala že děláš v realitách - Remax? ![]()
Ze ska posloucham treba toto:
http://www.youtube.com/watch?…
a tak podobne. Tak doufam, ze miminko nebude mit radsi dechovku ![]()
Jojo delam v RE/MAXU
tak to sem ja ![]()
Sto zvířat znám i ten Polemic co jsi vkládala už jsem slyšela
jen jsem nevěděla, že se ten styl jmenuje SKA ![]()
Ahoj holky, tak jsem koukala, že v Pb se to už připravuje.
Byli jsme ráno zaplatit nový kočár. Zítra pro něj jedu a ten náš dám na reklamaci. Hi, hi, koukám, že jsem asi vadná. Všechny se těšíte, až vám pupíky pěkně narostou a já se nemohla dočkat, až se ho zbavím
No, měřím 157 cm a přes pupek jsem měla měsíc před porodem 120cm, tak si to asi dovedete představit ![]()
Jinak já Matouškovi vyhrávala a to pěknou mixáž. A i jsem mu békala. A pěkně na to reaguje
už od narození. Tak nalaďte hlasivky a hurá notovat ![]()
larsa píše:
Ahoj holky, tak jsem koukala, že v Pb se to už připravuje.
Byli jsme ráno zaplatit nový kočár. Zítra pro něj jedu a ten náš dám na reklamaci. Hi, hi, koukám, že jsem asi vadná. Všechny se těšíte, až vám pupíky pěkně narostou a já se nemohla dočkat, až se ho zbavímNo, měřím 157 cm a přes pupek jsem měla měsíc před porodem 120cm, tak si to asi dovedete představit
Jinak já Matouškovi vyhrávala a to pěknou mixáž. A i jsem mu békala. A pěkně na to reagujeuž od narození. Tak nalaďte hlasivky a hurá notovat
ahoj
já myslím, že už to začalo, tuším že ve 3, tak čekám na toho svýho až dorzaí z práce a možná se tam taky půjdeme na chvíli vyvětrat…
když s tím bříškem je to takový že když nemáš žádný a v 5.měsíce na tebe koukají jak na blázna co si to vymyslel,tak to mrzí a velký břicho asi taky není žádná výhra…chtělo by to něco mezi tím ![]()
vesper píše:
ahojjá myslím, že už to začalo, tuším že ve 3, tak čekám na toho svýho až dorzaí z práce a možná se tam taky půjdeme na chvíli vyvětrat…když s tím bříškem je to takový že když nemáš žádný a v 5.měsíce na tebe koukají jak na blázna co si to vymyslel,tak to mrzí a velký břicho asi taky není žádná výhra…chtělo by to něco mezi tím
Také bych šla, ale chlap dojede okolo 7mé, počítám a to už se Matoušek chystá ke spaní, tak mám smůlu ![]()
Kéž by to šlo tak krásně naplánovat a bylo to tak
Ale je to jiný stav, tak je vše jinak a u každé jinak
A hlavní je, že se tam líbí mimčům.
Lucí, byla jsi na tom ohňostroji? My se dívali z povzdálí od plavečáku, škoda toho počasí, udělala se ta hnusná mlha ![]()
larsa: ono to dneska stejně stálo kvůli počasí za prd, ztrácelo se to v mlze, škoda
Tak třeba příští rok ![]()
holky to sou boží punčocháče, když si vzpomenu na ty co jsme nosily my:-)
Ahoj holky, jojo včera jsem byla na ohňostroji, byl pěknej, ale škoda té mlhy a můžu říct, že jsem u něj měla sakra na krajíčku ![]()
A včera jsem si šla koupit těhu kalhoty…ty moje už mě tlačili i ve stoje, tak mě kamarádka dotáhla do krámu
já furt chtěla počkat, ale nakonec jsem ráda, že je mám ![]()