Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.11 10:22

Ahoj holky, tak dnes uz je lip, rano me vzbudil velikanskej hlad, pac sem toho vcera moc nesnedla.

vesper:
jojo presne tuto barvu- chtela jsem bud tento nebo uplne hnedej. Tak snad bude slouzit dobre.

larsa:
tak ja mela s tim briskem opacnej problem, jeste v 5. mes. si mysleli, ze jsem na zacatku a dokonce se me sestricka ptala jestli uz jsem dostala takovej ten balicek pro novy tehule :D Ale pak zacalo konecne rust. Ted ho mam takovy, ze dyz me lidi videt, tak si jeste nejsou jisty jestli jsem tehu nebo tlustsi :D

Chodi mi takovej mejl jak by melo byt miminko velky a takovy clanky vztahujici se k tydnu v kolikatym jsem. a dnes prislo, ze by miminko melo byt kolem 36 cm, to uz je to kusan :)

Tak ja du chvili pracovat, pac vcera jsem neudelala vubec nic a pak musim jeste chvili uklizet, dodelavaji nam verandu, tak je tu stale binec a to nam do toho ma jeste prijet svagrova s rocni holcickou, budou tady tyden. My mame jeste kocicku a pejska, tak jsem zvedava jak to v nasem 3+1 domecku zvladnem :D

A co holky poslouchate? Poustite mimikovi mp3? Ja mam rada ska a punk, tak to poustim i miminku, tak doufam, ze nebude moc hyper :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.11 10:46

Já zatím malýmu nic moc nepouštím, jen když jedu v autě :-D a do toho mu ještě zpívám :-D Včera když jsem jela, tak dost kopal, tak buď tančil :-D nebo se mu nelíbilo maminky zpívání :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 12:47
lucaruzickovaa píše:
No vidíš Lucí, že bříško roste :-) :potlesk:
No tak po 5hodině tam půjdeme, chci tam být aspoň chvíli než začne ten ohňostroj. A ještě ke všemu jak sem četla, že tam budu mít to jídlo :-D tak to mě také navnadilo :-D a Lucí chápu tvé chutě :-D

my uvidíme podle toho kdy přijede Honza z práce a jak se mi bude chtít..ale asi bych koukala jen z dálky :mrgreen: jídlo jo? já bych si třeba dala trdlo :P ale to tam asi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 12:48

jo včera jsem na to moje špeko-bříško :-D byla náležitě hrdá…ale třeba si jen lidi říkali co je to za nesoudnou ženskou že si vezme uplý věci když je tak tlustá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 12:52

evaviktorinova: joo..to je ta zlatavá barva, je pěkná :-) a libí se mi podvozek :palec:
co je to za styl hudby ska? to mě nějak minulo :-) to já jsem spíš na taneční muziku trance atd..hlavně dřív, ale teď mám ráda tak nějak všechno, hlavně čím jsem starší..takže já si většinou doma pouštím oblíbená videa na youtube :-) ale jako takovej punkovej koncert musí miminko pořádně rozparádit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 13:52

eva: jsem Tě asi našla :mrgreen: jak si říkala že děláš v realitách - Remax? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.11 14:52

Ze ska posloucham treba toto:
http://www.youtube.com/watch?…
a tak podobne. Tak doufam, ze miminko nebude mit radsi dechovku :)
Jojo delam v RE/MAXU :) tak to sem ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 15:15

Sto zvířat znám i ten Polemic co jsi vkládala už jsem slyšela :) jen jsem nevěděla, že se ten styl jmenuje SKA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
24.11.11 15:25

Ahoj holky, tak jsem koukala, že v Pb se to už připravuje.
Byli jsme ráno zaplatit nový kočár. Zítra pro něj jedu a ten náš dám na reklamaci. Hi, hi, koukám, že jsem asi vadná. Všechny se těšíte, až vám pupíky pěkně narostou a já se nemohla dočkat, až se ho zbavím :oops: No, měřím 157 cm a přes pupek jsem měla měsíc před porodem 120cm, tak si to asi dovedete představit :roll:
Jinak já Matouškovi vyhrávala a to pěknou mixáž. A i jsem mu békala. A pěkně na to reaguje :lol: už od narození. Tak nalaďte hlasivky a hurá notovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 15:33
larsa píše:
Ahoj holky, tak jsem koukala, že v Pb se to už připravuje.
Byli jsme ráno zaplatit nový kočár. Zítra pro něj jedu a ten náš dám na reklamaci. Hi, hi, koukám, že jsem asi vadná. Všechny se těšíte, až vám pupíky pěkně narostou a já se nemohla dočkat, až se ho zbavím :oops: No, měřím 157 cm a přes pupek jsem měla měsíc před porodem 120cm, tak si to asi dovedete představit :roll:
Jinak já Matouškovi vyhrávala a to pěknou mixáž. A i jsem mu békala. A pěkně na to reaguje :lol: už od narození. Tak nalaďte hlasivky a hurá notovat :palec:

ahoj :-) já myslím, že už to začalo, tuším že ve 3, tak čekám na toho svýho až dorzaí z práce a možná se tam taky půjdeme na chvíli vyvětrat…

když s tím bříškem je to takový že když nemáš žádný a v 5.měsíce na tebe koukají jak na blázna co si to vymyslel,tak to mrzí a velký břicho asi taky není žádná výhra…chtělo by to něco mezi tím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
24.11.11 16:27
vesper píše:
ahoj :-) já myslím, že už to začalo, tuším že ve 3, tak čekám na toho svýho až dorzaí z práce a možná se tam taky půjdeme na chvíli vyvětrat…když s tím bříškem je to takový že když nemáš žádný a v 5.měsíce na tebe koukají jak na blázna co si to vymyslel,tak to mrzí a velký břicho asi taky není žádná výhra…chtělo by to něco mezi tím :mrgreen:

Také bych šla, ale chlap dojede okolo 7mé, počítám a to už se Matoušek chystá ke spaní, tak mám smůlu :(
Kéž by to šlo tak krásně naplánovat a bylo to tak :lol: Ale je to jiný stav, tak je vše jinak a u každé jinak :mrgreen: A hlavní je, že se tam líbí mimčům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 21:22

Lucí, byla jsi na tom ohňostroji? My se dívali z povzdálí od plavečáku, škoda toho počasí, udělala se ta hnusná mlha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 21:23

larsa: ono to dneska stejně stálo kvůli počasí za prd, ztrácelo se to v mlze, škoda :( Tak třeba příští rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.11.11 21:49

holky to sou boží punčocháče, když si vzpomenu na ty co jsme nosily my:-)

http://www.mamitati.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.11 08:24

Ahoj holky, jojo včera jsem byla na ohňostroji, byl pěknej, ale škoda té mlhy a můžu říct, že jsem u něj měla sakra na krajíčku :-)
A včera jsem si šla koupit těhu kalhoty…ty moje už mě tlačili i ve stoje, tak mě kamarádka dotáhla do krámu :-D já furt chtěla počkat, ale nakonec jsem ráda, že je mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová