Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.11 10:40

Ahoj holky…já jsemdnes nějaká nervózní s té kontroly…celou noc sem se převalovala a blbě spala… jako bych měla nějaké zlé tušení…snad to bude dobré… Já bych dnes měla být 19+7…ale přesně mi to řeknou podle UTZ…páni koukám, že spousty věcí nevim, které mě asi ještě čekají, jako ta cukrovka… Tak jak zítra? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 10:43
lucaruzickovaa píše:
Ahoj holky…já jsemdnes nějaká nervózní s té kontroly…celou noc sem se převalovala a blbě spala… jako bych měla nějaké zlé tušení…snad to bude dobré… Já bych dnes měla být 19+7…ale přesně mi to řeknou podle UTZ…páni koukám, že spousty věcí nevim, které mě asi ještě čekají, jako ta cukrovka… Tak jak zítra? :-)

ahoj Lucí, neboj, všechno bude v pořádku, miminku se určitě daří dobře :kytka: budu držet palce a dej pak echo jak jste dopadli :-)))

já zítra můžu, čekám jen na pokyny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 10:45

Holky vidíte můj metřík? :-D Díky Lucí, nevím čím to je, že sem tak nervozní asi jak jsem dlouh nebyla u doktora?!!… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 10:47
lucaruzickovaa píše:
Holky vidíte můj metřík? :-D Díky Lucí, nevím čím to je, že sem tak nervozní asi jak jsem dlouh nebyla u doktora?!!… :-)

nevidím :-(

to jo, to mám taky když jdu po delší době, ale neboj, je Ti dobře, nic Tě nebolí a mimčo i občas kopne ne? už se na vás určitě mrňousek těší až se vám ukáže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 10:49

""http://www.celysvet.cz/metrik/line-eaf1ad7bfc1a532e4ba608111b6a3375.png:http://www.celysvet.cz/…1b6a3375.png
A teď? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 10:51

Jupííí povedlo se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 11:18
lucaruzickovaa píše:

super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 16:25

Tak miminko je v pořádku :-) jen jdu příští týden znova na UTZ,protoženám nechtěl ukázat obličej :-) ani fotku nemám, jak se schovával, ale zato nám ukázal svýho pindíka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
15.11.11 16:27
lucaruzickovaa píše:

musíš si ho dát do nastavení do podpisu, jinak se nám nezobrazí, jednou se zobrazil, jednou ne, asis ho dala sem do okna, kam se píše,ale to bys ho tam musela vkladat pokazde.
Tak co a jak zitra??? Pište piště, mám to vymyslet já? A platí cukrárna o ulici níž? „Kavárna u kašny“? Tak ján nevím, v 10? nebo v 9:30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
15.11.11 16:28
lucaruzickovaa píše:
Tak miminko je v pořádku :-) jen jdu příští týden znova na UTZ,protoženám nechtěl ukázat obličej :-) ani fotku nemám, jak se schovával, ale zato nám ukázal svýho pindíka :-D

jůůůůůůůůů, tak bude klučík! to je novinka ne? nebo jste to věděli? :-D paráda :-) veliké gratulace! to je táta rád, co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 16:31

Nevěděli sme ani sme netušili :-D táta je rád :-) holky nevím, jestli mi ten zítřek klapne, ale klidně běžte i beze mě…já to ještě nevím 100%…buď bych přišla nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
15.11.11 16:48

Tak budem samy dvě, vesper? :-D
Luci,tak uvidíš, jak ti to vyjde, bud dojdeš nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 16:57
evita_ij píše:
Luci,tak uvidíš, jak ti to vyjde, bud dojdeš nebo ne :-)

Dyžtak dám vědět Lůce mám na ní tel.číslo..třeba mi to vyjde… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 18:47

tak já zítra můůůůžuuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 18:48
evita_ij píše:
Luci,tak uvidíš, jak ti to vyjde, bud dojdeš nebo ne :-)

já můžu :mrgreen: asi bych radsi na tu desatou…jeste mrknu jak mi jezdi busy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová