Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pripojit? Ja sem taky tehulka z Pribramska, teda od vas dost z ruky- z Dražetic (to je u Novýho Knína).V úterý mam 24 tydnu a jsem take doma na neschopence, pac nemam ok polozenou placentu. Jinak mi je píše: Více
ahoj
a jezdis nekdy do Pb a víš co čekáš?
vesper píše:
evita: jsi strašně moc hodná, jsem hned o něco klidnější,tak snad se nic nepotvrdí a za tři týdny budeme ty nejšťastnější rodiče na světě.já si taky myslela,že když jdu na ten screening ve 12 tt,tak mi triply dělat nebudou, přesně jsem tušila,že při mým štěstí vyjdou blbě a budu stát před tímhle problémem
a holky, nejhorší na tom je, že jsem se začala bát i toho zákroku, budila jsem se celou noc…nebojím se bolesti,ale aby to neublížilo miminku, aby jsme o něj nepřišlijenže nemám odvahu odmítnout tu amniocentézu…
Lucí neboj, nedělali by žádný zákrok, který by ublížil miminku… A na tu plodovku chodí spousta maminek i moje mamka na tom byla, jen říkala, že to bylo nepříjemné, ale myslím že se nemáš čeho bát… ![]()
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pripojit? Ja sem taky tehulka z Pribramska, teda od vas dost z ruky- z Dražetic (to je u Novýho Knína).V úterý mam 24 tydnu a jsem take doma na neschopence, pac nemam ok polozenou placentu. Jinak mi je píše: Více
Ahoj nová maminko
a čekáš první mimčo?
já vím,ale četla jsem i hrůzy
na druhou stranu si říkám, že pokud je to těhotenství v pořádku,tak to musí proběhnout taky v pořádku…ale tak strach mám
ahoj holky, tak rano v 7 jdu na to, tak nam drzte palecky, mame strach ![]()
děkujeme ![]()
Dufám, že dáš hned vědět, jsem napnutá s Vámi, ale věřím, že to bude OK ![]()
Ahojky, je to nase prvni miminko a s pohlavim se nechame prekvapit. Do pb uz ted moc nejezdim, jezdila jsem tam nekdy, kdyz jsem jeste chodila do prace, ale ted sem po vetsinu casu doma.
Kdy budete rodit? Ja mam datum stanoven na 28.2.
Chcete rodit v pb nemocnici?
vesper: taky drzim palecky
evaviktorinova píše:
Ahojky, je to nase prvni miminko a s pohlavim se nechame prekvapit. Do pb uz ted moc nejezdim, jezdila jsem tam nekdy, kdyz jsem jeste chodila do prace, ale ted sem po vetsinu casu doma.Kdy budete rodit? Ja mam datum stanoven na 28.2.
vesper: taky drzim paleckyChcete rodit v pb nemocnici?
Tak to jsme na tom podobně, já mám termín 7.3.
A ještě vůbec nevím,kde budu rodit,protože nevím,zda se zase nebudem stěhovat za prací manželovou, my tak cestujem po republice rok co rok,tak uvidime,co prijde po novem roce,jsem z tho docela uz nervozni ![]()
Ahoj holky,
tak myslím na Lucku. Doufám, že to dobře zvládnou.
Jinak ostatním přeji pěkný a konečně slunečný den ![]()
Ahoj děvčata
já mám termín 31.3…tak to tě Evi obdivuju, že to vydržíte si to neříct…my jsme takový nedočkavci až nám to řeknu ![]()
Snad to vydrzime
zatim nam to, ze nevime nak nevadilo. U nas uz to bylo videt na tom 1.screen.vysetreni ve 12.t., ale my si rekli, ze se nechame prekvapit. Uz mate nakoupeny naky vecicky? My sme vetsinu veci podedili,ale tehle tyden by mel prijit kocarek, nakonec sem koupila dorjan po nekom, tak rozhodla cena
No my ještě nějak nenukupujem…zatim mě to ani moc neláká…jen co mě láká upravit byt pr prcka a klidně bych si dala do ložnice postýlku a skříňky
ale vím, že je ještě brzy…taky si chci koupit kočárek po dítěti…a máte vybraná jména?