Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2887
4.11.11 10:51

Ahoj,
my máme v pondělí plavání a celý den tím takový rozházený… v úterý bychom měli jet ke kámošce.
TAk nám by se nejlíp hodila středa dopoledne :-)Případně ještě čtvrtek :-)
Pak večer nám přijedou rodiče na víkend,tak pátek už nemůžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 18:37

Ahoj holky, moc me to mrzi ale pristi tyden nemuzu ani jeden den a prosim vas, zda by to slo zase odlozit :-(

Dneska jsme si totiz byli pro vysledky na genetice a vysly mi blbe ty tripple testy a i presto,ze ten prvotrimestralni screening dopadl na 1,tak genetik doporucil pro 100% že je miminko zdrave odber plodovky :cry: Nakonec jsme se s manzelem domluvili ze ji absolvoujeme a jdu hned v pondeli rano, dopoledne si tam polezim a pak me pusti,ale musim mit 3-4 dny uplny klid, jen lezet a max jen na zachod a najist se…mam z toho strasny strach :cry: probrecela jsem cely odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
4.11.11 19:12
vesper píše:
Ahoj holky, moc me to mrzi ale pristi tyden nemuzu ani jeden den a prosim vas, zda by to slo zase odlozit :-(Dneska jsme si totiz byli pro vysledky na genetice a vysly mi blbe ty tripple testy a i presto,ze ten prvotrimestralni screening dopadl na 1,tak genetik doporucil pro 100% že je miminko zdrave odber plodovky :cry: Nakonec jsme se s manzelem domluvili ze ji absolvoujeme a jdu hned v pondeli rano, dopoledne si tam polezim a pak me pusti,ale musim mit 3-4 dny uplny klid, jen lezet a max jen na zachod a najist se…mam z toho strasny strach :cry: probrecela jsem cely odpoledne…

Ach zlatoooooo, neboj, všechno bude v pořádku!!!!! Ty triply jsou nespolehlivé, proto se od nich už raděj upouští, často mají klamavé výsledky! Určitě to bude všechno v pořádku. To víš, že to odložíme :-) a počkáme až budeš fit. :hug: dr :hug: drž se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 19:16

evita
díky moc, bojím se,ale chci mít jistotu že je miminko zdravé :-( a pořád se uklidňuju tím dobrým výsledkem z toho prvního screeningu, který by měl být spolehlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
4.11.11 20:36

Ahoj Lucí, tak to je samozřejmé, že na tebe počkáme a i to, že ti budeme držet palce a myslet na tebe (vás).
Věřím, že je to jen pro pořádek a že je vše v pořádku.
Strach chápu. Nebudu ti říkat, abys na to nemyslela, protože je mi jasné, že to nejde.
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 20:45

Larsa, děkuji moc. Já věřím tomu, že to dopadne dobře! a že jako bonus budeme vědět na 100% pohlaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
4.11.11 20:52
vesper píše:
Larsa, děkuji moc. Já věřím tomu, že to dopadne dobře! a že jako bonus budeme vědět na 100% pohlaví…

Dopadne, neboj. Jsi mladá a zdravá. A miminko je v pořádku. Takže se těšíme na pohlaví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 20:54

dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 21:04

Lucí neboj se vše bude OK a z té plodovky se snad pozná tak nějak už vše,ne?! tak budete mít aspoň jistotu, že je mazlík v pořádku a zas na druhou stranu budete 100% vědět to pohlaví :-) ale neboj určitě to bude v pořádku…a hlavně se snaž se moc nenervovat, i když je to asi teď těžké, ale nezapoměň, že mimčo to prožívá s tebou :-) držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 21:15

Luci, odhali to vetsinu,hlavne takove ty tezke vady ale asi zadny vysetreni nemuze zajistit uplne zdrave miminko. a bojim se i komplikace, ale riziko je 0,5-1%. Pani doktorce verim, ze me tam neposila zbytecne a verim ze jsme se rozhodli spravne. Ve stredu by snad mely byt ty prvni vysledky…a konecne za 3 tydny.

ja se pak v po ozvu jak to probehlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 21:19

Ozvi se :-) a neboj, té doktorce taky věřím a určitě ste se rozhodli správně…držíme palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.11.11 21:32

Luci, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
5.11.11 10:51

vesper bude to v pořádku!!!! Ještě jsem se včera na chatu ptala kámošky, co je porodní asistentka, že mě nedělali triply,že NT byl v pořádku… A taky jsem psala, že to tobě vyšlo NT taky ok a pak tripply špatně. Tak psala,to co jsem ti psala výš, že tripply často vycházeji blbě a zbytečně se pak plaší… já ti to tu zkopíruju, moment…

„Ivet jj, někteří doktoři už tripple testy nedělají. Mně přijde zbytečný dělat obojí, protože když pak je pozit. tripple test, tak Tě pošlou na amniocentézu a tím pádem byl ten NT test naprosto zbytečnej. A navíc tripple test vychází hrozně často falešně pozitivní. To řekni kamošce, ať není nervozní, obzvlášť když měla ten NT test dobrej, protože ta falešná pozitivita u tripplu je fakt hodně častá. V zahraničí už se tripply nedělají, dělá se jen NT. Naše pojišťovny jsou vadný a proplácí levnější tripple testy, ale nedochází jim, že ta falešná pozitivita má pak za následek spoustu zbytečných a drahých amniocentéz :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.11 16:10

Ahoj holky, muzu se k vam pripojit? Ja sem taky tehulka z Pribramska, teda od vas dost z ruky- z Dražetic (to je u Novýho Knína).V úterý mam 24 tydnu a jsem take doma na neschopence, pac nemam ok polozenou placentu. Jinak mi je 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.11.11 18:59

evita: jsi strašně moc hodná, jsem hned o něco klidnější,tak snad se nic nepotvrdí a za tři týdny budeme ty nejšťastnější rodiče na světě.

já si taky myslela,že když jdu na ten screening ve 12 tt,tak mi triply dělat nebudou, přesně jsem tušila,že při mým štěstí vyjdou blbě a budu stát před tímhle problémem :-( jenže nemám odvahu odmítnout tu amniocentézu…

a holky, nejhorší na tom je, že jsem se začala bát i toho zákroku, budila jsem se celou noc…nebojím se bolesti,ale aby to neublížilo miminku, aby jsme o něj nepřišli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová