Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.11.11 20:47

Tak mám pocit holky, že včera jsem prcka zacítila… 3× se mi zhouplo bříško :-D a prcka začínám cítit vnitřně :-D a bříško mě někdy taky pobolívá, někdy mám pocit, že ve mě dělá přemety :-D a do konce 3.měsíce jsem byla šíleně unavená, to mě unavilo i mytí nádobí, naštěstí už je to OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.11.11 15:48
lucaruzickovaa píše:
Tak mám pocit holky, že včera jsem prcka zacítila… 3× se mi zhouplo bříško :-D a prcka začínám cítit vnitřně :-D a bříško mě někdy taky pobolívá, někdy mám pocit, že ve mě dělá přemety :-D a do konce 3.měsíce jsem byla šíleně unavená, to mě unavilo i mytí nádobí, naštěstí už je to OK :-)

Tak vidíš. A bude hůř :wink: Ve mě Matoušek řádil jak čert. V posledním trimestru jsem směla jen do té polohy, kterou schválil :mrgreen:
A jinak si vzpomínám, že jsem usnula na směně :oops: To jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná. Úplně mě to vykolejilo. Odpoledne u papírů, drc, hlava na stole a konec :oops: Nádobí, žehlení, utírání prachu, to vše jsem měla jak seriál - na díly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 11:40

Tak to si mě pobavila :lol: tak já jsem teda takhle neusnula :-D to já s tím úklidem byla nastejno…telenovela :-D včera jsem byla na tom cvičení…bylo to takové relaxační :-) malýmu se to nejdřív asi moc nelíbilo, ale pak si zvyklo :-D njn maminka se po 4měsících rozhýbala :-D a dnes jdu plavčit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.11.11 19:01

ahoj holky, jak se mate?

Luci, jake bylo cviceni a plavani?

ja uz mam prvni vysledky a miminko by melo byt zdrave, co se tyka chromozomalni vad jako DS a pribuzne choroby a vcera jsem ho videla i na temer vybrecenym UZ - moje doktorka mi ho nechtela udelat ani kdyz si ho zaplatim a poslala me do nemocnice… :nevim: Ale miminko se melo cile k svetu a uz mame 172 gramů jak pytlik bonbonu:mrgreen: A mam pocit ze jsem citila takove ty vnitrni pohyby.....ale zatim se mi brisko nehoupe, na to jsme moc mrnavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 19:33

Ahoj holky a Lucí :-)
Tak cvíčo bylo dobrý, takový oddychující a plavání bylo podle mě ještě lepší, ale to cvíčo zrušim, protože plavání je v út a čt a cvičení ve středu, tak toho zas nechci moc, abych prcka zas moc nedráždila a i mu nějak neublížila a taky abych měla nějaký volný čas… :-)
Lucí to je dobře, že je vše v pořádku :-) já se nemůžu dočkat úterka, to jdu na UTZ ve 20.týdnu, tak jsem zvědavá a strašně se těším :-D Jo a jinak dnes sme koupili první věc pro prcka :-D komodu :-D a tchýněmá teda pro nás už asi 10dudlíků, ale ty dostala, tak sem jí je ještě nechala doma :-)
A co jinak holky?se ani neozvete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.11.11 19:40

no jasny,aby si ho tim castym pohybem nevydesila chudinku :-) ja mam zatim smulu, prece jen se musim jeste setrit…takze pro me zatim zadny cvico… :-( furt si pripadam trochu chroma…vcera jsem dopoledne behala po tech doktorech a tak me to vycerpalo ze sem usnula na pet hodin :mrgreen: ale fakt jsem poradne vytuhla ze sem pak ani nevedela ci jsem :-D

ja uz bych taky neco kupovala, ale jsem si to zakazala, jedine co jsem si objednala jsou zimni tehu leginy abych pak mohla nosit sukne nebo takovy ty dlouhy svetry tehotensky:-)

ja jdu na ten velky uz 28.11.

tak pak hned informuj jak jste dopadli a snad uz i to pohlavi vam povedi :-) u nas to videt vcera opet nebylo…zase nozicky do tureckyho sedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 19:48

Tak já jsem si zas říkala, že ta komoda není nic konkrétního :-D já si chci příští měsíckoupit těhotenský kalhoty…už mám vyhlídlé :-D jen furt čekám na to bříško :-D
Páni tak to si teda pěkně vytuhla :-D Asi si ten váš prcek chce, abyste byli překvapeni :-D proto si ho nebo ji schovává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
11.11.11 19:55

dělá s tím hrozný tajnosti :mrgreen: asi se stydí…

ja taky bříško nic moc…skoro nic..ale přece jen silonky nesnaším jak škrtí normálně tak nechci chudáčka mačkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
11.11.11 23:36
vesper píše:
ahoj holky, jak se mate?

Luci, jake bylo cviceni a plavani?

ja uz mam prvni vysledky a miminko by melo byt zdrave, co se tyka chromozomalni vad jako DS a pribuzne choroby a vcera jsem ho videla i na temer vybrecenym UZ - moje doktorka mi ho nechtela udelat ani kdyz si ho zaplatim a poslala me do nemocnice… :nevim: Ale miminko se melo cile k svetu a uz mame 172 gramů jak pytlik bonbonu:mrgreen: A mam pocit ze jsem citila takove ty vnitrni pohyby.....ale zatim se mi brisko nehoupe, na to jsme moc mrnavy :-D
:palec: to je krásná zpráva.

Ty jo, holky, já musela nosit těhotenské gatě od 14 tt :oops: A náš poklad měl na každém sonu nohy do V, takže pohlaví bylo poznat, i kdybychom ho vědět nechtěli. Ale obličej neukázal. Když jsme byli na 3D, tak se milostivě, asi na 3 vteřiny otočil /z profilu/, tak máme jedinou fotku, jinak měl hlavu zabořenou do stěny :mrgreen:
Už se těším, až dáte vědět, co v těch vašich bříškách schováváte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.11.11 10:48

larsa: a vis ze ti ty tehu kalhoty zavidim :-D me se kazdej pta, kde mam bricho…a to neni moc potesujici kdyz se chci tim briskem chlubit…aspon jen takove male krasne… :mrgreen:

a jak se ma Matoušek, už je s nim asi sranda vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
12.11.11 15:36
vesper píše:
larsa: a vis ze ti ty tehu kalhoty zavidim :-D me se kazdej pta, kde mam bricho…a to neni moc potesujici kdyz se chci tim briskem chlubit…aspon jen takove male krasne… :mrgreen:a jak se ma Matoušek, už je s nim asi sranda vid?

To já z toho byla nešťastná. Byla jsem jak slůňátko :oops: Však oni se vám pupíky zvětší. A aspoň se vám po porodu rychleji smrsknou :wink:
No, než jsme si zvykli, že máme miminko, už to žádné mimi není. Sranda s ním je. Je to milý tvoreček :mrgreen: Už je mazlivý, baví ho rošťárny, dnes se mu prvně povedlo se odplazit o kus dál. Však ho poznáte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.11.11 21:17

larsa:ted uz je s nim nejen sranda, ale mas od nej i nejakou zpetnou vazbu:-) usmeje se a tak:-) to musi byt krasny…jsem naka rozneznela…asi ty hormony :mrgreen:

mely bysme se nejak domluvit holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 08:38

To musí být krása, pořád malýho sledovat co dělá a tak :-) jo holky měly bysme se nějak domluvit…chci Vás vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.11.11 10:23

Je to úžasný. Pořád se řechtá a je jak žížalka.
Včera jsme byli v Tescu a koukali v dětském odd na hračky. Držela jsem Matesa na ruce (má rád přehled a je úžasně vyvalený) a vyndavala z krabičky jednu hračku od Lamaz, abych si ji prohlédla, holky, on se začal tak řehnit, až se lidi zastavovali a koukali, co tam s ním děláme. Vůbec nevím, co mu přišlo tak směšné, ale byl fakt komický :lol:
Také se těším, až se potkáme. a ještě chvíli a budeme tlačit společně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 18:26

Jéééj :-D tak to si umím představit :-D Dědi, když se začnou takhle řechtat, tak jsou kouzelně vtipný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová