Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mám pocit holky, že včera jsem prcka zacítila… 3× se mi zhouplo bříško
a prcka začínám cítit vnitřně
a bříško mě někdy taky pobolívá, někdy mám pocit, že ve mě dělá přemety
a do konce 3.měsíce jsem byla šíleně unavená, to mě unavilo i mytí nádobí, naštěstí už je to OK ![]()
lucaruzickovaa píše:
Tak mám pocit holky, že včera jsem prcka zacítila… 3× se mi zhouplo bříškoa prcka začínám cítit vnitřně
a bříško mě někdy taky pobolívá, někdy mám pocit, že ve mě dělá přemety
a do konce 3.měsíce jsem byla šíleně unavená, to mě unavilo i mytí nádobí, naštěstí už je to OK
Tak vidíš. A bude hůř
Ve mě Matoušek řádil jak čert. V posledním trimestru jsem směla jen do té polohy, kterou schválil ![]()
A jinak si vzpomínám, že jsem usnula na směně
To jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná. Úplně mě to vykolejilo. Odpoledne u papírů, drc, hlava na stole a konec
Nádobí, žehlení, utírání prachu, to vše jsem měla jak seriál - na díly ![]()
Tak to si mě pobavila
tak já jsem teda takhle neusnula
to já s tím úklidem byla nastejno…telenovela
včera jsem byla na tom cvičení…bylo to takové relaxační
malýmu se to nejdřív asi moc nelíbilo, ale pak si zvyklo
njn maminka se po 4měsících rozhýbala
a dnes jdu plavčit ![]()
ahoj holky, jak se mate?
Luci, jake bylo cviceni a plavani?
ja uz mam prvni vysledky a miminko by melo byt zdrave, co se tyka chromozomalni vad jako DS a pribuzne choroby a vcera jsem ho videla i na temer vybrecenym UZ - moje doktorka mi ho nechtela udelat ani kdyz si ho zaplatim a poslala me do nemocnice…
Ale miminko se melo cile k svetu a uz mame 172 gramů jak pytlik bonbonu:mrgreen: A mam pocit ze jsem citila takove ty vnitrni pohyby.....ale zatim se mi brisko nehoupe, na to jsme moc mrnavy ![]()
Ahoj holky a Lucí ![]()
Tak cvíčo bylo dobrý, takový oddychující a plavání bylo podle mě ještě lepší, ale to cvíčo zrušim, protože plavání je v út a čt a cvičení ve středu, tak toho zas nechci moc, abych prcka zas moc nedráždila a i mu nějak neublížila a taky abych měla nějaký volný čas… ![]()
Lucí to je dobře, že je vše v pořádku
já se nemůžu dočkat úterka, to jdu na UTZ ve 20.týdnu, tak jsem zvědavá a strašně se těším
Jo a jinak dnes sme koupili první věc pro prcka
komodu
a tchýněmá teda pro nás už asi 10dudlíků, ale ty dostala, tak sem jí je ještě nechala doma ![]()
A co jinak holky?se ani neozvete ![]()
no jasny,aby si ho tim castym pohybem nevydesila chudinku
ja mam zatim smulu, prece jen se musim jeste setrit…takze pro me zatim zadny cvico…
furt si pripadam trochu chroma…vcera jsem dopoledne behala po tech doktorech a tak me to vycerpalo ze sem usnula na pet hodin
ale fakt jsem poradne vytuhla ze sem pak ani nevedela ci jsem ![]()
ja uz bych taky neco kupovala, ale jsem si to zakazala, jedine co jsem si objednala jsou zimni tehu leginy abych pak mohla nosit sukne nebo takovy ty dlouhy svetry tehotensky:-)
ja jdu na ten velky uz 28.11.
tak pak hned informuj jak jste dopadli a snad uz i to pohlavi vam povedi
u nas to videt vcera opet nebylo…zase nozicky do tureckyho sedu ![]()
Tak já jsem si zas říkala, že ta komoda není nic konkrétního
já si chci příští měsíckoupit těhotenský kalhoty…už mám vyhlídlé
jen furt čekám na to bříško ![]()
Páni tak to si teda pěkně vytuhla
Asi si ten váš prcek chce, abyste byli překvapeni
proto si ho nebo ji schovává ![]()
dělá s tím hrozný tajnosti
asi se stydí…
ja taky bříško nic moc…skoro nic..ale přece jen silonky nesnaším jak škrtí normálně tak nechci chudáčka mačkat ![]()
vesper píše:
ahoj holky, jak se mate?Luci, jake bylo cviceni a plavani?
ja uz mam prvni vysledky a miminko by melo byt zdrave, co se tyka chromozomalni vad jako DS a pribuzne choroby a vcera jsem ho videla i na temer vybrecenym UZ - moje doktorka mi ho nechtela udelat ani kdyz si ho zaplatim a poslala me do nemocnice…Ale miminko se melo cile k svetu a uz mame 172 gramů jak pytlik bonbonu:mrgreen: A mam pocit ze jsem citila takove ty vnitrni pohyby.....ale zatim se mi brisko nehoupe, na to jsme moc mrnavy
Ty jo, holky, já musela nosit těhotenské gatě od 14 tt
A náš poklad měl na každém sonu nohy do V, takže pohlaví bylo poznat, i kdybychom ho vědět nechtěli. Ale obličej neukázal. Když jsme byli na 3D, tak se milostivě, asi na 3 vteřiny otočil /z profilu/, tak máme jedinou fotku, jinak měl hlavu zabořenou do stěny ![]()
Už se těším, až dáte vědět, co v těch vašich bříškách schováváte ![]()
larsa: a vis ze ti ty tehu kalhoty zavidim
me se kazdej pta, kde mam bricho…a to neni moc potesujici kdyz se chci tim briskem chlubit…aspon jen takove male krasne… ![]()
a jak se ma Matoušek, už je s nim asi sranda vid?
vesper píše:
larsa: a vis ze ti ty tehu kalhoty zavidimme se kazdej pta, kde mam bricho…a to neni moc potesujici kdyz se chci tim briskem chlubit…aspon jen takove male krasne…
a jak se ma Matoušek, už je s nim asi sranda vid?
To já z toho byla nešťastná. Byla jsem jak slůňátko
Však oni se vám pupíky zvětší. A aspoň se vám po porodu rychleji smrsknou ![]()
No, než jsme si zvykli, že máme miminko, už to žádné mimi není. Sranda s ním je. Je to milý tvoreček
Už je mazlivý, baví ho rošťárny, dnes se mu prvně povedlo se odplazit o kus dál. Však ho poznáte ![]()
larsa:ted uz je s nim nejen sranda, ale mas od nej i nejakou zpetnou vazbu:-) usmeje se a tak:-) to musi byt krasny…jsem naka rozneznela…asi ty hormony ![]()
mely bysme se nejak domluvit holky ![]()
To musí být krása, pořád malýho sledovat co dělá a tak
jo holky měly bysme se nějak domluvit…chci Vás vidět ![]()
Je to úžasný. Pořád se řechtá a je jak žížalka.
Včera jsme byli v Tescu a koukali v dětském odd na hračky. Držela jsem Matesa na ruce (má rád přehled a je úžasně vyvalený) a vyndavala z krabičky jednu hračku od Lamaz, abych si ji prohlédla, holky, on se začal tak řehnit, až se lidi zastavovali a koukali, co tam s ním děláme. Vůbec nevím, co mu přišlo tak směšné, ale byl fakt komický ![]()
Také se těším, až se potkáme. a ještě chvíli a budeme tlačit společně ![]()
Jéééj
tak to si umím představit
Dědi, když se začnou takhle řechtat, tak jsou kouzelně vtipný ![]()