Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vesper píše:
Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představit[/citac
vesper píše:
Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představitAhojky
měla by dělat : dechová cvičení, psychoprofylaxe, speciálně zaměřené cvikx pro těhotné, plavání, základy péče o dítě, baby masáže, relaxace, příprava budoucích otců na porod a cvičení v šestinedělí…
a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzo ![]()
vesper píše:
a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzo
No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden? ![]()
lucaruzickovaa píše:vesper píše:No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden?
a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzo
já někde ten letáček mám
nevyhodila jsem ho, ale ráda bych kdyby měl třeba někdo zkušenosti víš
a ty to budeš zkoušet?
dneska jsem otravná co? ![]()
jojo, už jsem 15+4 ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:vesper píše:No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden?
a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzojá někde ten letáček mám
jojo, už jsem 15+4nevyhodila jsem ho, ale ráda bych kdyby měl třeba někdo zkušenosti víš
a ty to budeš zkoušet?
dneska jsem otravná co?
Otravná nejsi
já jsem stejně teď sama doma
no chtěla bych se hlavně zeptat kolik co stojí a kde ty cvičení jsou a tak…a když by mi hlavně cena vyhovovala, tak bych to skusila…
tak dej pak kdyžtak vědět až zjistíš nějaké informace ju? teda pokud to neva, že Tě takhle využiju ![]()
vesper píše:
tak dej pak kdyžtak vědět až zjistíš nějaké informace ju? teda pokud to neva, že Tě takhle využiju
Jasně že dám vědět, ale ještě sama nevím, kdy tam zavolám ![]()
ahoj holky, nesmělý dotaz, co ten zítřek?
Já jsem volná dopo i odpo ![]()
Ahojky holky já také můžu dopoledne i odpoledne…jen mi stačí napsat kdy a kde ![]()
Ahojky
no já nevím, nám oběma teče trochu z nosu a trochu kašlem, jakoby se to rozjíždí… nerada bych vás nakazila,když budem sedět v cukrárně..... Ale ven se chystáme, tak jestli bude slušně, můžete nás doprovodit na hřiště co je vedle té cukrárny anebo jestli se domluvíte spolu do cukrárny,tak vás příjdem jen krátce pozdravit a příště na dýl
![]()
Jinak co se času týče, tak kdykoliv. Malá mi vstává velmi brzy
takže klidně v 9.30 nebo v 10 můžem, pak domů na oběd a malá mi chodí spát tak 12.30-13.00
Tak mě je ten čas taky nějak jedno…nemysli si..taky mam jeste trochu rymu…ta cukrarna je u csob,ne?ale vubec netusim,kde je tam hriste
jako jak chcete devcata..nebo jestli to chcete nechat najindy?!
ahojky, holky a nechcete to tedy posunout až vám bude dobře, ráda bych abysme se sešly v té cukrárně všechny? ![]()
mimochodem,chci se ujistit,o kterou cukrárnu se přesně jedná…já mluvila před tím, co se jmenuje v Brance,ale ta je kousek od toho ČSOB…v Dlouhý ul.