Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.10.11 08:25
vesper píše:
Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představit :roll: [/citac
vesper píše:
Lůca: no a co přesně ona dělá, vůbec si to neumím představit :roll:

Ahojky

měla by dělat : dechová cvičení, psychoprofylaxe, speciálně zaměřené cvikx pro těhotné, plavání, základy péče o dítě, baby masáže, relaxace, příprava budoucích otců na porod a cvičení v šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 08:26

a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 08:34
vesper píše:
a kolik to třeba stojí? a kdy se má začít? mě to připadá ještě hrozně brzo :-)

No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 08:37
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:
No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden? :-)

já někde ten letáček mám :-) nevyhodila jsem ho, ale ráda bych kdyby měl třeba někdo zkušenosti víš :-) a ty to budeš zkoušet? :-) dneska jsem otravná co? :mrgreen:

jojo, už jsem 15+4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 08:41
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
vesper píše:
No kolik to stojí to tam nepíšou…musím té paní zavolat a poptat se…a co sem tak vyčetla na netu, tak třeba s plaváním se začíná od 17.týdne, ale jinak to ostatní nevim…jestli chceš můžu ti na tu paní dát kontakt?! Brzo?vždyť začínáš kolikátej 15 nebo 16.týden? :-)

já někde ten letáček mám :-) nevyhodila jsem ho, ale ráda bych kdyby měl třeba někdo zkušenosti víš :-) a ty to budeš zkoušet? :-) dneska jsem otravná co? :mrgreen:

jojo, už jsem 15+4 :-)

Otravná nejsi :-)já jsem stejně teď sama doma :-( :-D no chtěla bych se hlavně zeptat kolik co stojí a kde ty cvičení jsou a tak…a když by mi hlavně cena vyhovovala, tak bych to skusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.10.11 08:44

tak dej pak kdyžtak vědět až zjistíš nějaké informace ju? teda pokud to neva, že Tě takhle využiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.11 08:47
vesper píše:
tak dej pak kdyžtak vědět až zjistíš nějaké informace ju? teda pokud to neva, že Tě takhle využiju :-D

Jasně že dám vědět, ale ještě sama nevím, kdy tam zavolám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 12:53

ahoj holky, nesmělý dotaz, co ten zítřek? :-) Já jsem volná dopo i odpo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 13:48

Ahojky holky já také můžu dopoledne i odpoledne…jen mi stačí napsat kdy a kde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 14:42

tak uvidíme co zbytek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 15:15

Snad holky dají vědět, co a jak… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.10.11 15:45

Ahojky :-) no já nevím, nám oběma teče trochu z nosu a trochu kašlem, jakoby se to rozjíždí… nerada bych vás nakazila,když budem sedět v cukrárně..... Ale ven se chystáme, tak jestli bude slušně, můžete nás doprovodit na hřiště co je vedle té cukrárny anebo jestli se domluvíte spolu do cukrárny,tak vás příjdem jen krátce pozdravit a příště na dýl :-) ;-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
31.10.11 15:46

Jinak co se času týče, tak kdykoliv. Malá mi vstává velmi brzy :-) takže klidně v 9.30 nebo v 10 můžem, pak domů na oběd a malá mi chodí spát tak 12.30-13.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 16:01

Tak mě je ten čas taky nějak jedno…nemysli si..taky mam jeste trochu rymu…ta cukrarna je u csob,ne?ale vubec netusim,kde je tam hriste :-D jako jak chcete devcata..nebo jestli to chcete nechat najindy?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
31.10.11 18:30

ahojky, holky a nechcete to tedy posunout až vám bude dobře, ráda bych abysme se sešly v té cukrárně všechny? :-)

mimochodem,chci se ujistit,o kterou cukrárnu se přesně jedná…já mluvila před tím, co se jmenuje v Brance,ale ta je kousek od toho ČSOB…v Dlouhý ul.

http://www.cukrarnavbrance.estranky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová