Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.10.11 17:34

Larsa: No pániii tak to musel být teda mega pupík :-D tak zas tak velký být nemusí, ale už se těším až to na mě bude vidět, takhle si lidi myslej,že si hladim nácka :-D

Vesper: jméno Jirka je tradice a i se mi líbí :-) Manžel je spíše na tradiční jména? :-) já sem řekla,že když si přítel určil chlapečka, tak já holčičku :-D teda i po menší domluvě :-D protože Hanička u nás neprošla :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 17:44
vesper píše:
larsa píše:

výbavičku nekupujeme, přijde mi to ještě brzo, ale pokukuju po kočárku a nemůžu si vybrat, na každým mi něco vadí,ale holky maminy by mohly poradit, jaký máte kočárek?

My máme Caro, 3 kombinaci a spokojená nejsem. Je malý. Mates má 64 cm a do plné korby mu chybí cca 10 cm. A v autosedačce je jak křížala :-?
no, jenže většina kočárků má takhle malý korbičky - vnitřní plocha 74 cm, málo který má nad 80. a když už,tak se mi ty kočáry nelíbí :-(

No, jen nevím, kde ho budu vozit v zimě :nevim: Také jsem si nemohla vybrat, nabídka je veliká. My potřebovali „terénní“ tady do té vesničky. A chtěli jsme neutrální barvu, kdyby druhé pak byla holka. Ale pochybuji, že to vydrží.

Lucí, Jirka je hezké jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 17:49
larsa píše:
Pracovala jsem na naposled (v Praze) kardiochirurgii, před tím u starých a těžce nemocných lidí.
Jinak Evit, jména luxusní. My právě měli pro holčičku na prvním místě také Johanku :)
Jinak holky, snad i buďte rády, že nemáte už teď obří břicha. Chápu, že se na ně těšíte, však se dočkáte. Já měla bachor neuvěřitelný. Na začátku 7 měsíce, mi jedna pani v krámě řekla: „No vy se do 14 dnů rozsypete, že?“ :zed: A na prvním monitoru v porodnici si sestřička vyndala sondy na dvojčata :roll: Sotva jsem lezla. Hrozili mi i císařem, pro ten rozměr. No nevím, co to? Přibrala jsem 26 kg a to určitě 3/4 do břicha :oops:

tak to bylo asi pěkný bříško :-) aspoň se mu tam líp hajalo :-) u mě je to momentálně naopak, každej na mě…kde máš břicho? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 17:52
vesper píše:
larsa píše:
Pracovala jsem na naposled (v Praze) kardiochirurgii, před tím u starých a těžce nemocných lidí.
Jinak Evit, jména luxusní. My právě měli pro holčičku na prvním místě také Johanku :)
Jinak holky, snad i buďte rády, že nemáte už teď obří břicha. Chápu, že se na ně těšíte, však se dočkáte. Já měla bachor neuvěřitelný. Na začátku 7 měsíce, mi jedna pani v krámě řekla: „No vy se do 14 dnů rozsypete, že?“ :zed: A na prvním monitoru v porodnici si sestřička vyndala sondy na dvojčata :roll: Sotva jsem lezla. Hrozili mi i císařem, pro ten rozměr. No nevím, co to? Přibrala jsem 26 kg a to určitě 3/4 do břicha :oops:
tak to bylo asi pěkný bříško :-) aspoň se mu tam líp hajalo :-) u mě je to momentálně naopak, každej na mě…kde máš břicho? :-(

jj :-D to mi taky všichni říkaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 17:53

Lůca:tak ne že by byl vyloženě na klasiku, ale normální jména, moc na ty výstřelky není, ale mě se fakt líbí ta Neli, Nelinka :-) Jinak manžel by chtěl Lucinku… a mně se třeba líbí Kristýnka nebo Andrejka…

a proč neprošla Hanička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 17:57
vesper píše:
Lůca:tak ne že by byl vyloženě na klasiku, ale normální jména, moc na ty výstřelky není, ale mě se fakt líbí ta Neli, Nelinka :-) Jinak manžel by chtěl Lucinku… a mně se třeba líbí Kristýnka nebo Andrejka…a proč neprošla Hanička?

Lucinku chtěl přítel taky…Hanička se nelíbila a přitom je to moc hezké jméno :-) Krystýnka a Ája jsou taky hezké…mě se třeba ještě líbí Julča :-D a Maruška a Eliška…no je jich moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 17:59

jo a já vím, že ikdyž vás to asi nezajímá holky, tak ta PPLka nepřijela.. :twisted: grrrrrrrr…

pardon, musela jsem si postěžovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 18:00

Svěř se od toho jsme tady :-D jsou to šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 18:03

Ještě otázka…jste holky nějaká řidička? jak ste to měly s pásáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 18:08

no, já moc nejezdím, manžel mě nechce půjčit auto, ale já se pásám všude, ale prodávají speciální těhotenský pás…aby netlačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 18:10

Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 18:12
lucaruzickovaa píše:
Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme :-)

lepší se připoutat, nikdy nevíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 18:15
vesper píše:
lucaruzickovaa píše:
Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme :-)
lepší se připoutat, nikdy nevíš…

já vím :-) ještě že ten internet máme :-D zabijeme čas…já jsem ještě sama doma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 18:21

já jsem taky sama doma :-( ale muž už je na cestě…

kdyby nebyl internet,tak by mi asi vadilo nejvíc takovej ten sociální deficit :-) takhle si prostě pokecám a po kolektivu se mi stýská míň

ale do Vánoc mám plánů, třeba pečení :-) loni jsem na to prděla, ale letos budu přeborník :-))

jo…a hádej kdo mi teď volal,že mi veze balíček :dance: hurá hurá hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 18:25

Jípijajej :-D konečně ses dočkala :-) tak to já i kdybych se měla unudit, tak mě nikdo nedonutí péct…to si raději najdu jinou práci :-D hlavně jsem ráda, že jste se všechny ozvaly… :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová