Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Larsa: No pániii tak to musel být teda mega pupík
tak zas tak velký být nemusí, ale už se těším až to na mě bude vidět, takhle si lidi myslej,že si hladim nácka ![]()
Vesper: jméno Jirka je tradice a i se mi líbí
Manžel je spíše na tradiční jména?
já sem řekla,že když si přítel určil chlapečka, tak já holčičku
teda i po menší domluvě
protože Hanička u nás neprošla
![]()
vesper píše:larsa píše:no, jenže většina kočárků má takhle malý korbičky - vnitřní plocha 74 cm, málo který má nad 80. a když už,tak se mi ty kočáry nelíbíMy máme Caro, 3 kombinaci a spokojená nejsem. Je malý. Mates má 64 cm a do plné korby mu chybí cca 10 cm. A v autosedačce je jak křížalavýbavičku nekupujeme, přijde mi to ještě brzo, ale pokukuju po kočárku a nemůžu si vybrat, na každým mi něco vadí,ale holky maminy by mohly poradit, jaký máte kočárek?
No, jen nevím, kde ho budu vozit v zimě
Také jsem si nemohla vybrat, nabídka je veliká. My potřebovali „terénní“ tady do té vesničky. A chtěli jsme neutrální barvu, kdyby druhé pak byla holka. Ale pochybuji, že to vydrží.
Lucí, Jirka je hezké jméno ![]()
larsa píše:
Pracovala jsem na naposled (v Praze) kardiochirurgii, před tím u starých a těžce nemocných lidí.
Jinak Evit, jména luxusní. My právě měli pro holčičku na prvním místě také Johanku
Jinak holky, snad i buďte rády, že nemáte už teď obří břicha. Chápu, že se na ně těšíte, však se dočkáte. Já měla bachor neuvěřitelný. Na začátku 7 měsíce, mi jedna pani v krámě řekla: „No vy se do 14 dnů rozsypete, že?“A na prvním monitoru v porodnici si sestřička vyndala sondy na dvojčata
Sotva jsem lezla. Hrozili mi i císařem, pro ten rozměr. No nevím, co to? Přibrala jsem 26 kg a to určitě 3/4 do břicha
tak to bylo asi pěkný bříško
aspoň se mu tam líp hajalo
u mě je to momentálně naopak, každej na mě…kde máš břicho? ![]()
vesper píše:larsa píše:tak to bylo asi pěkný bříško
Pracovala jsem na naposled (v Praze) kardiochirurgii, před tím u starých a těžce nemocných lidí.
Jinak Evit, jména luxusní. My právě měli pro holčičku na prvním místě také Johanku
Jinak holky, snad i buďte rády, že nemáte už teď obří břicha. Chápu, že se na ně těšíte, však se dočkáte. Já měla bachor neuvěřitelný. Na začátku 7 měsíce, mi jedna pani v krámě řekla: „No vy se do 14 dnů rozsypete, že?“A na prvním monitoru v porodnici si sestřička vyndala sondy na dvojčata
Sotva jsem lezla. Hrozili mi i císařem, pro ten rozměr. No nevím, co to? Přibrala jsem 26 kg a to určitě 3/4 do břicha
aspoň se mu tam líp hajalo
u mě je to momentálně naopak, každej na mě…kde máš břicho?
jj
to mi taky všichni říkaj ![]()
Lůca:tak ne že by byl vyloženě na klasiku, ale normální jména, moc na ty výstřelky není, ale mě se fakt líbí ta Neli, Nelinka
Jinak manžel by chtěl Lucinku… a mně se třeba líbí Kristýnka nebo Andrejka…
a proč neprošla Hanička?
vesper píše:
Lůca:tak ne že by byl vyloženě na klasiku, ale normální jména, moc na ty výstřelky není, ale mě se fakt líbí ta Neli, NelinkaJinak manžel by chtěl Lucinku… a mně se třeba líbí Kristýnka nebo Andrejka…a proč neprošla Hanička?
Lucinku chtěl přítel taky…Hanička se nelíbila a přitom je to moc hezké jméno
Krystýnka a Ája jsou taky hezké…mě se třeba ještě líbí Julča
a Maruška a Eliška…no je jich moc ![]()
jo a já vím, že ikdyž vás to asi nezajímá holky, tak ta PPLka nepřijela..
grrrrrrrr…
pardon, musela jsem si postěžovat ![]()
Ještě otázka…jste holky nějaká řidička? jak ste to měly s pásáním?
no, já moc nejezdím, manžel mě nechce půjčit auto, ale já se pásám všude, ale prodávají speciální těhotenský pás…aby netlačil
Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme ![]()
lucaruzickovaa píše:
Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme
lepší se připoutat, nikdy nevíš…
vesper píše:lucaruzickovaa píše:lepší se připoutat, nikdy nevíš…
Já se teda zatím pásám, ale nevím jak to snesu s pupíkem pak…a ten pás mi přijde drahý…tak uvidíme
já vím
ještě že ten internet máme
zabijeme čas…já jsem ještě sama doma ![]()
já jsem taky sama doma
ale muž už je na cestě…
kdyby nebyl internet,tak by mi asi vadilo nejvíc takovej ten sociální deficit
takhle si prostě pokecám a po kolektivu se mi stýská míň
ale do Vánoc mám plánů, třeba pečení
loni jsem na to prděla, ale letos budu přeborník ![]()
jo…a hádej kdo mi teď volal,že mi veze balíček
hurá hurá hurá
Jípijajej
konečně ses dočkala
tak to já i kdybych se měla unudit, tak mě nikdo nedonutí péct…to si raději najdu jinou práci
hlavně jsem ráda, že jste se všechny ozvaly…
![]()