Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucaruzickovaa píše:Tak to už máš asi určitě pohyby,co?a kdy jste holky měly první pohyby? a kdy asi vám řekli, co to bude?!
První pohyby jsem měla v 17tt., a pohlaví jsem se dozvěděla v 18. tt.
evita_ij píše:
Vy jste obě dvě Lucky? Tak to mě těší, já jsem IVetaA Johanka bude mít za 3 týdny 2.narozeninky
![]()
Takže už veliká slečna se svou hlavou, ale je to furt i moje miminko, moje všechno na světě
![]()
Jooo, Amálka je fajn.My to teda nemáme uplně kousek, jezdíme autkem.Dalo by se to dojít, ale máme to jistě tak 5km a to s vykoupaným prckem není ončo.
Těší mě
to je jasný,že je to pro vás docela daleko, možná cesta tam když je pěkně, ale když jste vycachtaný a je takhle hnusně,tak jedině autem,aby jste nenastydly holky.
larsa píše:
Jéé, škoda, že už 4 měsíce nejsem těhuleTaky přistěhovalec a taky pracující v Praze …
to vůbec nevadí
a kde bydlíš v Pb a kde jsi v Praze pracovala ?
to dojíždění nic moc co? teda aspoň pro mě zhýčkanou pražačku, co byla celej život zvyklá se všude dostat metrem ![]()
lucaruzickovaa píše:??? Fakt? No to by mě ani ve snu nenapadlo
Ahoj Nikol…Já jsem taky z Kladnajak dlouho tu bydlíš?
jee, holky já jsem vlastně taková „poslední“ dneska jsme 15+0 a nemám ani bříško, natož pohyby
už aby byl duben a mimi venku, protože nevím jak vy, ale pro mě je to zatím spíš jen stres než radost to těhotenství…mám o malý pořád strach ![]()
vesper píše:
jee, holky já jsem vlastně taková „poslední“ dneska jsme 15+0 a nemám ani bříško, natož pohybyuž aby byl duben a mimi venku, protože nevím jak vy, ale pro mě je to zatím spíš jen stres než radost to těhotenství…mám o malý pořád strach
Také jsem si těhotenství nějak neuměla vychutnat, ale pupek jsem měla velmi brzo
Takže v dubnu se zbavíš bubnu? ![]()
Teď jsem to vše úplně dočetla. Tak my bydleli do toho jara v Pb na Březových horách a rozhodovali jsme mezi barákem v Pňovicích a v Obecnici ![]()
lucaruzickovaa píše:
No jistě, že nevadí že už není těhulka…bereme všechnyDocela ti závidím..taky už bych chtěla mít prcka venku
Tak to už máš asi určitě pohyby,co?a kdy jste holky měly první pohyby? a kdy asi vám řekli, co to bude?!
Pohyby jsem u Johanky měla ve 20.týdnu, ted o 2 týdny dříve
Kolem 20.se dočkáš
a taky pohlaví se dá kolem toho 20.poznat, mě to řekli na velkém UTZ v nemocnici min.týden ![]()
larsa těší nás! a jaké je Matoušek miminko, hodné? Nebo je uplakaný a nenechá Tě ani spát ani nic ![]()
vesper tak pokud nemáš žádná problémy, tak bud v klidu, říká se jaká maminka v těhotenství, takové je pak mimi
tak se dej do klidu at mas hodné miminko ![]()
No a já teď bydlím v Obecnici
Lucí jsme na tom úplně stejně
hlavně mi přijde,že mi žádný bříško nenaroste a že takhle to zůstane
už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen ![]()
jen taková věcná
jak odepisujete,že se to zobrazí,že jste reagovali na určitý komentář?:-D
Larsa - když mě právě taky honí doktoři od čerta k ďáblu, samozřejmě nemůže být vše ok…a taky už jsme o jedno mimi v březnu přišli (úplně na začátku asi v 6tt) ale o to víc plaším při kdejakým píchnutí
jsem pošuk no, manžel je ze mě už někdy dost na prášky ![]()
březové hory, pod ty spadáme
ale spíš je to drkolnov…
a jaký to vlastně je s mimčem? krásný? ![]()
Myslím, že je to hodné dítě
Plakat jsem ho slyšela jen u Dr. na očkování a na proplachu slzného kanálku
, to bylo pro mě strašné. Teď je teda trochu kňoura, ale žádné drama.
Jinak chválím jméno tvé prvorozené
Krása. A už máte vybráno pro chlapečka?
lucaruzickovaa píše:
No a já teď bydlím v ObecniciLucí jsme na tom úplně stejně
už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen
jen taková věcná
pod tím příspěvkem vlevo dole dáš citovat
a pak normálně napíšeš pod to svojí zprávičku.
Luci,tak to jsi mě uklidnila,že taky ještě nemáš pupek
Já jsem asi cvok,ale kdykoliv jdu kolem zrcadla,tak břicho kontroluju ![]()
vesper píše:
Larsa - když mě právě taky honí doktoři od čerta k ďáblu, samozřejmě nemůže být vše ok…a taky už jsme o jedno mimi v březnu přišli (úplně na začátku asi v 6tt) ale o to víc plaším při kdejakým píchnutíjsem pošuk no, manžel je ze mě už někdy dost na prášky
![]()
březové hory, pod ty spadáme
a jaký to vlastně je s mimčem? krásný?ale spíš je to drkolnov…
Chápu tě, já zas jako zdravotní sestřička byla jak černá kronika ![]()
Vím, kde je Drkolnov ![]()
No a já teď bydlím v Obecnici
Lucí jsme na tom úplně stejně
už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen ![]()
jen taková věcná