Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
26.10.11 16:29
lucaruzickovaa píše:Tak to už máš asi určitě pohyby,co?a kdy jste holky měly první pohyby? a kdy asi vám řekli, co to bude?! :-)

První pohyby jsem měla v 17tt., a pohlaví jsem se dozvěděla v 18. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 16:30

Ahoj Nikol…Já jsem taky z Kladna :-D jak dlouho tu bydlíš? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 16:35
evita_ij píše:
Vy jste obě dvě Lucky? Tak to mě těší, já jsem IVeta :-D A Johanka bude mít za 3 týdny 2.narozeninky :-) :pankac: Takže už veliká slečna se svou hlavou, ale je to furt i moje miminko, moje všechno na světě :srdce: :huban:Jooo, Amálka je fajn.My to teda nemáme uplně kousek, jezdíme autkem.Dalo by se to dojít, ale máme to jistě tak 5km a to s vykoupaným prckem není ončo.

Těší mě :-) to je jasný,že je to pro vás docela daleko, možná cesta tam když je pěkně, ale když jste vycachtaný a je takhle hnusně,tak jedině autem,aby jste nenastydly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 16:37
larsa píše:
Jéé, škoda, že už 4 měsíce nejsem těhule :-( Taky přistěhovalec a taky pracující v Praze …

to vůbec nevadí :-) a kde bydlíš v Pb a kde jsi v Praze pracovala ? :-) to dojíždění nic moc co? teda aspoň pro mě zhýčkanou pražačku, co byla celej život zvyklá se všude dostat metrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 16:39
lucaruzickovaa píše:
Ahoj Nikol…Já jsem taky z Kladna :-D jak dlouho tu bydlíš? :-D
??? Fakt? No to by mě ani ve snu nenapadlo :mrgreen:
Ještě mě teď napadlo, že už vlastně nebydlíme ani v Příbrami. Na jaře jsme přestěhovali do Pňovic u Rožmitálu, ale v Pb jsem téměř ob den.
Jinak jsem pracovala Na Homolce. Dojíždění bylo horší než práce a těhotenství bylo jak vysvobození.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 16:40

jee, holky já jsem vlastně taková „poslední“ dneska jsme 15+0 a nemám ani bříško, natož pohyby :-( už aby byl duben a mimi venku, protože nevím jak vy, ale pro mě je to zatím spíš jen stres než radost to těhotenství…mám o malý pořád strach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 16:48
vesper píše:
jee, holky já jsem vlastně taková „poslední“ dneska jsme 15+0 a nemám ani bříško, natož pohyby :-( už aby byl duben a mimi venku, protože nevím jak vy, ale pro mě je to zatím spíš jen stres než radost to těhotenství…mám o malý pořád strach :roll:

Také jsem si těhotenství nějak neuměla vychutnat, ale pupek jsem měla velmi brzo :oops: Takže v dubnu se zbavíš bubnu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 16:51

Teď jsem to vše úplně dočetla. Tak my bydleli do toho jara v Pb na Březových horách a rozhodovali jsme mezi barákem v Pňovicích a v Obecnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
26.10.11 16:54
lucaruzickovaa píše:
No jistě, že nevadí že už není těhulka…bereme všechny :-D Docela ti závidím..taky už bych chtěla mít prcka venku :-)Tak to už máš asi určitě pohyby,co?a kdy jste holky měly první pohyby? a kdy asi vám řekli, co to bude?! :-)

Pohyby jsem u Johanky měla ve 20.týdnu, ted o 2 týdny dříve :-) Kolem 20.se dočkáš ;-) a taky pohlaví se dá kolem toho 20.poznat, mě to řekli na velkém UTZ v nemocnici min.týden :srdce:

larsa těší nás! a jaké je Matoušek miminko, hodné? Nebo je uplakaný a nenechá Tě ani spát ani nic :-D

vesper tak pokud nemáš žádná problémy, tak bud v klidu, říká se jaká maminka v těhotenství, takové je pak mimi ;-) tak se dej do klidu at mas hodné miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 16:57

No a já teď bydlím v Obecnici :-) Lucí jsme na tom úplně stejně :-D hlavně mi přijde,že mi žádný bříško nenaroste a že takhle to zůstane :-D už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen :-D

jen taková věcná :-D jak odepisujete,že se to zobrazí,že jste reagovali na určitý komentář?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 16:58

Larsa - když mě právě taky honí doktoři od čerta k ďáblu, samozřejmě nemůže být vše ok…a taky už jsme o jedno mimi v březnu přišli (úplně na začátku asi v 6tt) ale o to víc plaším při kdejakým píchnutí :roll: jsem pošuk no, manžel je ze mě už někdy dost na prášky :-)

březové hory, pod ty spadáme :-)) ale spíš je to drkolnov…

a jaký to vlastně je s mimčem? krásný? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 16:59

Myslím, že je to hodné dítě :) Plakat jsem ho slyšela jen u Dr. na očkování a na proplachu slzného kanálku :cry: , to bylo pro mě strašné. Teď je teda trochu kňoura, ale žádné drama.
Jinak chválím jméno tvé prvorozené :palec: Krása. A už máte vybráno pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.10.11 16:59
lucaruzickovaa píše:
No a já teď bydlím v Obecnici :-) Lucí jsme na tom úplně stejně :-D hlavně mi přijde,že mi žádný bříško nenaroste a že takhle to zůstane :-D už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen :-Djen taková věcná :-D jak odepisujete,že se to zobrazí,že jste reagovali na určitý komentář?:-D

pod tím příspěvkem vlevo dole dáš citovat :-) a pak normálně napíšeš pod to svojí zprávičku.

Luci,tak to jsi mě uklidnila,že taky ještě nemáš pupek :jazyk: Já jsem asi cvok,ale kdykoliv jdu kolem zrcadla,tak břicho kontroluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
26.10.11 17:01
vesper píše:
Larsa - když mě právě taky honí doktoři od čerta k ďáblu, samozřejmě nemůže být vše ok…a taky už jsme o jedno mimi v březnu přišli (úplně na začátku asi v 6tt) ale o to víc plaším při kdejakým píchnutí :roll: jsem pošuk no, manžel je ze mě už někdy dost na prášky :-)

březové hory, pod ty spadáme :-)) ale spíš je to drkolnov…

a jaký to vlastně je s mimčem? krásný? :oops:

Chápu tě, já zas jako zdravotní sestřička byla jak černá kronika :roll:
Vím, kde je Drkolnov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.11 17:03

No a já teď bydlím v Obecnici :-) Lucí jsme na tom úplně stejně :-D hlavně mi přijde,že mi žádný bříško nenaroste a že takhle to zůstane :-D už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen :-D

jen taková věcná :-D jak odepisujete,že se to zobrazí,že jste reagovali na určitý komentář?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová