Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucaruzickovaa píše:
No a já teď bydlím v ObecniciLucí jsme na tom úplně stejně
hlavně mi přijde,že mi žádný bříško nenaroste a že takhle to zůstane
už abych šla na ultrazvuk…já vím jsem blázen
jen taková věcná
jak odepisujete,že se to zobrazí,že jste reagovali na určitý komentář?:-D
nedáš napsat příspěvek, ale nalevo od toho „citovat“ ![]()
larsa díky
Johanku vybíral tatínek
No a kluk bude po tátovi Vladimír = Vládík ![]()
evita: já se snažím
hold jsem asi trochu hysterka
a já vím kdo za to může, internet,
protože vždycky když mi něco je nebo mám něco od doktorů,tak je můj největší kámoš pan google…zlatý časy našich maminek…
Omlouvám se předem, když se ode mě objeví více stejných zpráv…nějak mi zlobí net…
Lucí já si taky pořád zkoumám bříško…přítel třeba řekne,že už se rýsuje, ale pak si vezmu kalhoty a tričko a bříško zmizí
takže vlastně asi moc neroste
A už třeba nakupujete nějakou výbavičku nebo tak něco? Máte už vybraná jména? ![]()
larsa: a sestřička na jakém odd? já mám mamku zdravotní sestřičku,ale už v nemocnici dlouho nedělá a dělá u zubaře
vesper píše:
evita: já se snažímhold jsem asi trochu hysterka
a já vím kdo za to může, internet,
protože vždycky když mi něco je nebo mám něco od doktorů,tak je můj největší kámoš pan google…zlatý časy našich maminek…
Tjn, taky někdy jukám a ještě můj rádce je moje mamča
nejhorší je, když mě někde píchne nebo bolí, tak vlastně nevím co to je?!Jestli to dělá to mimčo nebo nějaký zaražený prd
je to naprd ![]()
lucaruzickovaa píše:
Omlouvám se předem, když se ode mě objeví více stejných zpráv…nějak mi zlobí net…Lucí já si taky pořád zkoumám bříško…přítel třeba řekne,že už se rýsuje, ale pak si vezmu kalhoty a tričko a bříško zmizítakže vlastně asi moc neroste
A už třeba nakupujete nějakou výbavičku nebo tak něco? Máte už vybraná jména?
tak to jsem ráda že nejsem pošuk jen já ![]()
výbavičku nekupujeme, přijde mi to ještě brzo, ale pokukuju po kočárku a nemůžu si vybrat, na každým mi něco vadí,ale holky maminy by mohly poradit, jaký máte kočárek?
jméno máme pro kluka vybraný - Míšu
a pro holku nevíme,tam jich je víc pěkných…poslední novinkou je Nelinka, viděla jsem někde v diskuzi a děsně se mi zalíbilo,ale nejsem si jistá,že by to doma prošlo ![]()
co vy?
vesper a luca jste uplne normalni, vsechny pocity chapu a urcite se bříšek brzo dočkáte
já ho mám skoro do začátku
holt zbyl mi trochu špek po Johance a taky u druhého je to prej už jakési vevnitř vytahané, tak to jde vidět dříve.
Jojo, internet je dobrá věc, ale člověk nesmí hledat fakt všechno, to by se obavama fakt zbláznil… chce to informace filtrovat
ale jak se to dělá,to ti neporadím ![]()
My máme na holčičku Rozárku
,ale protože je to kluk, tak Rozárka bude až příště
![]()
Kočárek mám po Jáje, V-cross, docela spokojenost, tak jsem si ho nechala i na druhé,pak ho prodám. VYužili jsme hlavně hlubokou korbu, sportak jen asi 3mesice, pak jsme hned koupili golfky, mam Espiro magic 4, protoze jsem musela v min.byte tahat kocar do schodu a ten normal kocar byl děsně těžký. Zlaté golfky.A s nima jezdíme dosud.
vesper píše:lucaruzickovaa píše:
Omlouvám se předem, když se ode mě objeví více stejných zpráv…nějak mi zlobí net…Lucí já si taky pořád zkoumám bříško…přítel třeba řekne,že už se rýsuje, ale pak si vezmu kalhoty a tričko a bříško zmizítakže vlastně asi moc neroste
A už třeba nakupujete nějakou výbavičku nebo tak něco? Máte už vybraná jména?
tak to jsem ráda že nejsem pošuk jen já
výbavičku nekupujeme, přijde mi to ještě brzo, ale pokukuju po kočárku a nemůžu si vybrat, na každým mi něco vadí,ale holky maminy by mohly poradit, jaký máte kočárek?
jméno máme pro kluka vybraný - Míšu
co vy?a pro holku nevíme,tam jich je víc pěkných…poslední novinkou je Nelinka, viděla jsem někde v diskuzi a děsně se mi zalíbilo,ale nejsem si jistá,že by to doma prošlo
Já taky ještě nenakupuju a také koukám po kočárku… teď mi kamarádka poradila web. stránku na bazárek, tak jukám… (http://www.krtecek.com/) jména už máme chlapeček Jiřík po tatínkovi a holčička Dianka, tak snad už tu holku nezměníme… ![]()
Rozárku by chtěla moje segruška, teda jí se líbí všechny jména, které zná ze školky
já si kočárek asi nikdy nevyberu ![]()
evito: díky, na espiro jsem koukala jako na kombinaci…a hodně holek ho i chválí na diskuzích… já totiž furt řeším to, že pokud se narodí mimčo v dubnu,tak příští zimu celou určitě v hluboký korbě nedáme, tak hledám i vhodný sporták
lůca: já po tatínkovi nechtěla, teda, řekla jsem mu,že pokud na tom netrvá, chci jiný jméno
protože se jmenuje Honza a Honza je i můj brácha a už by jich bylo moc
A Dianka je moc hezká, ale to by mi stopro neprošlo, já mám takovýho trochu konzervativního manžela
teda co se jmen týká
Pracovala jsem na naposled (v Praze) kardiochirurgii, před tím u starých a těžce nemocných lidí.
Jinak Evit, jména luxusní. My právě měli pro holčičku na prvním místě také Johanku ![]()
Jinak holky, snad i buďte rády, že nemáte už teď obří břicha. Chápu, že se na ně těšíte, však se dočkáte. Já měla bachor neuvěřitelný. Na začátku 7 měsíce, mi jedna pani v krámě řekla: „No vy se do 14 dnů rozsypete, že?“
A na prvním monitoru v porodnici si sestřička vyndala sondy na dvojčata
Sotva jsem lezla. Hrozili mi i císařem, pro ten rozměr. No nevím, co to? Přibrala jsem 26 kg a to určitě 3/4 do břicha ![]()
My máme Caro, 3 kombinaci a spokojená nejsem. Je malý. Mates má 64 cm a do plné korby mu chybí cca 10 cm. A v autosedačce je jak křížala ![]()
lucaruzickovaa píše:
Rozárku by chtěla moje segruška, teda jí se líbí všechny jména, které zná ze školkyjá si kočárek asi nikdy nevyberu
to máš docela malou sestřičku
ale aspoň máš trénink na to svoje ![]()
já hodně vybírám na
http://www.detskyraj.cz/
http://www.aaakocarky.cz/cz/index.html
http://www.mamitati.cz/ tam teda nemají moc kočárků,ale zase mají jiný krásný věcičky
larsa píše:My máme Caro, 3 kombinaci a spokojená nejsem. Je malý. Mates má 64 cm a do plné korby mu chybí cca 10 cm. A v autosedačce je jak křížalavýbavičku nekupujeme, přijde mi to ještě brzo, ale pokukuju po kočárku a nemůžu si vybrat, na každým mi něco vadí,ale holky maminy by mohly poradit, jaký máte kočárek?
no, jenže většina kočárků má takhle malý korbičky - vnitřní plocha 74 cm, málo který má nad 80. a když už,tak se mi ty kočáry nelíbí ![]()