Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak tjn…kdyz ja sem ted strasna s tim jidlem…kdyz uz neco uvarim, tak mi to ale druhy den uz nechutna…nejvic mi ted chutnaji syry…a jako ze sem nikdy nejedla cokoladu,tak ted si ji dost rada dam…ale abych jedla i zdrave veci, tak hodne jim ovoce a rada…par kousku masa taky snim, ale jen veprove..kureci nemuzu ani videt… ![]()
Tak to nechme klidně na příští týden
Ale v pondělí máme plavání, a to máme celý den takový složitější, uvařit a aby šla dříve spát, pak ji budím a na plavčo jedem do Amálky na 14.30. Tak co úterý? Kdykoli, i dopoledno, nebo odpoledne po 15.hod. ![]()
Klidně bych souhlasila s úterkem
Jinak tě zdravím Evito
Kolik je malý Johance?
Ahoj holky, mě už asi v životě ten balíček nepřijede,nebo fakt nevím, zatím se nikdo neozval ![]()
jinak jsem taky pro úterý, dneska je stjně mega hnusně ![]()
Jeee Amálka, tam se jednou taky chystám, to máme i docela kousek, to je v Ravaku že?
slyšela jsem jen samou chválu ![]()
Ahojky…to jo dnes je fakt počasí jen na valáškování
taky se chystám začít plavat a cvičit
tak uvidíme ![]()
Jinak Lůco, ta zásilka ti určitě dorazí až nebudeš doma…to je vždy jak naschvál ![]()
Vy jste obě dvě Lucky? Tak to mě těší, já jsem IVeta
A Johanka bude mít za 3 týdny 2.narozeninky
Takže už veliká slečna se svou hlavou, ale je to furt i moje miminko, moje všechno na světě
![]()
Jooo, Amálka je fajn.My to teda nemáme uplně kousek, jezdíme autkem.Dalo by se to dojít, ale máme to jistě tak 5km a to s vykoupaným prckem není ončo.
Tak to mě těší Ivet
tak to věřim,že je malá mazánek a stále to miminko…já mám 4letou sestřičku a taky je to moje malý miminko
i když má už plno rozumu a drštičku plnou dost hustých řečí
a v kolikátém jsi?a čekáte chlapečka,jo?
Jéé, škoda, že už 4 měsíce nejsem těhule
Taky přistěhovalec a taky pracující v Praze …
larsa píše:
Jéé, škoda, že už 4 měsíce nejsem těhuleTaky přistěhovalec a taky pracující v Praze …
Klidně se přidej, i když už nejsi těhule
Spíš hledáme kamárádky na pokec než přímo těhule, no ne holky? Jsou tu min.3 diskuze o Příbrami,tak to můžem spojit do jedné ![]()
Takže máš 4m miminko?
JJ, my čekáme druhé kluka a dnes startuju 22.tt ![]()
No jistě, že nevadí že už není těhulka…bereme všechny
Docela ti závidím..taky už bych chtěla mít prcka venku ![]()
Tak to už máš asi určitě pohyby,co?a kdy jste holky měly první pohyby? a kdy asi vám řekli, co to bude?! ![]()
Jééé, vy jste hodné ![]()
No já si pořád říkala, že v poradně, v porodnici někoho potkám, ale do poradny se mnou nikdo nechodil nijak pravidelně a v porodnici se mnou ležela pani od Slaného a jedna ze Strakonic …
Jsem tedy Nikola, pocházím z Kladna a mám 4 měsíčního Matouška ![]()