Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to teda asi necháme na jindy… stejne se nam ani Larsa neozvala…a byl by prima,kdybysme se sesly vsechny… a kdybyses třeba Luci nudila, muzeme se v tydnu sejit treba jen my dve…
, kdyz se holky neozvou
takze zitrek rusime,ju?
Luci, klidně můžeme
krom pátku nic nemám celý týden…tak ještě počkáme a kdyžtak si pak písneme zítra ![]()
Tak ok, rušíme
raději ![]()
Tak já myslela úplně jinou cukrárnu
ale toto bych taky našla, jsem se dívala na mapy.cz ![]()
Já myslela cukrárnu na rohu Zahradnické a Dlouhé ul, a děts.hřiště je na celém tom Komenského náměstí.
Tak jo
já tady teda zítra budu až později odpoledne…jedu se podívat do Prahy do práce, ale jinak teda taky můžu kdykoli…tak si dyžtak písnem ![]()
tak jo holky, až budete zdravé,tak zajdeme na nějakou tu mňamku
tak doufám, že je to jen nachlazení a příští týden budete fit ![]()
už mám metřík…heleee ![]()
Ahoj holky, moc se omlouvám, že jsem se neozvala
Včera návštěvní den a dnes jsem byla nějaká rozjetá jak myš ![]()
Kdyby se setkání posunulo, byla bych ráda. Zítra mám jet s Matouškem na návštěvu ke kamarádce, která má stejně starého cvrčka. Mohla bych to odložit, ale jde o to, že muž má dovču a jen zítra potřebuje dojet do Prahy do práce, tak to odřídí. Já ,vášnivá řidička, se s malým sama po dálnici bojím … V 18 tt jsem na Strakonický bourala a od té doby mám sevřené všechny útroby, když tam mám jet.
Moc ráda se s váma sejdu. Kdyby to odložit nešlo, odložím výlet.
larsa : ahojky, je to odložené, holky jsou nastydlé,tak ať to zbytečně nehrotíme
snad klapne příští týden ![]()
Jé, tak se budu těšit na příští týden
![]()
vesper píše:
larsa : ahojky, je to odložené, holky jsou nastydlé,tak ať to zbytečně nehrotímesnad klapne příští týden
Ať jste brzy fit ![]()
MY byly dnes venku,ale ještě nejsme uplne ok, taky se těšíme, že to vyjde příští týden ![]()
ahoj holky, tak jsem ted byla den a půl bez internetu a hruza
ale uz nam to opravili…
ja pristi tyden urcite nemuzu ve ctvrtek a pak se mi tam rysuje jeste jedna cesta do Prahy, ale to jeste nevim ktery den..bud po nebo pá asi…Tak premyslejte kdy by se vam to hodilo zajit na nejaky ten pisingr ![]()
Ahoj Holčiny…snad už je vám lépe
ja příšzí týden můžu celý..jen ve středu od 5 jdu na na cvičení…ale jinak nějaké plány nemám…
Jo jinak Luci, dnes jsem volala Té paní Brůčkové a i přes telefon je velmi milá..tak právě ve středu se jdu podívat na cvičení a chce 50Kč/hod., což si myslím, že je dost dobré, tak kdybyses tak chtěla jít semnou podívat, můžeš
Podmínkou jsou teplé ponožky ![]()
Tak se koukejte holky ozvat ![]()
ahojky Luci, ja jeste uvidim
ale kdybych se rozhodla ze jo, musim se hlasit predem?
A mozna uz jsem se ptala, ale kde ze to je? ![]()
Ahojky je to kousek od Družby, naproti Solný jeskyni…když by ses rozhodla, tak bysme se třeba někde sešli… ![]()
Ahoj holky, já se vám přizpůsobím. Žádný pevný plán nemáme, takže jak řeknete, tak dorazíme ![]()