Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak uz jsme doma a nechavame se opecovavat,pisu z mobilu,na notas se necitim. Jinak to vubec neboli,ale mela jsem smulu a prvni jehla netekla,ucpala se,tak me museli pichnout znova. A pak jsem jako bonus dostala kapacky s antibiotiky,jako prevenci infekce. 3 hodky jsem si tam polezela a pak jsme sli domu. Draha polovicka si vzala dovolenou a stara se o me
a holky,az budu mit vysledky a bude to v poradku,tak se jde nakupovat:) jen doufa ze to malymu dneska nejak neublizilo a ze je to ststecne miminko ![]()
Z
vesper píše:
Ahoj holky,tak uz jsme doma a nechavame se opecovavat,pisu z mobilu,na notas se necitim. Jinak to vubec neboli,ale mela jsem smulu a prvni jehla netekla,ucpala se,tak me museli pichnout znova. A pak jsem jako bonus dostala kapacky s antibiotiky,jako prevenci infekce. 3 hodky jsem si tam polezela a pak jsme sli domu. Draha polovicka si vzala dovolenou a stara se o mea holky,az budu mit vysledky a bude to v poradku,tak se jde nakupovat:) jen doufa ze to malymu dneska nejak neublizilo a ze je to ststecne miminko
Z
Ahoj Lucí. Jen pěkně odpočívej. Jsi statečná, žes to tak pěkně zvládla. A děťátko určitě také ![]()
vesper píše:
Ahoj holky,tak uz jsme doma a nechavame se opecovavat,pisu z mobilu,na notas se necitim. Jinak to vubec neboli,ale mela jsem smulu a prvni jehla netekla,ucpala se,tak me museli pichnout znova. A pak jsem jako bonus dostala kapacky s antibiotiky,jako prevenci infekce. 3 hodky jsem si tam polezela a pak jsme sli domu. Draha polovicka si vzala dovolenou a stara se o mea holky,az budu mit vysledky a bude to v poradku,tak se jde nakupovat:) jen doufa ze to malymu dneska nejak neublizilo a ze je to ststecne miminko
Z
Tak snad už jsi trošku klidnější?! Tak to souhlasím s tím nakupováním
jste stateční oba dva
, tak hezky odpočívejte a hlavně se nechte pořádně hýčkat a opečovávat, ono to nikdy neuškodí ![]()
Holky je to parada kdyz de taky jednou stara chlap
ale musim je pochvalit,byli tam na me moc hodny ![]()
No a jak se mate vy? Luci uz citis pohyby? A co cely dny delate ? Tesim se az se vsechny potkame ![]()
A uz aby ty mimca byly na svete ![]()
Lucí je dobře,že ti je už líp, je to poznat z tvého psaní a to je dobře
Ještě naplno pohyby necítím a začínám mít takvý ten můj strach
, ještě že jdu příští týden na UTZ…furt si tak říkám, že toho prcka snad nikdy neucítím…Ale úplně nejvíc se těším až bude na světě
Docela ti závidím, že se teď stará tvůj muž
Jsem zvědavá na tu středu na to cvičení a docela se tam těším, tak uvidím ![]()
lucaruzickovaa píše:
Lucí je dobře,že ti je už líp, je to poznat z tvého psaní a to je dobřeJeště naplno pohyby necítím a začínám mít takvý ten můj strach
, ještě že jdu příští týden na UTZ…furt si tak říkám, že toho prcka snad nikdy neucítím…Ale úplně nejvíc se těším až bude na světě
![]()
Jsem zvědavá na tu středu na to cvičení a docela se tam těším, tak uvidím
To vis,oddychla jsem si,vcera jsem byla vystresla,ale dneska dobry a uz se tedim na ct az ho zase uvidim a ujistim se ze se mu po dnesku dari dobre. Jo a taky mam placentu vepredu,tak se mrska trochu schovavalo.
Pristi tyden si ho uzijete oba,az se tam ta vase prdelka bude mrskat
a snad uz vam reknou co to je vid? Aby jste mohli chystat vybavicku
Dej pak vedet jaky bylo cvico,ja na zo tak 3 tydny muzu jeste zapomenout,ale kdyby to bylo dobry,tak bych to taky zkusila:)
Jinak doufam ze uz me prispevky budou jen vesely,nechci na vas prenaseta svoji negativni naladu,ale clovek byl rad ze se vypovidal,ale ted uz je ze me skoro optimista ![]()
Jo a neboj,az budes mit buben,tak te taky bude hyckat ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:
Lucí je dobře,že ti je už líp, je to poznat z tvého psaní a to je dobřeJeště naplno pohyby necítím a začínám mít takvý ten můj strach
![]()
Jsem zvědavá na tu středu na to cvičení a docela se tam těším, tak uvidím
To vis,oddychla jsem si,vcera jsem byla vystresla,ale dneska dobry a uz se tedim na ct az ho zase uvidim a ujistim se ze se mu po dnesku dari dobre. Jo a taky mam placentu vepredu,tak se mrska trochu schovavalo.
Pristi tyden si ho uzijete oba,az se tam ta vase prdelka bude mrskat
a snad uz vam reknou co to je vid? Aby jste mohli chystat vybavicku
Dej pak vedet jaky bylo cvico,ja na zo tak 3 tydny muzu jeste zapomenout,ale kdyby to bylo dobry,tak bych to taky zkusila:)
Jinak doufam ze uz me prispevky budou jen vesely,nechci na vas prenaseta svoji negativni naladu,ale clovek byl rad ze se vypovidal,ale ted uz je ze me skoro optimista
Jo a neboj,az budes mit buben,tak te taky bude hyckat
Myslíš, že mě bude hýčkat?
Tak zas když si podstoupila toto vyšetření, tak máš víceméně do konce těhotenství klid
a navíc budete vědět co čekáte na 99,9% ![]()
Tak od toh máme tuto diskuzi, a když se člověk vypovídá hned se mu trošku uleví ![]()
Hlavně se hodně usmívej ať máte usměvavé děťátko ![]()
Už se těším až se sejdeme ![]()
Jestli si te nebude hyckat tam mu to dojdu vysvetlit,hehe ![]()
Ja doufam ze to budem vedet nto pohlavi na 100% z dna. No a myslim si,ze si taky oddychnes pristi tyden po tom utz ![]()
Klidně mu to můžeš vysvětlit
on by ti to odkýval jak beránek a pak by to bylo zas stejný
né snad se zlepší, ještě si asi moc neuvědmuje, že bude táta, ale už má chvilkové stavy..třeba včera mluvil přímo do bříška a dělal různé zvuky, tak sem se nasmála…
To si piš, že to budete vědět na 100%…mojí mamce to po testech a po plodovce řekli 100% a vyšlo jim to…to jen u nás se můžou seknout :-p ![]()
Pockej az ho (ji) uvidi na utz a hlavne pak az budes mit velky brisko a uvidi a uciti pohyby,tak se to v nem vic probudi
a bude te hyck at,100 %;)
lucaruzickovaa píše:
snad ano…doufám v toa věřím mu…
Si pis ze jo ![]()
lucaruzickovaa píše:
snad ano…doufám v toa věřím mu…
Můj drahý teda byl od začátku pečovatel, ale v momentě, kdy viděl, jak se mi vlní (u mě) bachor, byl úplně paf. A pak hlavně, když jsme šli spát, tak mi dával ruku na břicho a pacholek ho vždy kopnul (no, upřímně, jakmile jsem se uložila, začalo rodeo ruka neruka) a byl z toho uchvácen, že ho zdraví ![]()
Taky sem rada, ze si uz v klidu. Ty stavy znam. Nemela jsem to od zacatku moc jednoduchy, takze sem byla permanentne vystresla a ono to nedela vubec dobrotu. Ted uz se citim lip, pohyby citim uz asi mesic, sem za to rada, ale nekdy je to dost vycerpavajici. Manzel dycky rika, ze je to malej fotbalista, bricho se mi taky cely klepe.
A jak to vse vnimate vy? Ja mam casto bolesti a pocity ze mi praskne bricho- a to sem pribrala jen kilo nad puv.vahu! Jinak se citim ted nejlip za tehotenstvi i dyz mi je furt docela bidne, ale lepsi uz to asi nebude ![]()
Preju hezky den, i dyz dnes takovy usmrkany
evaviktorinova píše:
Taky sem rada, ze si uz v klidu. Ty stavy znam. Nemela jsem to od zacatku moc jednoduchy, takze sem byla permanentne vystresla a ono to nedela vubec dobrotu. Ted uz se citim lip, pohyby citim uz asi mesic, sem za to rada, ale nekdy je to dost vycerpavajici. Manzel dycky rika, ze je to malej fotbalista, bricho se mi taky cely klepe.
A jak to vse vnimate vy? Ja mam casto bolesti a pocity ze mi praskne bricho- a to sem pribrala jen kilo nad puv.vahu! Jinak se citim ted nejlip za tehotenstvi i dyz mi je furt docela bidne, ale lepsi uz to asi nebude
Preju hezky den, i dyz dnes takovy usmrkany
Mám to podobně, první těhu si nepamatuju,že by mě tak vyčerpávalo,že bych měla tolik jakoby problémů fyzických, ted do pátého měsíce jsem měla žaludek na vodě,byla jsem nepoužitelná (ted čekáme klučíka,u Johanky jsem měla jen asi pár týdnů trochu žaludek na vode), ted mám stále žaludek citlivý, střeva ani nemluvě, začínají mě tlačit žebra,jak se zvedají, blbě se mi leží… A to jsem teprv v 6.měsíci,to už moc lepší nebude
A břicho mě pobolívá tak nějak furt,takové píchání, i bolení, jak se to natahuje..... a někdy se taky bolestivě převaluje, ale kopkání je fajn. I boulení
Tak se taky drž ![]()