Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2887
16.11.11 15:36

To je divné, co. Nemají to nějaké vadné? :cert: :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.11.11 15:39
evita_ij píše:
To je divné, co. Nemají to nějaké vadné? :cert: :-x

já si četla i různé diskuze a vadí více lidem, spíš je v tom něco co každému nesedne. Zkažený není, expirace až někdy 2013 :-) Je fakt, že mi vadilo i calibrum baby plan, to mi tu taky zůstalo :roll: sedí mi ten Femibion s DHA, jenže ten je dost drahej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
17.11.11 18:04

:mavam: Ahoj holky, tak jaká byla slezina? Moc mě mrzí, že jsem nemohla. Dojeli jsme dom až včera okolo desáté večer :roll: Tak doufám, že jste si daly dortík i za mě a že to nebyl poslední slet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.11 20:26

Ahojky, určitě to nebyl poslední sraz :-) já byla moc ráda, že jsem holky viděla a daly jsme si dortíky… :-) Tak snad ti to Nikčo vyjde příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.11.11 20:27
larsa píše: :mavam: Ahoj holky, tak jaká byla slezina? Moc mě mrzí, že jsem nemohla. Dojeli jsme dom až včera okolo desáté večer :roll: Tak doufám, že jste si daly dortík i za mě a že to nebyl poslední slet :wink:

ahoj :mavam: škoda že Ti to nevyšlo, bylo to moc fajn :palec: tak doufám, že to nebylo poslední setkání a příště taky dorazíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
17.11.11 21:01

No také doufám a už teď se těším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 20:20

ahoj holky, jak se máte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 20:48

Ahojky holčiny, koukám že jste dlouho žádná nenapsala :-) Já zítra jedu po dlouhý době k rodičům, tak se moc těším, přes měsíc sem je neviděla :-( :-) a co vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 20:55

já jsem psala, před chvílí :mrgreen:

včera jsem zažila super den u kamarádky s přítelem, byli jsme pozváni na obídek (ten její je kuchař) a ještě teď se olizuju až za ušima :-D a byly i další dobrůtky a hráli jsme hry (Česko, Evropu atd),kecali - a tak mě to unavilo,že sem včera zalehla maximálně spokojená asi v půl desátý a spala jak mimino :-)

Lucí, kdy jdeš na ten uz znovu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 21:08

já vím, že jsi psala před chvílí :-D
na uz jdu ve čtvrtek :-) ale měl by to být uz jen obličeje, ale skusím se jich zeptat, jestli by mi neudělali fotečku :-)
já se dnes byla projít se sestřenkou asi na 2hodinový procházce a jsem taky úplně vyčerpaná :-D a navíc jsem zjistila,že jakmile chodím dýl, tak mě pak bolí v kříži a ta bolest mi šla dnes až do nohy, tak ani moc nevím, čím to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 21:13

já myslím, že Ti fotečku udělají, kor toho obličeje :-) abyste pak doma mohli zkoumat komu je podobný :mrgreen:

třeba jak je to mimčo těžší,tak už je to při delším chození znát, bolest zad se v těhotentsví asi vyskytuje často…ale klidně bych to řekla mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 21:16

No doufám, že nám tu fotečku udělají :-)
taky mě to trošku napadlo, že bříško už trošku zatěžujea asi jak se snažím vyrovnávat, tak si víc namáhám záda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 21:21

určitě jo, přece jen už něco váží,tak se asi mění i těžiště těla,určitě to nic není :palec: A já myslím, že když jim předem řekneš, že bys ráda fotečku, že ti jí sto pro udělaj…jen nevím jestli se za to neplatí :roll: moje gyn mě vždycky stáhne o kilo za fotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 21:23

já taky vždy platím za foto 100Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.11.11 21:27

tak to je příbram nějaká drahá co, vím že někdo platí 50,–, ale tak zase tyhle fotky za to stojí. Minule mi v té nemocnici dali fotku sami zadarmo :palec: ale tu obyč ne 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová