Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucí, 7 let??? Já mám v plánu dát dolu nabraná kila do jara ![]()
Fotek moc nemám, odmítala jsem se fotit
No byla jsem jak kulička. A hlavně ke konci, to jsem už i otekla
No boule ![]()
Ano 7let
vím je to dlouhá, ale aspoň se máme na co vymlouvat, když to nepůjde lehce
mě dneska fotila mamka
a když sem tu fotku viděla
vypadala jsem jako ona, když čekala ségru
a zatím mi mé bříško připadá na fotkách jako když sem se hodně dobře najedla ![]()
lucaruzickovaa píše:
Ano 7letvím je to dlouhá, ale aspoň se máme na co vymlouvat, když to nepůjde lehce
![]()
mě dneska fotila mamka
a když sem tu fotku viděla
vypadala jsem jako ona, když čekala ségru
a zatím mi mé bříško připadá na fotkách jako když sem se hodně dobře najedla
No, já také vypadala jako moje máma. Ta nabrala 27 kg a prý v 5. měsíci, když šla do nemocnice na ultrazvuk, tak ji sestra chtěla přijímat k porodu ![]()
tak to je taky dobrý
to mamka při mě začala nabírat až klem toho 5.měsíce, což já začínám pomalu taky a při ségře nabírala už snad od 1.týdne
…nejradši bych to měla po mé babičce, ta nabrala pokaždé 7kilo ![]()
Ahoj holky, jsme zpět, vše v pořádku, malý mě kope, čertík a fotbalista jeden
![]()
Tak kdy se chcete vidět??
Nám příští týden má dojet tchýně a taky ještě musíme vybrat 2 náhrady na plavču,ale tak snad se na nějakém termínu shodnem ![]()
já bych příští týden mohla..nějak nemám nic v plánu
Jdete zítra na ohňostroj?
já jdu poprvé po 3letech tak jsem zvědavá a těším se ![]()
Jaký ohňostroj?
Také bych měla mít příští týden volný, snad až na pátek.
evaviktorinova píše:
To ja sem vetsinu dostala od svagrovky po jejich ditkach, tak mi to pak uz nedalo, abych to neprebrala a nekoukla co nam chybi a pak sem se do toho docela zazrala a uz to jelo, ty hadriky jsou tak hezky
Jinak kocarek jsem chtela taky koupit az za dyl, ale naskytl se mi jeden po nekom za 7tis, tak jsem toho vyuzila. Je to tento http://dorjan.cz/…edackou.html
A jelikoz jsem taky trocha poverciva, tak to mam u nasich. Ja sem dnes 26 + 1 a uz od zacatku jsem mela zdravotni problemy, tak mam furt blbej pocit, aby me nezavreli do nemocnice a ja nemela nic pripravene, to me desi.
na dorjan jsem taky koukala, je moc pěkný
a přímo v téhle barvičce ho máš?
Lucí a jdete jen na ohňostroj nebo i na celý program?:-) Já osobně mám z rachejtlí apod. hroznej respekt, raději koukám z dálky
asi trauma z dětství když nám kluci házeli petardy do kapucy ![]()
jinak příští můžu jen úterý nebo středu, protože ty ostatní dny mám běhání po doktorech ![]()
a musím se pochlubit, byli jsme dneska na koncertě a vzala jsem si své nové těhu punčocháče a takovou sukni,kterou jsem měla vytaženou přes břicho a světe div se,vypadala jsem těhotně, aspoň trochu ![]()
evita_ij píše:
Ahoj holky, jsme zpět, vše v pořádku, malý mě kope, čertík a fotbalista jeden![]()
Tak kdy se chcete vidět??Nám příští týden má dojet tchýně a taky ještě musíme vybrat 2 náhrady na plavču,ale tak snad se na nějakém termínu shodnem
tak je vidět že se mu daří a sílí a má se čile k světu ![]()
fuj, jsem tak trochu prasátko
teď se cpu hranolkama s pálivým kečupem
když já na ně měla táááááááááákovou chuť
vesper píše:
fuj, jsem tak trochu prasátkoteď se cpu hranolkama s pálivým kečupem
když já na ně měla táááááááááákovou chuť
vesper píše:
Lucí a jdete jen na ohňostroj nebo i na celý program?:-) Já osobně mám z rachejtlí apod. hroznej respekt, raději koukám z dálkyasi trauma z dětství když nám kluci házeli petardy do kapucy
![]()
jinak příští můžu jen úterý nebo středu, protože ty ostatní dny mám běhání po doktorech
a musím se pochlubit, byli jsme dneska na koncertě a vzala jsem si své nové těhu punčocháče a takovou sukni,kterou jsem měla vytaženou přes břicho a světe div se,vypadala jsem těhotně, aspoň trochu
No supéééér
Hezký pocit že
![]()
No vidíš Lucí, že bříško roste
![]()
No tak po 5hodině tam půjdeme, chci tam být aspoň chvíli než začne ten ohňostroj. A ještě ke všemu jak sem četla, že tam budu mít to jídlo
tak to mě také navnadilo
a Lucí chápu tvé chutě ![]()