Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
21.11.11 22:26

ahoj holky, nejak nam tu vazne komunikace…jste vsechny v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.11.11 00:36
vesper píše:

Ahoj, zrovna dnes mě to také napadlo :think: Myslela jsem na vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
22.11.11 07:56

Ahojky, jsme ok :-) jen nestíhám nějak net… včera poradna, test na cukrovku, vše v pořádku, cukrovku nemám a mimi je ok. Pak odpo zas vyšetření mého srdce, taky v pořádku, mám slabý šelest…
Co vy? Jak se máte a jak rostou bříška? :hug: Já mám pocit,že mě zas porostlo strašně :-D :think:
Dnes jedem na noc ke kamarádce pod plzen,tak tu nebudu dnes a zitra, tak se opatrujte a napište,jak se máte a kdy se zase uvidíme :-) dokud není sníh, brrr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 10:54
larsa píše:
vesper píše:
Ahoj, zrovna dnes mě to také napadlo :think: Myslela jsem na vás :lol:

já si říkám každý den, kde jsou? :-) je mi tu nějak smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 10:58
evita_ij píše:
Ahojky, jsme ok :-) jen nestíhám nějak net… včera poradna, test na cukrovku, vše v pořádku, cukrovku nemám a mimi je ok. Pak odpo zas vyšetření mého srdce, taky v pořádku, mám slabý šelest…
Co vy? Jak se máte a jak rostou bříška? :hug: Já mám pocit,že mě zas porostlo strašně :-D :think:
Dnes jedem na noc ke kamarádce pod plzen,tak tu nebudu dnes a zitra, tak se opatrujte a napište,jak se máte a kdy se zase uvidíme :-) dokud není sníh, brrr :jazyk:

ahojky, tak to je fajn, že jsi tu cukrovku v pohodě zvládla a jste oba v pořádku :-) takhle „chuťovka“ mě asi do Vánoc taky ještě potká…tak jsem zvědavá,jak dopadneme. Bříško u mě pořád nic, možná maličko, ale pořád to úspěšně zamaskuju :-) Tenhle týden mám od doktorů klid,ale ten příští mám hned 4 :-) super ne :lol:

taky doufám, že se brzo zase sejdeme na nějakou tu mňamku :jazyk:

jo a holky užijte si výlet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.11 15:58

Ahojky holky…já jsem až do zítra u těch rodičů, takže mám o zábavu postaráno :-D To je dobře Ivet, že jste v pořádku..takjako všichni mi říkají, že to bříško na mě už je vidět :-D a jak to máte třeba s jídlem? Já bych řekla,že jsem se lehce rozbaštila :roll: :oops: :-D Také doufám, že se zas brzy sejdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 19:13

já papám už docela dobře, ale stále mi toho chutná míň než normálně,pořád to maso nic moc..a když už tak mletý v těstovinách, ale zítra chci udělat kuřecí,tak uvidíme…Jo a mám novinku co můžu loupáky s máslem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.11.11 21:02

Ahoj těhulky,
tak to jsem na ta vaše bříška zvědavá :lol: Jen se děsím, abych ho i teď, 5 měsíců po porodu neměla větší než vy ;)
Zítra jdu s Matouškem do poradny, škoda, že se to nedá spojit se sčuknutím se s vámi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 21:41
larsa píše:
Ahoj těhulky,
tak to jsem na ta vaše bříška zvědavá :lol: Jen se děsím, abych ho i teď, 5 měsíců po porodu neměla větší než vy ;)
Zítra jdu s Matouškem do poradny, škoda, že se to nedá spojit se sčuknutím se s vámi :(

určitě neee…a kdyby,tak máš na bříško ještě nárok :) tak určitě nejedeš do Pb naposledy a nebo přijedeš třeba jen kvůli nám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 10:50

Ahoj holky, ja vas chodim cist, ale nak neodepisuju. Dnes v noci sem se probudila a bylo mi strasne spatne od zaludku. Ted mi je porad blbe, tak radsi jen lezim. Byla sem na tehu masazi a pak sem mela gyros, tak jestli to bylo z toho, ale je to des teda. Me brisko taky pomalu dorusta, pomalu uz to nezamaskuju :) ale stale jeste zvladam obleceni, ktere jsem nosila driv. Jinak uz mam skoro celou vybavicku, kocarek je taky uz doma a je super. Chtela jsem to mit radsi uz pripraveny, dyby me chteli povolat do nemocnice, ale dyz budu odpocivat, tak snad to vydrzim az do porodu doma.
Jinak s tim jidlem to mam podobne, zadny velky chute nemam, spise stale nechute. To maso sem taky moc nemohla a to sem pred tehu byla uplnej masozravec- jak sem ho nemela 3× denne taky bylo zle :D Ted se mi osvedcili veci, ktery jsem mela rada jako malicka- takze treba krupicova kase, palacinky, cokolada (tu sem pred tehu skoro nejedla) i ten loupak.
Ja du zkusit jeste usnout, jestli bych zaspala, tudle jakoby kocovinu.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.11.11 10:59

evaviktorinova: ahoj těhulko, snad Ti to jen nesedlo a bude líp :kytka:

To jsi docela aktivní, že už máš výbavičku, já zatím nemám vůbec nic, taknějak se bojím,abych něco nezakřikla…ale asi jsem jen přehnaně hysterická :-) A jakýpak máš kočárek?

tak si pořádně odpočiň ať jste s miminkem brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 11:37

Ahoj Holky, tak já jako maso taky už tak nějak začínám jíst, ale vítězí všechno maso kromě kuřecího :-D a to jsem dřív jedla skoro jen kuřecí :-)
Larso určitě nemáš takový bříško a když tak to brzo půjde dolů ;-)
evaviktorinova tak se šetři ať jste v pořádku…a také tě obdivuji, že máš už vše :-) to já teď pomalu možná začnu, ale zatím mě to moc neláká i z toho důvodu, že jsem pověrčivá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 15:15

To ja sem vetsinu dostala od svagrovky po jejich ditkach, tak mi to pak uz nedalo, abych to neprebrala a nekoukla co nam chybi a pak sem se do toho docela zazrala a uz to jelo, ty hadriky jsou tak hezky :)
Jinak kocarek jsem chtela taky koupit az za dyl, ale naskytl se mi jeden po nekom za 7tis, tak jsem toho vyuzila. Je to tento http://dorjan.cz/…edackou.html
A jelikoz jsem taky trocha poverciva, tak to mam u nasich. Ja sem dnes 26 + 1 a uz od zacatku jsem mela zdravotni problemy, tak mam furt blbej pocit, aby me nezavreli do nemocnice a ja nemela nic pripravene, to me desi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.11.11 17:18

ahoj holky,
tak jsme dnes byli u doktorky. Mates má 7,2 kg a 65 cm (u Dr., doma na metru 69cm).
Byla jsem se podívat na kočár. Nakonec koupíme asi nový. Ten co máme, je nevyhovující.
Tak jsem v „křižáku“ vybrala firkon, mají akci, vyjde na 5400,–. Ten co máme, zkusím po reklamaci prodat. Chjo.
Jinak jsem na ty vaše „závaží“ teda zvědavá. Lucí, jestli budu mít to břicho fakt větší, tak asi omdlím. :roll: Ale už to není takové drama, 50 cm v pase je dole :pankac:
Evi, kočárek je pěkný. A hlavně veliký :palec: Buď opatrná a šetři se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 17:29

jj Evi taky se mi kočárek libí :-)
Tak Nikčo to máte doma kus chlapáka :-D :potlesk: :-* a neboj ber to tak, že jsi chvíli po porodu a moje mamka říkala, že slyšela že máš 7let na to, abys schodila vše po porodu :-) takže máš stále čas :-D Někdy až se sejdem, tak nám musíš ukázat fotky, když si měla pupíka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová