Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jede mi to dobře jak na tu půl tak i na tu desátou, ale pokud si můžu vybrat, tak radši v deset ![]()
lucaruzickovaa píše:
Tak miminko je v pořádkujen jdu příští týden znova na UTZ,protoženám nechtěl ukázat obličej
ani fotku nemám, jak se schovával, ale zato nám ukázal svýho pindíka
obrovská gratulace ![]()
Já bych taky raději brala tu 10
…takze v 10 v cukrarne u kasny nebo jak se to jmenuje?
evita_ij píše:
ok domluvenov deset u kašny v cukrárně
těšíme se!
tak super
tesím se na vas ![]()
jj, koukala jsem do mapy a je to taková ta rohová cukrárna a vedle je ČSOB
vím kde je, tak snad tam trefím, kdybych dlouho nešla, tak bloudím někde v okolí ![]()
Ahoj holky, tak už jste se sešly a já musela na Kladno, vyřídit rodičák(na poslední chvíli, jak jinak
). Mám tu stále trvalé bydliště. A tak místo dortíku s váma, oblažujem bábinky.
Jinak Lucí, gratuluji ke klučounkovi ![]()
larsa píše:
Ahoj holky, tak už jste se sešly a já musela na Kladno, vyřídit rodičák(na poslední chvíli, jak jinak). Mám tu stále trvalé bydliště. A tak místo dortíku s váma, oblažujem bábinky.
Jinak Lucí, gratuluji ke klučounkovi
Srazík je až dnes, se přidej! ![]()
Ahoj holky, ted si asi davate nejakej ten dortik. Ja do Pb moc nejezdim, ale zrovna dnes tam nakonec jedu, musim na geometrii s autem, ale az na pul 3.
Jinak gratuluju Luce ke klucikovi. Ja se ted posledni dobou moc v tom UT nevyznam, miminko uz je velke, tak dycky nevim co poradne vidim
ale vcera sem videla na chvili moc hezky oblicej.
A vy ste holky doma nebo chodite do prace? Ja se snazim pracovat doma, ale je to tezky, kdyz nemuzu moc cestovat (delam totiz real.maklerku), kdybyste me chteli trochu poznat, tak mi kazdy pondeli ted vychazi poradna v pb deniku, mam tam i fotecku
a co delate vy?
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, ted si asi davate nejakej ten dortik. Ja do Pb moc nejezdim, ale zrovna dnes tam nakonec jedu, musim na geometrii s autem, ale az na pul 3.
Jinak gratuluju Luce ke klucikovi. Ja se ted posledni dobou moc v tom UT nevyznam, miminko uz je velke, tak dycky nevim co poradne vidimale vcera sem videla na chvili moc hezky oblicej.
A vy ste holky doma nebo chodite do prace? Ja se snazim pracovat doma, ale je to tezky, kdyz nemuzu moc cestovat (delam totiz real.maklerku), kdybyste me chteli trochu poznat, tak mi kazdy pondeli ted vychazi poradna v pb deniku, mam tam i foteckua co delate vy?
Ahoj Evi, škoda, že Ti to nevyšlo, bylo to fajn
To vis na UT se uz asi nevejde,tak hlavne ze je zdravy a ma se cile k svetu ![]()
a je to i na internetovym deniku nebo jen v tistenym?:-)
ja do prace nechodim asi od 14 tt jsem doma, jezdila jsem do Prahy a to se moc neda…
jo holky, jeste me tak napadlo, jestli nektera neberete vitaminy GS mamavit. Mam doma pixlu, ze ketrý jsem měla tak max 10 tobolek,ale nedela mi dobre, je mi po nich blbe. tak jsem si koupila jiny. Tak kdyby jste je nekdo chtel,tak je daruju, je mi lito je za ty prachy vyhodit ![]()
vesper jééé, já se z nich taky min. týden poblila
ráno jako obvykle hořký černý čaj, šup tabletku a za chvíli jsem to vyhodila do wc, nechápala jsem nic. Mám stejné. Už se mi do nich taky moc nechce.Tobě je po nich co? ![]()
evita_ij píše:
vesper jééé, já se z nich taky min. týden poblilaráno jako obvykle hořký černý čaj, šup tabletku a za chvíli jsem to vyhodila do wc, nechápala jsem nic. Mám stejné. Už se mi do nich taky moc nechce.Tobě je po nich co?
já téměř pokaždý když jsem si vzala tabletku tak jsem do půl hodina šla zvracet. zkoušela jsem to i po na najedený žaludek a většinou to dopadlo blbě,tak jsem je pak zavrhla a koupila si Femibion
ale co s nima, je tam ještě tak 100 tablet a je mi to líto vyhodit do koše ![]()