Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
13.11.11 20:34

holky, asi mi fakt začalo hrabat…dneska jsem se dívala na Přešlapy a jim se narodilo miminko a já se rozbulele :roll: měly jste tyhle stavy taky někdy? :mrgreen:

dlouho se tu neobjevila Evita co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 21:24

Taky sem si říkala, že tu dlouho nebyla, snad je u ní vše v pořádku…
Lucí neboj já tyhle stavy mám i teď :-D jakože dřív sem zabrečela maximálně u dvou filmů, tak teď brečím skoro u všeho…ještě když jsem chodila do práce, tak jsem v buse poslouchala rádio a tam hráli písničku Až mě andělé zavolají k sobě, tak u tý sem se rozbrečela :-D nebo když jsem u našich a malé sestřičce se něco stane nebo tak a ona začne plakat, tak pláču s ní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.11.11 21:31

Lucí, díky za uklidnění, že v tom nejsem sama…říkala jsem si že jsem blázen…nebyly to slzičky dojetí, ale hysterák :mrgreen:

taky si říkám jestli jsou v poho,ale tak třeba jen nemá čas na internet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 21:32

Snad máš pravdu :-)
Tak jako u mě to kolikrát taky nejsou jen slzičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
13.11.11 21:43

akorát se bojím že to bude jen horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
13.11.11 23:49

:mrgreen:
Já teda v těhotenství neslzela, jen asi 2× a to vzteky. Ale za to teď. Večer sedím u postýlky a koukám, jak Matoušek spí a dulim a o filmech, příbězích atd., kde figurují děti, ani nemluvím. :roll:
Také jsem si dnes říkala, kdepak ji máme :think: Snad je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
14.11.11 11:38
vesper píše:
holky, asi mi fakt začalo hrabat…dneska jsem se dívala na Přešlapy a jim se narodilo miminko a já se rozbulele :roll: měly jste tyhle stavy taky někdy? :mrgreen:dlouho se tu neobjevila Evita co?

Jééééé, je tu po mně sháňka! JSem tu! Měli jsme tu na víkend naše z Moravy, a už jsme předem slavily Johančiny 2.narozeninky, tak jsem neměla moc čas na net. Tak kdy se sejdem???

Joooo, to jsou hormony, já taky řvu u všeho citlivého, a počkejte, až budete mít prcky u sebe, to už je asi na pořád, taková ta citlivost, když se někde něco děje dětem, řvu a jsem šílená...... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.11.11 11:42

evita: to víš, říkaly jsme si jestli jste v pořádku :wink:

já tento týden můžu kromě pátku kdykoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
14.11.11 12:53

Ve čt je svátek, to má naše princezna narozky,nevím, zda tatínek půjde do práce dopoledne,pak by to šlo dopoledne, odpoledne budem chtít být doma a ještě to trošku spolu oslavit :-)

A co středa? Středa dopoledne, třeba v deset? a v té cukrárně je nějaký děts.koutek? protože v té o ulici níž je :-) by se tam malá aspon trochu zabavila a nechala mě vypít si kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.11.11 13:02

ta středa by byla fajn :-) jinak místem se přizpůsobím, koutkem si nejsem jistá,tak ať jdeme raději tam kde 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.11 17:54

Ahojky holky…se středou bych taky souhlasila…tak mi jen dejte vědět v kolik a kde?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 09:18

Ahojky, vcera sem byla na to OGTT nebo jak se to pise a udelalo se mi tam pekne zle. Uz ste na tom nektera byla? Me pride, ze mam vse naopak nez vetsina. Ja teda ty plakaci stavy nemam, ale to co maj ostatni v poho tak tam mam dycky problemy.
Kdo bude mit nejdriv miminko? Nak sem nepochytila od ostatnich v kolikatem sou nebo kdy budou rodit.
Ja za chvili jedu ke svy gyne, tak za chvili naseho spartanka (nebo spartanku uvidim), pekne se tam ted mele, tak snad je tam vse v poho.
Tak si uzijte setkani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.11.11 09:57
evaviktorinova píše:
Ahojky, vcera sem byla na to OGTT nebo jak se to pise a udelalo se mi tam pekne zle. Uz ste na tom nektera byla? Me pride, ze mam vse naopak nez vetsina. Ja teda ty plakaci stavy nemam, ale to co maj ostatni v poho tak tam mam dycky problemy.
Kdo bude mit nejdriv miminko? Nak sem nepochytila od ostatnich v kolikatem sou nebo kdy budou rodit.
Ja za chvili jedu ke svy gyne, tak za chvili naseho spartanka (nebo spartanku uvidim), pekne se tam ted mele, tak snad je tam vse v poho.
Tak si uzijte setkani

Ahojky, tak tohle mám ještě před sebou, jsem dneska 17+6 a myslím, že jsem taky z holek poslední s nejmladším miminkem v bříšku s termínem duben 2012 :-)

tak ať Ti to dneska dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
15.11.11 10:16
evaviktorinova píše:
Tak si uzijte setkani

Na cukrovku jdu v pondělí, bléééé. U prvního mimi to bylo jakž takž v pohodě,tak snad to zvládnu též.My čekáme mimi zač.března, jsem dnes 24 + 6 tt.
A nechceš taky dorazit na srazík? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
15.11.11 10:17
evaviktorinova píše:
Tak si uzijte setkani

Když si nahoře na diskuzi zaškrtneš ZOBRAZOVAT PODPISy,tak uvidis naše metříky těhotenské a já tam mám ještě prvního prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová