Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já taky děkuju, bylo to fajn
a dokonce mě to nějak utahalo,tak třeba budu konečně spát ![]()
Matoušek je fešák a zlatíčko
taky chci takový hodný miminko ![]()
Ahojky…moc hezký kočárek…po tom včerejšku jsem se rozhodla taky pro firkon, tak snad mi to vyjde ![]()
Jinak děkuji také za hezký den…
můžeme to klidně opakovat častěji ![]()
Ahoj holky, no to doufám, že setkání budou častěji
A už se těším na teplo, až budeme táhnout Příbramí jako kočárkový průvod ![]()
na to se taky těším
a jinak malej Matýsek je úžasnej
takový malý sluníčko ![]()
Ahoj holky, ja se bohuzel dychanku zucastnovat nemuzu, pac sem na rizikovym, tak nesmim moc courat a pb je prece jenom trochu z ruky. Koukam, ze ste si to skvele uzily. A co jinak jak rostou pupicky? A co chute? Kocarek je moc peknej, takovou barvicku mam zimni bundu ![]()
lucaruzickovaa píše:
Ahojky…moc hezký kočárek…po tom včerejšku jsem se rozhodla taky pro firkon, tak snad mi to vyjde
Jinak děkuji také za hezký den…můžeme to klidně opakovat častěji
Tenhle vypadá slušně http://www.modrykonik.cz/…m-firkon-f7/
Ahojky, tak vidím, že jste si srazík užily
MY to nedaly, Jája spala do tří a pak začala tahat různé hračky a barevné papíry,že jsme začly dělat vánoční výzdobu, vystřihovat, lepit atd ![]()
Tak určitě příště. NA kdy je naplánováno??
Tento týden máme celkově nabitý, po+ut tu byla tchýně, dnes kámoška s malou celý den, zítra jdem na Mikuláše do MC ![]()
larsa píše:
Ahoj holky, no to doufám, že setkání budou častějiA už se těším na teplo, až budeme táhnout Příbramí jako kočárkový průvod
ahoj holky
kdyby to bylo častěji já bych byla ráda
můžeme mít pravidelné dýchánky ![]()
larsa: ten kočárek fakt vypadá super a za skvělou cenu! a ta barva se mi líbí, asi ujíždím na ty zelený ![]()
evita_ij píše:
Ahojky, tak vidím, že jste si srazík užilyMY to nedaly, Jája spala do tří a pak začala tahat různé hračky a barevné papíry,že jsme začly dělat vánoční výzdobu, vystřihovat, lepit atd
Tak určitě příště. NA kdy je naplánováno??
Tento týden máme celkově nabitý, po+ut tu byla tchýně, dnes kámoška s malou celý den, zítra jdem na Mikuláše do MC
Jsme tam byly docela dlouho,tak škoda, že jste nepřišly
tak doufám, že příště už dorazíte ![]()
Co je MC? ![]()
ahojky ten kočárek je moc hezký, taky se mi líbí zelené kočárky
No klidně se můžeme scházet pravidelně
škoda Ivet, že jste to nestihli, tak příště ![]()
aby jsme pak nebyli firkonový gang
to by nám třeba mohli dát něco za reklamu ![]()
vesper píše:
aby jsme pak nebyli firkonový gangto by nám třeba mohli dát něco za reklamu
To jo no
![]()
pomooooooooooc holky, ja uz fakt z toho tehotenstvi fakt blbnu. Jdu si rozehrat polevy jak se delaji v pytliku,dam je do kastrulku na plotnu, ale jaksi jsem zapomela pridat vodu. To je konec
![]()
Tak to je taky dobrý
já zas včera koukala na film a za pár hodin už sem si nepamatovala, co se v něm vlastně dělo
ale ty a Nikča zatím vítězíte ![]()