Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
30.11.11 22:12

já taky děkuju, bylo to fajn :) a dokonce mě to nějak utahalo,tak třeba budu konečně spát :)

Matoušek je fešák a zlatíčko :-) taky chci takový hodný miminko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 10:08

Ahojky…moc hezký kočárek…po tom včerejšku jsem se rozhodla taky pro firkon, tak snad mi to vyjde :-D
Jinak děkuji také za hezký den… :-) můžeme to klidně opakovat častěji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.12.11 10:19

Ahoj holky, no to doufám, že setkání budou častěji :palec: A už se těším na teplo, až budeme táhnout Příbramí jako kočárkový průvod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 10:35

na to se taky těším :-D a jinak malej Matýsek je úžasnej :-) takový malý sluníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 10:52

Ahoj holky, ja se bohuzel dychanku zucastnovat nemuzu, pac sem na rizikovym, tak nesmim moc courat a pb je prece jenom trochu z ruky. Koukam, ze ste si to skvele uzily. A co jinak jak rostou pupicky? A co chute? Kocarek je moc peknej, takovou barvicku mam zimni bundu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
1.12.11 15:59
lucaruzickovaa píše:
Ahojky…moc hezký kočárek…po tom včerejšku jsem se rozhodla taky pro firkon, tak snad mi to vyjde :-D
Jinak děkuji také za hezký den… :-) můžeme to klidně opakovat častěji :-)

Tenhle vypadá slušně http://www.modrykonik.cz/…m-firkon-f7/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
1.12.11 17:12

Ahojky, tak vidím, že jste si srazík užily :-) MY to nedaly, Jája spala do tří a pak začala tahat různé hračky a barevné papíry,že jsme začly dělat vánoční výzdobu, vystřihovat, lepit atd :-)
Tak určitě příště. NA kdy je naplánováno??
Tento týden máme celkově nabitý, po+ut tu byla tchýně, dnes kámoška s malou celý den, zítra jdem na Mikuláše do MC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.12.11 19:23
larsa píše:
Ahoj holky, no to doufám, že setkání budou častěji :palec: A už se těším na teplo, až budeme táhnout Příbramí jako kočárkový průvod :mrgreen:

ahoj holky :) kdyby to bylo častěji já bych byla ráda :potlesk: můžeme mít pravidelné dýchánky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.12.11 19:24

larsa: ten kočárek fakt vypadá super a za skvělou cenu! a ta barva se mi líbí, asi ujíždím na ty zelený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.12.11 19:26
evita_ij píše:
Ahojky, tak vidím, že jste si srazík užily :-) MY to nedaly, Jája spala do tří a pak začala tahat různé hračky a barevné papíry,že jsme začly dělat vánoční výzdobu, vystřihovat, lepit atd :-)
Tak určitě příště. NA kdy je naplánováno??
Tento týden máme celkově nabitý, po+ut tu byla tchýně, dnes kámoška s malou celý den, zítra jdem na Mikuláše do MC :-)

Jsme tam byly docela dlouho,tak škoda, že jste nepřišly ;) tak doufám, že příště už dorazíte :)

Co je MC? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 20:04

ahojky ten kočárek je moc hezký, taky se mi líbí zelené kočárky :-D No klidně se můžeme scházet pravidelně :-D škoda Ivet, že jste to nestihli, tak příště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.12.11 20:11

aby jsme pak nebyli firkonový gang :mrgreen: to by nám třeba mohli dát něco za reklamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 20:32
vesper píše:
aby jsme pak nebyli firkonový gang :mrgreen: to by nám třeba mohli dát něco za reklamu :)

To jo no :-D :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.12.11 20:57

pomooooooooooc holky, ja uz fakt z toho tehotenstvi fakt blbnu. Jdu si rozehrat polevy jak se delaji v pytliku,dam je do kastrulku na plotnu, ale jaksi jsem zapomela pridat vodu. To je konec :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.11 21:14

Tak to je taky dobrý :lol: :lol: :lol: já zas včera koukala na film a za pár hodin už sem si nepamatovala, co se v něm vlastně dělo :-D ale ty a Nikča zatím vítězíte :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová