Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak pro klid duše se příště Mudr. zeptám ![]()
no a holky, kdy půjdeme na dortík? ![]()
Tak se raději zeptej pro klid…:-)
Tak na dortík?! pro mě za mě můžeme kdykoli víceméně
už se těším ![]()
jojo dortíček a kafíčko,který si jinak nedávám, jen v cukrárně
já taky můžu přes den kdykoliv ![]()
vesper píše:
jojo dortíček a kafíčko,který si jinak nedávám, jen v cukrárnějá taky můžu přes den kdykoliv
My můžem zítra odpoledne,dopoledne mame zas náhradu plavání. čt+pá jedem zas k té kámošce na noc.
Kdybyste chtěli, tak zítra bych taky mohla
tak je to na Vás
a co říkáte na ten sníííííííh ![]()
já taky zítra můžu dopoledne i odpoledne ![]()
sníh, ráno to bylo hezký,teď už je to rozblemcaný ![]()
Ahoj holky,
Matoušek měl na dnešek skorem 40tky teploty. Odpoledne jedem k doktorce. Tak my se na vás budeme těšit, až se uzdravíme.
larsa píše:
Ahoj holky,
Matoušek měl na dnešek skorem 40tky teploty. Odpoledne jedem k doktorce. Tak my se na vás budeme těšit, až se uzdravíme.
Ahoj, jee, chudáček malej
tak ať je mu brzo dobře ![]()
Děkujeme, snad to nebude nic vážného. On je teda statečný, tváří se jakoby nic, jen se chce víc mazlit. Ale já jsem z toho nějaká roztěkaná. Ráno měl jen zvýšenou, ale už zas topí ![]()
larsa píše:
Děkujeme, snad to nebude nic vážného. On je teda statečný, tváří se jakoby nic, jen se chce víc mazlit. Ale já jsem z toho nějaká roztěkaná. Ráno měl jen zvýšenou, ale už zas topí
určitě budete brzo fit a nic to nebude, jen nějaká viroza z toho hnusnýho počasí ![]()
Ahojky, drzime Matouskovi palce, at se rychle z tech teplot vyhrabe, chudinka.
Holky u vas padal snih? Tady nic, letos jsem ho jeste nevidela.
Dnes jsem byla u dr. brali mi krev, ale jinak vse v poho. A priste pry budeme merit miminko, tak budem mit pod stromecek rozmery
Akorat rikala, ze jsem pribrala malo, ze musim vic ![]()
ahoj evi
jojo, ráno tu bylo bílo,ale přes den roztál…už včera padal,ale neudržel se…to víš, vysokohorská oblast Příbram ![]()
když s tím přibíráním je to těžký,pokud jíš a nepřibíráš,tak co s tím máš dělat viď
mě zatím nikdo nic neříkal…tak snad mi příště taky nevyčiní, ale důležitý je aby přibíralo miminko a dařilo se mu ![]()
a Lucí ty stále hubneš? Já začala břibírat pomalu a hrozně se toho bojím, i když vím že to k tomu patří, ale tak snad to jde zatím víceméně do bříška, co tak říkali lidi ![]()
nee, už nehubnu, už jsem z těch 5 kilo co jsem zhubla nabrala zpátky skoro 2 kila a to za poslední měsíc:-) a z toho to jedno kilčo asi tak za 14 dní
ale taky mám pocit,že to jde jen do bříška…a možná do prsou
Tak musíš přibírat, protože roste miminko, plodovka něco váží, placenta taky… ![]()