Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
5.12.11 15:10

tak pro klid duše se příště Mudr. zeptám :-)

no a holky, kdy půjdeme na dortík? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 17:14

Tak se raději zeptej pro klid…:-)
Tak na dortík?! pro mě za mě můžeme kdykoli víceméně :-) už se těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.12.11 20:32

jojo dortíček a kafíčko,který si jinak nedávám, jen v cukrárně :-))) já taky můžu přes den kdykoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
6.12.11 08:39
vesper píše:
jojo dortíček a kafíčko,který si jinak nedávám, jen v cukrárně :-))) já taky můžu přes den kdykoliv :)

My můžem zítra odpoledne,dopoledne mame zas náhradu plavání. čt+pá jedem zas k té kámošce na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 08:57

Kdybyste chtěli, tak zítra bych taky mohla :-) tak je to na Vás :-) a co říkáte na ten sníííííííh :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.12.11 11:21

já taky zítra můžu dopoledne i odpoledne :-)

sníh, ráno to bylo hezký,teď už je to rozblemcaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.12.11 12:43

Ahoj holky,
Matoušek měl na dnešek skorem 40tky teploty. Odpoledne jedem k doktorce. Tak my se na vás budeme těšit, až se uzdravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 12:44

Chudáček malej, tak snad bude brzo fit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.12.11 12:45
larsa píše:
Ahoj holky,
Matoušek měl na dnešek skorem 40tky teploty. Odpoledne jedem k doktorce. Tak my se na vás budeme těšit, až se uzdravíme.

Ahoj, jee, chudáček malej :( tak ať je mu brzo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.12.11 13:13

Děkujeme, snad to nebude nic vážného. On je teda statečný, tváří se jakoby nic, jen se chce víc mazlit. Ale já jsem z toho nějaká roztěkaná. Ráno měl jen zvýšenou, ale už zas topí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.12.11 13:21
larsa píše:
Děkujeme, snad to nebude nic vážného. On je teda statečný, tváří se jakoby nic, jen se chce víc mazlit. Ale já jsem z toho nějaká roztěkaná. Ráno měl jen zvýšenou, ale už zas topí :(

určitě budete brzo fit a nic to nebude, jen nějaká viroza z toho hnusnýho počasí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 15:23

Ahojky, drzime Matouskovi palce, at se rychle z tech teplot vyhrabe, chudinka.
Holky u vas padal snih? Tady nic, letos jsem ho jeste nevidela.
Dnes jsem byla u dr. brali mi krev, ale jinak vse v poho. A priste pry budeme merit miminko, tak budem mit pod stromecek rozmery :D Akorat rikala, ze jsem pribrala malo, ze musim vic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.12.11 15:40

ahoj evi :-) jojo, ráno tu bylo bílo,ale přes den roztál…už včera padal,ale neudržel se…to víš, vysokohorská oblast Příbram :mrgreen:

když s tím přibíráním je to těžký,pokud jíš a nepřibíráš,tak co s tím máš dělat viď :nevim: mě zatím nikdo nic neříkal…tak snad mi příště taky nevyčiní, ale důležitý je aby přibíralo miminko a dařilo se mu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 16:33

a Lucí ty stále hubneš? Já začala břibírat pomalu a hrozně se toho bojím, i když vím že to k tomu patří, ale tak snad to jde zatím víceméně do bříška, co tak říkali lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.12.11 18:20

nee, už nehubnu, už jsem z těch 5 kilo co jsem zhubla nabrala zpátky skoro 2 kila a to za poslední měsíc:-) a z toho to jedno kilčo asi tak za 14 dní :mrgreen: ale taky mám pocit,že to jde jen do bříška…a možná do prsou :) Tak musíš přibírat, protože roste miminko, plodovka něco váží, placenta taky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová