Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.2.12 17:54
bublinkaLIN píše:
Už máte vybraný, případně pořízený kočárek?

Já už mám kočárek Firkon Ivone…v předchozích diskuzích je vložená i fotka…
Nad jakým uvažuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 18:27

Já právě vůbec nevím, je tak veliký výběr…Určitě nějakou kombinaci. Docela mne teď zaujal Tako mustang dream....... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 18:35

Je pěkný, ale koukala jsem na rozměry a není korbička krátká?! Je to strašný ten velký výběr…pro mě byl výběr kočárku za trest a jsem ráda, že ho už máme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.2.12 18:38

Já právě vůbec nevím. Ani podle čeho hledat, ale jelikož můžu porodit vlastně každým dnem, tak bych to už chtěla mít z krku. Nějaký značkový, drahý nechci, dle mého zbytečné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 18:45

Mě se od začátku líbil X-lander a i ten firkon, ale pak podle názorů maminek se mi víc zalíbil Firkon. Jako nezkušená jsem netušila, že jeden kočárek má kratší korbičku, jeden delší, tak sem pak hlavně koukala na ty rozměry… je to těžký :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.2.12 20:25

bublinka: taky jsem uvažovala o firkonu,ale o verano long a hodně maminek mi ho doporučovalo :palec: Nakonec tedy máme jiný,x-lander xq..ve fotogalerii:-) Ale pokud chceš velkou korbičku a hezký kočárek za dobrou cenu,tak si myslím,že Firkon je dobrá volba a mají spoustu barev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.2.12 18:19

ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny starší :-) Tak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
6.2.12 20:11
vesper píše:
ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny starší :-) Tak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali :dance:
:mavam: :mavam: :mavam: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: jupíííí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.12 21:20

Holky tak kdy zajdem do tý cukrárny? Ve středu nebo ve čtvrtek? Mě by se možná víc hodil čtvrtek, ale středa taky není strašná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.2.12 21:22
evita_ij píše:
vesper píše:
ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny starší :-) Tak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali :dance:
:mavam: :mavam: :mavam: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: jupíííí

trénuješ smajlíky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.2.12 21:23
lucaruzickovaa píše:
Holky tak kdy zajdem do tý cukrárny? Ve středu nebo ve čtvrtek? Mě by se možná víc hodil čtvrtek, ale středa taky není strašná :-)

mě je to zatím jedno…jen doufám,že nám nepřijdou položit ten koberec…to budu vědět zítra,kdy dorazí :think: Ale on snad u toho bude Honza,tak bych mohla i tak vyrazit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.2.12 08:27

...

Ahojky holky :-) Ja kdyz byla na ultrazvuku tak taky mala mela nak 1525 nebo tak nak a rekli mi,že je menší :-D Jinak sem včera byla u doktora tak mě prohlídnul a snad by melo byt vsechno v poradku, ale na ultrazcuk me neposlal :-( Jen rikal ze od 37tt uz budu chodit jen do nemocnice a že ještě půjdu na vyšetření vůči císaři jestli mi ho naplánujou nebo mě nechají rodit normalně :-) Kéžby mi ho naplánovali :-)To by bylo super,ale tady v Pb se prej za kazdou cenu snazeji abys porodila normalne :-((Co jsem četla diskuze tak v jiných Ti daji vybrat a zalkezi na Tobe jak se rozhodneš,kdyz uz si jako cisatre mela myslím :-)
Evita ij chtěla jsem se zeptat nebudes prodávat naky veci po male? :-)
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
7.2.12 08:33
Janicka159 píše:
Ahojky holky :-) Ja kdyz byla na ultrazvuku tak taky mala mela nak 1525 nebo tak nak a rekli mi,že je menší :-D Jinak sem včera byla u doktora tak mě prohlídnul a snad by melo byt vsechno v poradku, ale na ultrazcuk me neposlal :-( Jen rikal ze od 37tt uz budu chodit jen do nemocnice a že ještě půjdu na vyšetření vůči císaři jestli mi ho naplánujou nebo mě nechají rodit normalně :-) Kéžby mi ho naplánovali :-)To by bylo super,ale tady v Pb se prej za kazdou cenu snazeji abys porodila normalne :-((Co jsem četla diskuze tak v jiných Ti daji vybrat a zalkezi na Tobe jak se rozhodneš,kdyz uz si jako cisatre mela myslím :-)
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny :hug:

Prodávám po malé tu:
http://www.modrykonik.cz/…ce/evita_ij/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 08:54
Janicka159 píše:
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny :hug:

Jasně, že bych tě nabrala :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.2.12 09:04

..

Lůca R. Jsi ZLATO :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek