Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bublinkaLIN píše:
Už máte vybraný, případně pořízený kočárek?
Já už mám kočárek Firkon Ivone…v předchozích diskuzích je vložená i fotka…
Nad jakým uvažuješ ty?
Já právě vůbec nevím, je tak veliký výběr…Určitě nějakou kombinaci. Docela mne teď zaujal Tako mustang dream....... ![]()
Je pěkný, ale koukala jsem na rozměry a není korbička krátká?! Je to strašný ten velký výběr…pro mě byl výběr kočárku za trest a jsem ráda, že ho už máme ![]()
Já právě vůbec nevím. Ani podle čeho hledat, ale jelikož můžu porodit vlastně každým dnem, tak bych to už chtěla mít z krku. Nějaký značkový, drahý nechci, dle mého zbytečné.....
Mě se od začátku líbil X-lander a i ten firkon, ale pak podle názorů maminek se mi víc zalíbil Firkon. Jako nezkušená jsem netušila, že jeden kočárek má kratší korbičku, jeden delší, tak sem pak hlavně koukala na ty rozměry… je to těžký ![]()
bublinka: taky jsem uvažovala o firkonu,ale o verano long a hodně maminek mi ho doporučovalo
Nakonec tedy máme jiný,x-lander xq..ve fotogalerii:-) Ale pokud chceš velkou korbičku a hezký kočárek za dobrou cenu,tak si myslím,že Firkon je dobrá volba a mají spoustu barev ![]()
ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny starší
Tak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali ![]()
vesper píše:
ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny staršíTak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali
Holky tak kdy zajdem do tý cukrárny? Ve středu nebo ve čtvrtek? Mě by se možná víc hodil čtvrtek, ale středa taky není strašná ![]()
evita_ij píše:vesper píše:
ahoj holky, tak ten náš Adámek váží 1570 gramů, a odpovídáme 30+0,takže o dva dny staršíTak to jsme ten náš týdenní skluz dohnali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jupíííí
trénuješ smajlíky? ![]()
lucaruzickovaa píše:
Holky tak kdy zajdem do tý cukrárny? Ve středu nebo ve čtvrtek? Mě by se možná víc hodil čtvrtek, ale středa taky není strašná
mě je to zatím jedno…jen doufám,že nám nepřijdou položit ten koberec…to budu vědět zítra,kdy dorazí
Ale on snad u toho bude Honza,tak bych mohla i tak vyrazit ![]()
Ahojky holky
Ja kdyz byla na ultrazvuku tak taky mala mela nak 1525 nebo tak nak a rekli mi,že je menší
Jinak sem včera byla u doktora tak mě prohlídnul a snad by melo byt vsechno v poradku, ale na ultrazcuk me neposlal
Jen rikal ze od 37tt uz budu chodit jen do nemocnice a že ještě půjdu na vyšetření vůči císaři jestli mi ho naplánujou nebo mě nechají rodit normalně
Kéžby mi ho naplánovali
To by bylo super,ale tady v Pb se prej za kazdou cenu snazeji abys porodila normalne
Co jsem četla diskuze tak v jiných Ti daji vybrat a zalkezi na Tobe jak se rozhodneš,kdyz uz si jako cisatre mela myslím ![]()
Evita ij chtěla jsem se zeptat nebudes prodávat naky veci po male? ![]()
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny ![]()
Janicka159 píše:
Ahojky holkyJa kdyz byla na ultrazvuku tak taky mala mela nak 1525 nebo tak nak a rekli mi,že je menší
Jinak sem včera byla u doktora tak mě prohlídnul a snad by melo byt vsechno v poradku, ale na ultrazcuk me neposlal
Jen rikal ze od 37tt uz budu chodit jen do nemocnice a že ještě půjdu na vyšetření vůči císaři jestli mi ho naplánujou nebo mě nechají rodit normalně
Kéžby mi ho naplánovali
To by bylo super,ale tady v Pb se prej za kazdou cenu snazeji abys porodila normalne
Co jsem četla diskuze tak v jiných Ti daji vybrat a zalkezi na Tobe jak se rozhodneš,kdyz uz si jako cisatre mela myslím
Evita ij chtěla jsem se zeptat nebudes prodávat naky veci po male?
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny
Prodávám po malé tu:
http://www.modrykonik.cz/…ce/evita_ij/
Janicka159 píše:
Ahojky holkyJa kdyz byla na ultrazvuku tak taky mala mela nak 1525 nebo tak nak a rekli mi,že je menší
Kéžby mi ho naplánovali
Co jsem četla diskuze tak v jiných Ti daji vybrat a zalkezi na Tobe jak se rozhodneš,kdyz uz si jako cisatre mela myslím
Evita ij chtěla jsem se zeptat nebudes prodávat naky veci po male?
Lůca R Luci a nabrala by jsi me zase?? Jen jestli Ti to neva,myslím do ty cukrny:-) Jinak mě je jedno jestli streda nebo ctvrtek, muzu oba dny
Jasně, že bych tě nabrala
![]()