Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.2.12 10:13

Ahoj holky, uz se tesim az bude miminko a my budem k tomu, ze se s vami taky sejdu, to uz budem takova kocarkova banda :) Ja uz cekam kazdym dnem. Do nedele se mnou byl manzel doma. Ted uz tu budu zase sama, tak to urcite prijde :D Nekde jsem cetla, ze se budu citit takova nesva, proste ze to poznam. Ale asi nepoznam, ja uz sem ted z toho vseho nesva ted porad :D A jak se mate vy? Jak prozivate posledni tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.2.12 17:45
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, uz se tesim az bude miminko a my budem k tomu, ze se s vami taky sejdu, to uz budem takova kocarkova banda :) Ja uz cekam kazdym dnem. Do nedele se mnou byl manzel doma. Ted uz tu budu zase sama, tak to urcite prijde :D Nekde jsem cetla, ze se budu citit takova nesva, proste ze to poznam. Ale asi nepoznam, ja uz sem ted z toho vseho nesva ted porad :D A jak se mate vy? Jak prozivate posledni tydny?

ahoj a jak se cítíš? :mavam: Já Ti to závidím,taky už bych brala být 39 tt :-), mě čeká ještě 8 týdnů,takže si ještě chvilku počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.12 18:11
evaviktorinova píše:
Ahoj holky, uz se tesim az bude miminko a my budem k tomu, ze se s vami taky sejdu, to uz budem takova kocarkova banda :) Ja uz cekam kazdym dnem. Do nedele se mnou byl manzel doma. Ted uz tu budu zase sama, tak to urcite prijde :D Nekde jsem cetla, ze se budu citit takova nesva, proste ze to poznam. Ale asi nepoznam, ja uz sem ted z toho vseho nesva ted porad :D A jak se mate vy? Jak prozivate posledni tydny?

Ahojky ty poslední týdny mě už fakt nebaví :-D a vyčerpávají mě :-D já už Jen 5týdnů :-P :-D taky ti závidím, že už za chvíli bude prcek na světě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.2.12 16:49

ahoj holky, co ta středa nebo čtvrtek? aspoň cukrárna? :-))

Jinak Lucí,za 14 dní jdu do poradny ke svý gyn a pak mě prý už asi předá do rizikové poradny v nemocnici…tak se tam třeba budeme potkávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 18:14

Já můžu oba dny :-) takže je to na vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.2.12 19:06

Ahoj holky, tak teda předběžně čt?
Abych byla upřímná, vůbec vám to nezávidím. Ten konec je :zed:
Zrovna jsem koukala na fotky, i z toho mého finále. Pořád nemůžu uvěřit, že jsem to přežila :roll:
Evi, poznáš to. Já to také poznala. Takový zvláštní pocit. Ono bude něco jinak, fakt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.2.12 19:26

...

No já v utery cekala u doktora pres 2 hodiny, myslela jsem ze uz tam porodim a to me jeste ke vsemu predbehla Lůca Růža :P strasnej zazitek :zed: Jsem mu rekla jestli nenecháme vysetreni na priste, ze uz ani nevylezu na tu kozu :-D Me rekl, že pujdu do nemocnice az nekdy 37-38 ze prej pujdu driv vuci cisari :think: ale me to moc driv neprijde podle me do ty doby porodim :lol: Teda doufam :roll: Ach jo, já už bych to tak chtěla mít za sebou :,( jj, já si taky myslím ze ten den to poznas, ja to taky poznala uz od rana mi bylo tak divne a mela jsem takovej divnej pocit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.2.12 19:29

MY budem s Lůco R. závodit kdo porodí dřív, pac jsme na tom uplne stejne :lol: No doufám, že vyhraju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 19:33

Takže teda čtvrtek? :-)
já bych teda taky klidně rodila dříve :-) ale při mým štěstí budu rodit až v tom dubnu :-P :-( :-D ale dneska mě malej nějak zlobí, docela mě bolí břicho, ale asi je to že se mi zapírá o břicho, ale je to zvláštní :-)
a holky taková blbá otazka, ale neuniká z vás jakože moč?nebo něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 19:36
Janicka159 píše:
MY budem s Lůco R. závodit kdo porodí dřív, pac jsme na tom uplne stejne :lol: No doufám, že vyhraju :pankac:

Nééééééééé :-D já doufám, že vyhraju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.2.12 19:41
lucaruzickovaa píše:
Takže teda čtvrtek? :-)
já bych teda taky klidně rodila dříve :-) ale při mým štěstí budu rodit až v tom dubnu :-P :-( :-D ale dneska mě malej nějak zlobí, docela mě bolí břicho, ale asi je to že se mi zapírá o břicho, ale je to zvláštní :-)
a holky taková blbá otazka, ale neuniká z vás jakože moč?nebo něco takového?

Ty kraso ja mam stejnej problem upkne :-) Dneska jsem se az bala jestli uz to neni plodovka :-O :oops: A to ze s ni mam zkusenost ;) Jinak brichoi me taky boli uz celkem dost az me to vecer budi:-( Ale TY pohyby mam porad nic moc spis jen jak kdyz se tam nappina ale zadna slava teda :-( Hele Luci a mohla by jsi me ve ctvrtek nabrat zase? :oops: Teda jen jestli to pujde jestli ne chapu :hug: Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, já vyhraju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.2.12 19:46

holky,abych vás nepředběhla nakonec já :mrgreen: ale zatím tomu nic nenasvědčuje…ale nikdy nevíte :dance:

tak můžeme domluvit čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.12 19:53

Jani jasně, že tě naberu :-) ale zpátky ještě nevím :-)
taky mi to klikrát přijde, jak plodovka, ale podle Vás zkušených se uklidňuju, že ne…a navíc to tam dole asi nemám úplně nejideálnější, tak mi napsal čípky…a teda taky bych řekla, že malej si dost libuje v tom mě šťourat v močáku a tak různě :-D
Ale dneska ty pohyby jsou fakt nepříjemný…
Tak jen řekněte v kolik a kde ve čtvrtek?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.2.12 20:20

mě by se to asi víc hodilo zase v tom centru :D a klidně bych dala jen kafčo a dortík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.2.12 20:28

holky a nechystáte se některá na ten dvoupřednáškový předporodní kurz v PB porodnici? mělo by to být každý první a druhý úterý v měsíci…nechce se mi samotný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová