Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
1.3.12 19:15
evita_ij píše:
Ahoj my též nic :-)
Jáju posílám, z maškarního :-) víla ;-)

to je krásná víla :hug: sluší jí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.12 11:41

Ahojky holky dejte mi vědět zda budete mít sraz.Mám chlapečka 9 měsíců.Moc děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.3.12 15:07

Ahoj holky :mavam:
Tak Evi, já bych se bývala vsadila, že už máš po :think: Drž se. Myslím na tebe, aby to už přišlo ;)
Koukám, že sraz se nekonal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
2.3.12 15:50

larsa: nekonal,nikdo to nezorganizoval :P Tak příští týden? :D Ale tam jsem na tom s časem hůř než tento týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 20:00

Holky, ja stale nic, tak este drzte, at uz tehle tyden to vyjde. Je to stres, dnes sem byla radsi i na pohotovosti, nastesti je vse v poradku.
A co Ivet, jak si na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 20:11
evaviktorinova píše:
Holky, ja stale nic, tak este drzte, at uz tehle tyden to vyjde. Je to stres, dnes sem byla radsi i na pohotovosti, nastesti je vse v poradku.
A co Ivet, jak si na tom?

Jéé tak my myslely, že už :-) tak držím palečky, aby prcek už chtěl ven…a jakto, že jsi byla na pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
4.3.12 20:49
evaviktorinova píše:
A co Ivet, jak si na tom?

Já také nic :-D si dávaj na čas dětičky teda!!!! :think: Já mám termín dle poslední MS ve středu 7.3.,tak snad už to taky přijde,to čekání je nekonečně a přenášet fakt nechci :roll:
Tak se drž a tfuj tfuj tfuj,at to je brzy a rychlé :-) :hug:
No co na té pohotovosti, prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.3.12 20:55

ahoj holky, vy jste ještě celý? :mavam: No Evi,koukám,že ty už máš skoro týden po termínu,tak snad už to nebude moc dlouho trvat :hug:

Ivet: no já se řídím termínem dle PM, já mám totiž podle UZ zase později..tak uvidíme…

jsem zvědavá na nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 21:29

No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
4.3.12 21:32
evaviktorinova píše:
No ja dycky mimi citila hodne kopat a od rana jsem ho necitila, tak jsme radsi jeli. Ja mela dle mentruace i dle ut stejny termin a to toho 28.2. tak jsem si rikala, ze to bude urcite nak hned kolem. Ale ono se to asi spocitat neda, miminko si dela co chce. Snad uz to bude bez stresu a brzo :zed:

a ani na tý pohotovosti nic nebylo že by se mimčo chystalo? a ty se jinak cítíš dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.3.12 11:46

ahoj holky :mavam: tak jsem si říkala,jestli se ještě sejdeme než se holky Lůca a Jana rozpadnou? :mrgreen:

Možná by se mi hodil i víc ten příští týden,a nebo tento pátek… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
5.3.12 12:15

Ahoj víly ;)
Zítra jedeme do Kladna. Až do čt. Tak pokud by byl sedánek až ten další týden, rádi přijedeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.3.12 14:23

já bych asi taky víc brala právě ten příští týden :mavam:

tak co ostatní? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.3.12 15:58