Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
21.2.12 21:08

Lůco R: Díky moc,jsi zlatá :hug:
Vesper No to doufám,že ne jako že nás nepředeženeš :P
Já bych taka na kafe trebas zase na tu 10 me se to hodí víc dopoledne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.2.12 21:26

Jani, nám se právě v dubnových miminkách jedno narodilo,tak proto je možné vše :dance: Ale jen ať si tam Adámek ještě nějakou dobu bydlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 14:50

Ahoj Holčiny :-) tak platí ten zítřek?
Snad Vám nevadí, že jsem trochu nastydlá :-( dyžtak bych nešla, abyste to ode mě nechytli… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
22.2.12 17:53

Jestli pojedes ty tak ja zitra muzu :-) to neva ze jsi nastydla :-) a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.2.12 19:10

já můžu taky :-) časově asi tak jako minule…:-) A že si nastydlá mi fakt neva :-) to bych nesměla vůbec mezi lidi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 19:17

Dobře :-) takže v půl 11 v naší cukrárně? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.2.12 19:25

Ok, budu tam :-)) snad mi pojede bus včas,ikdyž tady se na to spolehnout nedá,tak kdyžtak dorazím maličko později :palec:

co ta Niki, nechci jí zase nahánět smskama jak stíhačka :jazyk: tak snad se tu staví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.12 19:53
vesper píše:
Ok, budu tam :-)) snad mi pojede bus včas,ikdyž tady se na to spolehnout nedá,tak kdyžtak dorazím maličko později :palec:co ta Niki, nechci jí zase nahánět smskama jak stíhačka :jazyk: tak snad se tu staví…

Tak jo… :-) tak mi dyžtak pošli číslo na Niky a já jí písnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
22.2.12 21:52

Ahojte holky, těhulky a maminky :-)
Zdravím z Rožnova, stále 2v1 :-D ale doufám,že už to brzo přijde, do 1.termínu mám už jen 10dní :-) Trochu mě strašili s vyvoláváním kvůli větší hlavičce,ale zatim to nechali tak a uvidíme,co příroda.Už jsem byla na monitoru a kontrole přímo tu v porodnici,v pondělí jdu znova,pokud se nic nepřihodí do té doby.
Tatínek za námi snad dojede v pátek večer, na víkend.Tak se nemůžem dočkat, Johanka i já,strašně nám chybí,malá to nese v rámci možností dobře,ale pořád ho vzpomíná a mluví o DOMŮ o Příbrami,bobek malej…
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!! :-) Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.2.12 22:53
evita_ij píše:
Zdravím z Rožnova, stále 2v1 :-D ale doufám,že už to brzo přijde, do 1.termínu mám už jen 10dní :-) Trochu mě strašili s vyvoláváním kvůli větší hlavičce,ale zatim to nechali tak a uvidíme,co příroda.Už jsem byla na monitoru a kontrole přímo tu v porodnici,v pondělí jdu znova,pokud se nic nepřihodí do té doby.
Tatínek za námi snad dojede v pátek večer, na víkend.Tak se nemůžem dočkat, Johanka i já,strašně nám chybí,malá to nese v rámci možností dobře,ale pořád ho vzpomíná a mluví o DOMŮ o Příbrami,bobek malej…
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!! :-) Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!! :mrgreen:

Ahojky :hug: tak se nám tam pořádně opatrujte holky a brzy i kluci :* a moc si užitej víkend s tatínkem :kytka: a snad už zase budete brzo všichni pohromadě i s malým Vládíkem :) a mimochodem krásná fotečka na metříku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 08:24
evita_ij píše:
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!! :-) Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!! :mrgreen:

Ahojky Ivet :kytka: to je hezký, že malé přirostla Příbram k srdci :-) To Vám věřím, že se taťky nemůžete dočkat…Tak hlavně se držte, ať jste všichni v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 10:50

Zrovna jsem na Ivet myslela jestli nás nepredehnala :) Ja byla vcera u dr a mimíkovi se pro zmenu asi zase nechce. Ale maminka by uz chtela, je to ted uz fak takovy na palici a do toho se mi zase pridaly zdravotni problemy. A tatinka mame taky nemocnyho, tak to bude este vesely. Jinak to nove sestinedeli bude pry az v polovine brezna (ja sem si rikala, ze to urco nestihnout, tak jak se planovalo).
Me si moje doktorka nechala na starost az do porodu, takze nyni jezdim stale do mnisku a pribram bude pro me prekvapenim (byla jsem tam jen na pohotovosti), tak snad to bude mile prekvapeni a budou dobri doktori.
No a s tim poznanim porodu, me se dycky udela uplne spatne, tak si rikam a je to tady, dnes uz to bude a pak zase nic :D tak ja nevim :nevim:
Vesper: to je teda dobry, v dubnatkach uz mate miminkou a ja unoracka a nic :) tak doufam, ze to ted v unoru este zvladnu. uz sem propasla ted ty hezke terminy 20., 21. 22. , tak mame este v zaloze 29. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
23.2.12 13:54
evaviktorinova píše:
Zrovna jsem na Ivet myslela jestli nás nepredehnala :) Ja byla vcera u dr a mimíkovi se pro zmenu asi zase nechce. Ale maminka by uz chtela, je to ted uz fak takovy na palici a do toho se mi zase pridaly zdravotni problemy. A tatinka mame taky nemocnyho, tak to bude este vesely. Jinak to nove sestinedeli bude pry az v polovine brezna (ja sem si rikala, ze to urco nestihnout, tak jak se planovalo).
Me si moje doktorka nechala na starost az do porodu, takze nyni jezdim stale do mnisku a pribram bude pro me prekvapenim (byla jsem tam jen na pohotovosti), tak snad to bude mile prekvapeni a budou dobri doktori.
No a s tim poznanim porodu, me se dycky udela uplne spatne, tak si rikam a je to tady, dnes uz to bude a pak zase nic :D tak ja nevim :nevim:
Vesper: to je teda dobry, v dubnatkach uz mate miminkou a ja unoracka a nic :) tak doufam, ze to ted v unoru este zvladnu. uz sem propasla ted ty hezke terminy 20., 21. 22. , tak mame este v zaloze 29. :lol:

My taky asi čekáme na ten přestupný rok :-D :pankac: :pankac: :pankac: :mavam: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.2.12 17:17

evaviktorinova: to sice jo,ale zase je lepší mít donošené miminko a jak koukám na metřík,tak máš ještě 4 dny čas,tak se třeba mimčo rozhoupe k nějaké akci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 10:44

Tak ja zatim furt nic, v noci jsem myslela, ze uz pojedem a nakonec sem ty bolesti asi ve 3 zaspala :D Kamaradka co mela termin o den driv uz porodila holcicku Kamilku. Byla tam chudak od 3hod (v noci) od patku a porodila az za 36 hodin v 15hod v sobotu, no des. Dnes se za ni pojedu podivat a aspon vse okouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová