Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lůco R: Díky moc,jsi zlatá ![]()
Vesper No to doufám,že ne jako že nás nepředeženeš ![]()
Já bych taka na kafe trebas zase na tu 10 me se to hodí víc dopoledne ![]()
Jani, nám se právě v dubnových miminkách jedno narodilo,tak proto je možné vše
Ale jen ať si tam Adámek ještě nějakou dobu bydlí…
Ahoj Holčiny
tak platí ten zítřek?
Snad Vám nevadí, že jsem trochu nastydlá
dyžtak bych nešla, abyste to ode mě nechytli… ![]()
Jestli pojedes ty tak ja zitra muzu
to neva ze jsi nastydla
a v kolik?
já můžu taky
časově asi tak jako minule…:-) A že si nastydlá mi fakt neva
to bych nesměla vůbec mezi lidi ![]()
Ok, budu tam
snad mi pojede bus včas,ikdyž tady se na to spolehnout nedá,tak kdyžtak dorazím maličko později ![]()
co ta Niki, nechci jí zase nahánět smskama jak stíhačka
tak snad se tu staví…
vesper píše:
Ok, budu tamsnad mi pojede bus včas,ikdyž tady se na to spolehnout nedá,tak kdyžtak dorazím maličko později
co ta Niki, nechci jí zase nahánět smskama jak stíhačka
tak snad se tu staví…
Tak jo…
tak mi dyžtak pošli číslo na Niky a já jí písnu ![]()
Ahojte holky, těhulky a maminky ![]()
Zdravím z Rožnova, stále 2v1
ale doufám,že už to brzo přijde, do 1.termínu mám už jen 10dní
Trochu mě strašili s vyvoláváním kvůli větší hlavičce,ale zatim to nechali tak a uvidíme,co příroda.Už jsem byla na monitoru a kontrole přímo tu v porodnici,v pondělí jdu znova,pokud se nic nepřihodí do té doby.
Tatínek za námi snad dojede v pátek večer, na víkend.Tak se nemůžem dočkat, Johanka i já,strašně nám chybí,malá to nese v rámci možností dobře,ale pořád ho vzpomíná a mluví o DOMŮ o Příbrami,bobek malej…
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!!
Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!! ![]()
evita_ij píše:
Ahojte holky, těhulky a maminky
Zdravím z Rožnova, stále 2v1ale doufám,že už to brzo přijde, do 1.termínu mám už jen 10dní
Trochu mě strašili s vyvoláváním kvůli větší hlavičce,ale zatim to nechali tak a uvidíme,co příroda.Už jsem byla na monitoru a kontrole přímo tu v porodnici,v pondělí jdu znova,pokud se nic nepřihodí do té doby.
Tatínek za námi snad dojede v pátek večer, na víkend.Tak se nemůžem dočkat, Johanka i já,strašně nám chybí,malá to nese v rámci možností dobře,ale pořád ho vzpomíná a mluví o DOMŮ o Příbrami,bobek malej…
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!!Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!!
Ahojky
tak se nám tam pořádně opatrujte holky a brzy i kluci
a moc si užitej víkend s tatínkem
a snad už zase budete brzo všichni pohromadě i s malým Vládíkem
a mimochodem krásná fotečka na metříku ![]()
evita_ij píše:
Ahojte holky, těhulky a maminky
Zdravím z Rožnova, stále 2v1ale doufám,že už to brzo přijde, do 1.termínu mám už jen 10dní
Já vás tu sleduju,že se zatím nerodí,tak držíme všem pěstičky a dáme taky pak vědět!!!Držte se, ty poslední týdny a dny jsou hrozné, já vím!!!
Ahojky Ivet
to je hezký, že malé přirostla Příbram k srdci
To Vám věřím, že se taťky nemůžete dočkat…Tak hlavně se držte, ať jste všichni v pořádku ![]()
Zrovna jsem na Ivet myslela jestli nás nepredehnala
Ja byla vcera u dr a mimíkovi se pro zmenu asi zase nechce. Ale maminka by uz chtela, je to ted uz fak takovy na palici a do toho se mi zase pridaly zdravotni problemy. A tatinka mame taky nemocnyho, tak to bude este vesely. Jinak to nove sestinedeli bude pry az v polovine brezna (ja sem si rikala, ze to urco nestihnout, tak jak se planovalo).
Me si moje doktorka nechala na starost az do porodu, takze nyni jezdim stale do mnisku a pribram bude pro me prekvapenim (byla jsem tam jen na pohotovosti), tak snad to bude mile prekvapeni a budou dobri doktori.
No a s tim poznanim porodu, me se dycky udela uplne spatne, tak si rikam a je to tady, dnes uz to bude a pak zase nic
tak ja nevim ![]()
Vesper: to je teda dobry, v dubnatkach uz mate miminkou a ja unoracka a nic
tak doufam, ze to ted v unoru este zvladnu. uz sem propasla ted ty hezke terminy 20., 21. 22. , tak mame este v zaloze 29. ![]()
evaviktorinova píše:
Zrovna jsem na Ivet myslela jestli nás nepredehnalaJa byla vcera u dr a mimíkovi se pro zmenu asi zase nechce. Ale maminka by uz chtela, je to ted uz fak takovy na palici a do toho se mi zase pridaly zdravotni problemy. A tatinka mame taky nemocnyho, tak to bude este vesely. Jinak to nove sestinedeli bude pry az v polovine brezna (ja sem si rikala, ze to urco nestihnout, tak jak se planovalo).
Me si moje doktorka nechala na starost az do porodu, takze nyni jezdim stale do mnisku a pribram bude pro me prekvapenim (byla jsem tam jen na pohotovosti), tak snad to bude mile prekvapeni a budou dobri doktori.
No a s tim poznanim porodu, me se dycky udela uplne spatne, tak si rikam a je to tady, dnes uz to bude a pak zase nictak ja nevim
Vesper: to je teda dobry, v dubnatkach uz mate miminkou a ja unoracka a nictak doufam, ze to ted v unoru este zvladnu. uz sem propasla ted ty hezke terminy 20., 21. 22. , tak mame este v zaloze 29.
My taky asi čekáme na ten přestupný rok
drž se!
evaviktorinova: to sice jo,ale zase je lepší mít donošené miminko a jak koukám na metřík,tak máš ještě 4 dny čas,tak se třeba mimčo rozhoupe k nějaké akci ![]()
Tak ja zatim furt nic, v noci jsem myslela, ze uz pojedem a nakonec sem ty bolesti asi ve 3 zaspala
Kamaradka co mela termin o den driv uz porodila holcicku Kamilku. Byla tam chudak od 3hod (v noci) od patku a porodila az za 36 hodin v 15hod v sobotu, no des. Dnes se za ni pojedu podivat a aspon vse okouknu ![]()