Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dobře
takže v 10hodin v naší Cukrárně u kašny
Snad se ozve ta Nikča ![]()
Jo jani to víš, že tě naberu ![]()
lucaruzickovaa píše:
Tak dobřetakže v 10hodin v naší Cukrárně u kašny
Snad se ozve ta Nikča
Jo jani to víš, že tě naberu
já dorazím něco po čtvrt ju? jinak mi to nejede ![]()
vesper píše:lucaruzickovaa píše:já dorazím něco po čtvrt ju? jinak mi to nejede
Tak dobřetakže v 10hodin v naší Cukrárně u kašny
Snad se ozve ta Nikča
Jo jani to víš, že tě naberu
ok ![]()
chci se jen ujistit, platí ten zítřek?
Lucí, připomínám se s DVD ![]()
Ahoj holky, ja vam zavidim to schazeni v cukrarne. Taky sem myslela, ze bych za vama mohla zajet. Ale posledni dny stojej za vyliz.. Uz je mi dost tezko. Dnes sem byla u dr (chodim ted uz kazdy tyden), minule jsem byla uz i pripojena na monitor. Dnes mi merila miminko, ale rikala ze je nejaky hodne maly, ale ze to nevadi, ze to mozna spatne zmerila, tak vlastne nevim. Holky ja uz bych chtela rodit, hodne me boli pod prsama a sem furt utahana a nic uz me neba. Cetla sem, ze nektera dete 28. na nejakou kontrolu do nemocnice, to ja uz mam termin, tak treba se tam nekde budu uz trapit, tak me muzete navstivit ![]()
Uzijte si to zitra, papa
eva: Ahoj
dneska jsem si na Tebe vzpomněla,jestli jsi už třeba neporodila
nějak jsem si říkala,že už jsi dlouho nepsala ![]()
tak doufám,že už Ti to rychle uteče a těšíme se na fotečky miminka ![]()
Pro mě ten zítřek platí ![]()
Ahoj Evi
ty jo ty se máš, ty už to máš za pár, ti závidím ![]()
kocky, omlouvam se ze jsem nedorazila…ale tady je silene moc snehu a me se v tom spatne chodi s tou ortezou
by mi ta noha asi umrzla
tak snad priste bude lepsi pocasi a ja se konecne dostavim ![]()
LUaPE píše:
kocky, omlouvam se ze jsem nedorazila…ale tady je silene moc snehu a me se v tom spatne chodi s tou ortezouby mi ta noha asi umrzla
tak snad priste bude lepsi pocasi a ja se konecne dostavim
Tak doufám, že příště už dorazíš
![]()
Ahoj holky
, sice to neni moc k tematu, ale chtela jsem to nekomu napsat, jsem z toho uplne v soku a jeste ty hormony asi do toho..Zjistila jsem dneska jak se o me vyjadruje moje kdyz to reknu v uvozovkach nej kamoska
,jak prede mnou se dela a pak jak mluvi
Zname se dlouho a kdyz sem bydlela v Sedl byly jsme porad v spolu ale co jsem se odstehovala a ona zacla makat tam si nasla kamaradku lze atd,zacinam bohuzel zjistovat ze je asi falesna
, strasne me to mrzi protoze jsem ji mela strasne rada a je to pro me celkem rana:-( Vubec nevim co mam delat
jestli ji mam napsat a poslat ji nekam
aby vedela ze to vim nebo ji ignorovat
Věřím,že mi poradíte
Janicka159 píše:
Ahoj holky, sice to neni moc k tematu, ale chtela jsem to nekomu napsat, jsem z toho uplne v soku a jeste ty hormony asi do toho..Zjistila jsem dneska jak se o me vyjadruje moje kdyz to reknu v uvozovkach nej kamoska
Zname se dlouho a kdyz sem bydlela v Sedl byly jsme porad v spolu ale co jsem se odstehovala a ona zacla makat tam si nasla kamaradku lze atd,zacinam bohuzel zjistovat ze je asi falesna
, strasne me to mrzi protoze jsem ji mela strasne rada a je to pro me celkem rana:-( Vubec nevim co mam delat
Věřím,že mi poradíte
Ahoj Jani, tak to je teda pěkně ošklivé zjištění
teda řeknu ti, že nevim co bych dělala a víš 100%, že je to pravda? tak bych se jí prostě asi na to zeptala, jako co s ní je? Co sem jí udělala, že je taková?!…
jj, bohuzel vim na 100%,že to je pravda, co se jí stalo? Asi podle me nejspis to ze se tak strasne zacla kamaradit s tou holkou z prace..TAky to asi v sobe neudrzim ale ona mi to neprizna a uplne vidim jak to hned bude zase probirat s tou z prace, nevim vubec jak se zachovat abych ji to nak vratila
Nejhorsi je ze ji mam tak rada ze nemuzu se na ni jen tak vykaslat,ale mela bych uz neco udelat aby se nad sebou zamyslela, tohle me fakt jako dostalo..
Janicka159 píše:
Ahoj holky, sice to neni moc k tematu, ale chtela jsem to nekomu napsat, jsem z toho uplne v soku a jeste ty hormony asi do toho..Zjistila jsem dneska jak se o me vyjadruje moje kdyz to reknu v uvozovkach nej kamoska
Věřím,že mi poradíte
Vím, že to mrzí, bolí a mele se to v tobě. Ale zkus se nad to povznést. Takový člověk ti za nějaké scény, trápení a stresy nestojí. ![]()