Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
15.3.12 11:27
evita_ij píše:
Ahojky, gratulace Evči k Danielkovi, je úúúúúžasný :-)A tady je náš chlapák :-)

no ten je úžasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.3.12 11:28
Janicka159 píše:
Ahojky holky :mavam: no já uvidím nemůžu nic slíbit,protže jeden den mi je dobře a druhý den zas ležím :? ZAse mi stoupá tlak tak doufám, že to přejde :zed: nechce se mi zase do nemocnice :,( KAždopádně budu sledovat na kdy se domluvite a uvidím jak mi bude.. Luci R. v pondeli jdu na kontrolu na tu porodni na monitor, nevis v kolik je tka nejlepsi tam jit, aby tam nebylo tolik lidí? :think:

tak koukám,že se tam všechny v pondělí potkáme,jdu taky v po na monitor a do poradny :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.12 11:43
vesper píše:
evita_ij píše:
Ahojky, gratulace Evči k Danielkovi, je úúúúúžasný :-)A tady je náš chlapák :-)

je nadherny, moc gratuluji a preju hodne zdravicka :hug:

no ten je úžasný :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.12 18:58

cau kocky :) poradte kde v PB sezenu hezky konickovy botasky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.3.12 19:37

ahojky,to nevím..co zkusit adidas v pražský? :palec: A nebo pak do sportu…Ono tady asi moc na výběr nebude, já když scháněla tenisky v říjnu,tak to byl vcelku problém :dance: Teď mám v merku superstary,ale já je asi objednám na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.3.12 15:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.3.12 18:58

je to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 20:09

Ahoj holky, jak se vam dari. My sme nastesti uz od ctvrtka doma, tak si na vse zvykame, ale dan je zlaticko. Akorat me v prvnich dnech zaskocil takovej splin, byla jsem pripravena, ze tyto stavy cerstvy maminky muzou potkat, presto me to nak vzalo, ale nastesti uz se citim dobre, akorat utahana :) tak ja du chvili odpocivat k tv, nez pudu zase kojit, zatim papa

Jinak Ivet, moc moc gratuluju- Vladimirek je nadhernej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.3.12 20:23

ahoj Evi, brzy se zajedeš a budeš ta nejlepší maminka :D už jste vyvětrali kočárek ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 19:54

Ahojky, jojo kocarek ted vetrame furt, malyho docela zlobej prdiky a tak rve a rve, ale v kocarku je v klidu. Od zitra jsem s malym sama doma (bez manzela), tak jsem zvedava jak to zvladnem, stale se citim hodne nesva. Ale snad bude lip a lip.
Holky maminky, taky ste na zacatku meli pocit ze to nezvladnete a byli ste precitlivele a uplakane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
26.3.12 10:42

Ahoj Evi,
Jojo měla jsem to přesně tak, ale po 10 dnech šel manžel do práce a řekla jsem si, že to tady musíme nějak zvládnout bez taťky a šlo to :D! Kupodivu dost rychle, jakmile jsem tady manžela neměla, musela jsem spoléhat sama na sebe a během pýr dní jsem byla úplně v pohodě :D!
Neboj se. všechno zvládneš, chce to jen chvilku čas. Je krásně, tak si můžete s malym užívat venku!

Držím palce a neboj, za pár dní je z tebe „profík“ máma :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.12 20:50

Ahoj holky, tak pro ty které to nevíte, tak se nám 20.3. ve 20:52 narodil Jiříček a měl 3520g a 52cm :-)
Jinak od soboty sme doma…přes týden sme jen my dva než se tatínek vrátí z práce a řekla bych, že to docela zvládáme :-) jen se začínám bát, jestli mu stačí moje mlíko…uvidím ještě do zítřka a dyžtak zavolám doktorce, ale snad jen neměl svůj den… už z toho magořím :zed: :-D :roll: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.3.12 20:53

Ahojky Luci,
moc a moc gratulujeme a přejem vám jen to nej:-)!!! Držte se a zase s eozvi:-)!
Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 19:07

Ahoj Luci, moc moc gratuluju.
Ja mam bohuzel nejake psychicke problemy, takze zitra du k psychiatrovi, jestli mi pomuze, doufam ze jo. Ja sem prave uplne na palici a mam strach, abych nevyvedla nejakou pitomost, tak jsem radsi vyhledala pomoc. Drzte mi palce at se z toho dostanu, jdu tam zitra. Moje gyne rikala, ze mi da nejake hormony stesti ci co, ale ze kvuli tomu musim prestat kojit, svagrove mi to rozmlouvaj, ale ja hlavne chci abych byla v pohode a o malyho se postarala. Co myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 21:04
@evaviktorinova píše:
Ahoj Luci, moc moc gratuluju.
Ja mam bohuzel nejake psychicke problemy, takze zitra du k psychiatrovi, jestli mi pomuze, doufam ze jo. Ja sem prave uplne na palici a mam strach, abych nevyvedla nejakou pitomost, tak jsem radsi vyhledala pomoc. Drzte mi palce at se z toho dostanu, jdu tam zitra. Moje gyne rikala, ze mi da nejake hormony stesti ci co, ale ze kvuli tomu musim prestat kojit, svagrove mi to rozmlouvaj, ale ja hlavne chci abych byla v pohode a o malyho se postarala. Co myslite vy?

Evi, tak hlavně ať jsi v pořádku a myslím, že je dobře, že pokud cítíš že není něco dobře, že to řešíš :-) a jaké problémy máš? teda pokud to chceš říct… hlavně se drž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová