Příbram - Těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
30.4.12 20:10

@Janicka159

Jani, máš můj obdiv,že zvládáš dvě, já bojuju s jedním…a poslední dva dny stojí za prd, malej nechce spát, budí se hrozně často na jídlo,tak mám pocit,že mám nějak míň mlíka… :( Jak to vypadalo minulý týden dobře,že jsem se rozkojila,tak teď je to zase nějaký divný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 21:36

@bublinkaLIN moc moc gratuluju k romankovi, to mame opravdu peknou grupu chlapu :) Mela si to podobny jako ja, me vyvolavali 19hod a pak taky cisar (ale byl pro me fak vysvobozeni, takze sem za nej byla rada). i jsem se rychle zahojila
@Janicka159 myslim na tebe, aby ses citila lip. je to hrozny co ta lidska psychika dokaze. ja uz se citim trochu lip. s danikem jsme si k sobe pomalu nasli cesticku a ted uz bojuju „jen“ s takovou uzkosti, ale uz je to lepsejsi. pomoh mi docela psychiatr a pak dycky dyz to prejde, tak proste jet za nekym (mamka, manzel, kamaradka). Budu ti drzet palecky, aby bylo veseleji. si fak dobra, ze zvladas 2. me zatim plne zamestnava i to jedno :)

A co ostatni holky, jak se vam dari? jak kluci rostou? Danik uz ma 5,07kg a 60cm, tak je to kus chlapa. i prdiky uz ho tolik netrapej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
6.5.12 21:54

@evaviktorinova Evi,drž se,snad už máš nejhorší za sebou a už si budeš jen užívat miminka a maminkování, moc držíme palečky, muselo to být peklo..... :hug: :hug:
U nás dobré, Vládík bude mít za pár dní 2měsíce, je to obřík, cvalda, v 7týdnech měl 6,9 kg :lol: a stále přibývá,kojím plnotučnou smetanu :D Krásně se usmívá,reaguje, culí se,„vykládá“, no prostě zlatíčko.Na prdíky trpí dost,tak máme i krušnější chvilky,ale jinak si nemůžu stěžovat.
Tak se držte všechny, maminky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.12 08:06

Ahojky holky, tak mi teď v 6.týdnech měli 5,25kg a 58cm a paní doktorka nám řekla, že máme krůček k obezitě, protože hodně přibírá :? ale my na ní :poblion: přece, když má hlad, tak mu dám najíst a je dobře,že přibírá, je to přece chlap a musí nabrat sílu, aby mohl pak lézt :-)
Jinak konečně máme nějaký režim, tak jsem ráda…
Evi vůbec ti to nezávidím, ale jsi statečná a dobrá :-) :potlesk:
Jani jak to je?
Jo holky už se vám prckové smějou?kdy se asi tak začnou smát? a pořádně žbrblat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
7.5.12 11:05

ahoj holky, tak Adámek je taky nenasyta a přibírá docela rychle, od propuštění z porodnice přibral přes půl kila a má něco přes 4 kg a vyrostl o 2 cm… Ale poslední dny teda pořádně zlobí, děsně se vzteká u kojení…vždycky je přisátý chvíli a poctivě papá,ale pak se začně rozčilovat, a je hysterický… Ale v noci byl už trochu klidnější,tak doufám,že ho ty jeho „dny“ přešly…A o režimu zatím moc mluvit nemůžu…ale on je ještě maličký… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
7.5.12 11:06

@lucaruzickovaa

chápu,taky bych mu dala když má hlad..ono to s nima moc jinak nejde…to by jen plakal a zase mi nepřijde,že by vážil tolik…Zase ty jejich tabulky co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
7.5.12 11:12

@lucaruzickovaa tak to máte divnou doktorku :cert: kojení děti nejsou obézní,jsou prostě puclíčci,protože prospívají velmi dobře :-) já někde četla,že kojené dítě nemůže být obézní, aspon ne,pokud je výhradně kojené. Prostě některé děti takové jsou,což je naštěstí i názor naší doktorky,tak jsem ráda,že mě ještě nestresuje ona,prootže my jsme fakt obříci. Ale pořád lepší,než kdyby neprospívali a nepřibírali a byli křehouncí,že se je člověk pak bojí i chytit. Váš Jiřík je úplně akorátní :srdce: :* :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
7.5.12 11:13

@lucaruzickovaa a smát se bude každým dnem i brblat :-) Vládík se cíleně směje už pár týdnů a taky „vykládá“ občas, neboj, bude to brzy a zase to bude s ním veselejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.12 12:10

já už tea nekojím, ale i když sem kojila, tak dost přibral, ale zas kdyby byl tlustej jako tlustej, tak by jen ležel a nehejbal se a náš malej sebou pořád šije :-) a určitě se už ani nepřejídá, protože už tolik neblinká, jako když sem ho kojila…to jo doktoři a jejich tabulky…sem říkala, že ona se taky nají když má hlad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 14:16

@evita_ij vidis a ja si rikala ze danik je cvalik :D tak to musime este pridat :) Jakou davate velikost? Ja sem si rikala, ze uz pomalu 62 sbalim a dam 68, aby se netesnil.

A jakej mate zajetej rezim? Jak v noci vstavate a jak moc spinka pres den?

My sme ted s manzelem oba nemocny, tak hlavne doufam, ze malyho nenakazime. Ale me uz je nastesti lip, uz nemam teplotu. Jen hroznej dusivej kasel, kterej me dycky prepadava dyz malyho kojim a on se chudak dycky strasne leka 8o
holky mate facebook? a schazite se vy pribramsky s kocarkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 21:07

Ahojky náš malej unosí teď velikost 62… jinak Jiříček má rýmu, chudinka moje…furt chrochtá a budí ho to…
Náš malej vstává kolem 5-7, napapkáme se a tak do těch 10 sme vzhůru, pak usne a spí někdy i do 3…pak se zas napapká a mezi 5-7 koupeme a mezi 7-9 usínáme. za nc se mi zbudí max. 2×…
A co váš režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 09:04

Nas rezim se meni tyden od tydnu :) jediny co je tak nejak stale stejny, ze chodi mezi 7-9 spat a do hodiny cca usina- sikula sam v postylce. jinak se budi ted tak jednou- postupne to natahuje. vydrzel minuly tyden tak do 2 ted uz skoro do 4 a pak spi tak do 6-7. ja se snazim aby pak jeste spal, ale to mi nejak nevychazi, takze se tak hodinku vali v postylce a pak de do kocarku. driv mi tam vydrzel taky dlouho, ale ted spi vetsinou max. 2 hodinky. Taky mam vyzkouseny, ze tak hodinu, hodinu a pul od kojeni musi jit zase spinkat, jinak je pak hrozne zneklidnenej a zacne ricet. uz to poznam dyz zacne mavat hodne rukama a tekat ocima. mamka rika, ze ho davam furt spat, ale on je jinak uplne rozhozenej. takze muj den se ridi dost podle dana, kdy uz zacne byt unavenej a ja vymyslim jak uspat :) jak uspavate? me ted usne docela dobre v kocaru a dyz ma neco pres hlavu (plenu nebo mu do oci stahuju cepicku :) )
To je jirik chudinka, ze ma rymu, snad ho brzy prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.5.12 19:58

Ahoj holky to nase mala mela v 6tydnech 53cm a 4.90 a to mi rekla doktorka at ji tolik nekrmim ze hodne pribira:-D Jinak ja uz to mam s kojenim taky nahnuty sice se jeste snazim kojit ale taky uz dost prikrmuju takze je otazka casu kdy uz se na to vyprdnu..jinak mala breci porad je to hruza :-) jak se rika kdyz prvni dite bylo hodny druhy vam to vrati :-DJinak to celkem jde jen jak mam dve tak mi prijde ze mala strasne roste a ze to hrozne utika :-D My taky rezim nemame zadnej a s Kristynky usinanim atd asi ani mit nebudeme :-) je to maly zlobidlo..JInak nevim jestli je to mozny ale me prijde ze uz se mala smeje kdyz na ni delam blbosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.12 20:34

No Jiřík umí taky zlobit, to si nemyslete :-D
Začínám mít depky…všechny děti se smějou cíleně jen ten náš ne :-( hlavičku krásně drží, někd něco jakoby žblechtne, ale ten smích… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
13.5.12 12:44
@lucaruzickovaa píše:
No Jiřík umí taky zlobit, to si nemyslete :-D
Začínám mít depky…všechny děti se smějou cíleně jen ten náš ne :-( hlavičku krásně drží, někd něco jakoby žblechtne, ale ten smích… :-(

Neboj,určitě to brzo přijde a dočkáš se úsměvů!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová