Příbram - Těhulky

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.4.12 13:23
@vesper píše:
@lucaruzickovaajá jsem to i slyšela že šestinedělí je na hormonální změny a nálady mnohem horší než těhu.....ale už se vám to trochu krátí holky..a já to mám před sebou :think:

Já v těhu hormony docela v poho, až teď mě to vzalo takle krutě, ale všichni doufáme v lepší časy. Malý teď spí, tak jsem se snažila věnovat sobě a dělat to co vždycky, tak se teď cítím docela ok. Řekla jsem si, že si zkusím vše nějak rozplanovat, abych neměla na černý myšlenky čas. Teď si du ještě najít nějaké info ke kojení, páč mám pocit, že v levém prsu, ztrácím mlíko (asi tím stresem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 13:26

@bublinkaLIN
Tak mě dyz prijimali do nemocnice, tak jsem byla otevrena na pul prstu- po 2 vyvolavackach a injekci na 3 cm, to zahajili pripravu k porodu. Z toho soudim, ze uz by te to mohlo potkat kazdym dnem. Kdyz rodis tak si myslim otevrena tak na 10cm (ale to uz je v ty posledni fazi), toho uz sme se my, ale nedockali, pac ja sem se uz neotvirala a malej mel spatnej monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 14:59
@evaviktorinova píše:
Já v těhu hormony docela v poho, až teď mě to vzalo takle krutě, ale všichni doufáme v lepší časy. Malý teď spí, tak jsem se snažila věnovat sobě a dělat to co vždycky, tak se teď cítím docela ok. Řekla jsem si, že si zkusím vše nějak rozplanovat, abych neměla na černý myšlenky čas. Teď si du ještě najít nějaké info ke kojení, páč mám pocit, že v levém prsu, ztrácím mlíko (asi tím stresem)

To je dobře, že si děláš i čas na sebe…já se taky snažím se stále udržovat, i když jsou dny kdy jsem vyřízená :-D akorát to vaření a jídlo mi dělá občas problém :-D někdy se nestíhám ani najíst :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.4.12 12:40

ahoj holky :mavam:
jak se máte? já se hlásím stále 2v1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
6.4.12 13:57
@vesper píše:
ahoj holky :mavam:
jak se máte? já se hlásím stále 2v1 :)
:-D a co, už vyháníte?? co ten druhý monitor??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.4.12 17:21
@evita_ij píše: :-D a co, už vyháníte?? co ten druhý monitor??

nevyháníme, zatím ne :-) ale klidně by se mohl pomalu chystat…

druhý monitor opět nic moc…ale prý je asi jen moc akční…příliš mnoho pohybů,takže nebylo možný natočit adekvátní monitor…je to divoch..ale nevím po kom :lol: tak uvidíme co v úterý na kontrole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
6.4.12 18:02
@vesper píše:
nevyháníme, zatím ne :-) ale klidně by se mohl pomalu chystat…druhý monitor opět nic moc…ale prý je asi jen moc akční…příliš mnoho pohybů,takže nebylo možný natočit adekvátní monitor…je to divoch..ale nevím po kom :lol: tak uvidíme co v úterý na kontrole :think:

Vládík byl divoch v břiše celé těhu a jak pak rychle vystřelil ven :-D tak snad to značí,že porod bude rychlovka :-) Tak se drž,bude to třeba už každým dnem :-) budu se těšit na sms :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.4.12 22:14
@evita_ij píše:
Vládík byl divoch v břiše celé těhu a jak pak rychle vystřelil ven :-D tak snad to značí,že porod bude rychlovka :-) Tak se drž,bude to třeba už každým dnem :-) budu se těšit na sms :-) ;-)

tak uvidíme,jestli taky budeme venku jak po másle :lol:

hned jak něco,tak se budu hlásit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 11:25

Jiříček byl taky pěknej ďáblík v bříšku a taky byl pak rychle venku…pár zatlačení a bylo to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
7.4.12 12:18

@lucaruzickovaa jaký jsi vůbec měla porod?? dobré? nebo horší,než sis představovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 17:08
@evita_ij píše:
@lucaruzickovaa jaký jsi vůbec měla porod?? dobré? nebo horší,než sis představovala? :)

No jelikož mi ho taky vyvolávali a malému se ještě ven moc nechtělo, tak to bylo dlouhé a bolestivé (od první vyvolávačky do konce to trvalo 32hodin)…samotná tlačenice :-) byla v pohodě :-) úžasný zážitek jen škoda, že to trvalo tak dlouho..jinak by to bylo bez problémů :-) i epidural sem si nechala píchnout a to jsem byla proti němu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 18:16

Ahoj holky, jak se mate? Danikovi je dnes 1 mesic a pekne to oslavil, tak ze cely dopoledne prorval :zed: Maj vase zlaticka taky prdiky? Co vam na to zabira?
Dnes jsme byli u dr a ma uz 4,75- takze za ten mesic sme o kilo tezsi.
Ty uzkosti me bohuzel stale este trapi :cert: , ale uz je to lepsi.

Vesper jak si na tom? Este furt 2v1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
10.4.12 18:19

@evaviktorinova

Ahoj Evi,to už je kus chlapa… :palec: a i to,že je ti o trochu líp je úspěch, ono to chce asi i čas.....

A já, stále celá 2v1,dneska na monitoru nic..takže asi ještě chvíli celá budu…a šoupli mi termín na 20.4…počítají to tam nějak jinak než moje mudr.. :think: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 18:50
@evaviktorinova píše:
Ahoj holky, jak se mate? Danikovi je dnes 1 mesic a pekne to oslavil, tak ze cely dopoledne prorval :zed: Maj vase zlaticka taky prdiky? Co vam na to zabira?
Dnes jsme byli u dr a ma uz 4,75- takze za ten mesic sme o kilo tezsi.
Ty uzkosti me bohuzel stale este trapi :cert: , ale uz je to lepsi.Vesper jak si na tom? Este furt 2v1?
Ähoj Evi…no nás prdíky taky občas trápí, ale je to taky tím, že toho prda neumějí pořádně vytlačit, ale my mažeme bříško Pupíkem a masírujeme, pak sem koupila ten Espumisan a dávám mu pár lžiček Fenyklovýho čaje…
Jinak je dobře, že je ti lépe…chce to prostě čas, ale určo to za chvíli bude úplně v pohodě :-)
To je dobře, že Daník hezky přibírá :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.4.12 08:17

Ahoj Evi, Jiřík měl veliký bolení bříška, hrozně moc nám pomohly kapky INFACOL, úplný zázrak.
Opatrujte se, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová