Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všechny zdravím. ![]()
Je tu nějaká těhulka z Náchoda a okolí? Žádná podobná diskuse nezaložena, tak to zkouším jinou cestu. Snad proboha nejsem jediná ![]()
Doufám že se ještě nějaká najde ![]()
Ahoj, jsem z Náchoda, ale pohybuju se většinou na trase Náchod-Hradec, podle potřeby. Takže nejsi jediná ![]()
Zkuste si vyhledat ostatní podle města: https://www.emimino.cz/maminky/?…
Z Náchoda je tu uživatelek přes stovku - které z nich jsou těhule nevím, ale můžeš to projít a seznámit se třeba přes SZ.
Honza
Meliora píše:
Ahoj, jsem z Náchoda, ale pohybuju se většinou na trase Náchod-Hradec, podle potřeby. Takže nejsi jediná
Ahoooj
Jee to se mi ulevilo…:) A kde teda bydlíš oficiálně?
admin píše:
Zkuste si vyhledat ostatní podle města: https://www.emimino.cz/maminky/?…Z Náchoda je tu uživatelek přes stovku - které z nich jsou těhule nevím, ale můžeš to projít a seznámit se třeba přes SZ.
Honza
Okej. Díky Honzo
![]()
Oficiálně v Náchodě na Plhově, ale teď jsem tam málo, po rozchodu s přítelem to tam na mě všechno padá. Takže jsem víc u ségry v Č. Skalici a nebo u druhé ségry v Hradci. Z jaké části Náchoda jsi ty?
Já nejsem přímo z Náchoda ale z Č.Kostelce, jenže odtamtud bych tu pravděpodobně nikoho nenašla. A kolikátý jsí týden a kolik ti je?
Promiň že se tak vyptávám, ale tak pro přehled ![]()
Já jsem 15+3tt a je mi 24. Pracuju ve školce jako učitelka, v současné době jsem ale přeřazená na jinou práci (administrativa) a tak se strašně nudím a stejská se mi po dětech ![]()
Já jsem dneska 29+6 je mi 20. Taky mám Pedagogickou školu, jen sem nějak ani nestihla začít pracovat tak sem doma - taky nuda.. ![]()
saiiimona píše:
Ahojky holky, tak já jsem těhule z Meziměstí u Broumova
Holky a víte co se narodí? Já to nechci vědět, chci mít překvapení…
Tak já bych tam měla nosit holčičku
To Vás obdivuju, že vydržíte si to neříct.. Já bych to nevydržela
A kdy máte termíny? A budete rodit normálně v Náchodě? Znám holky, co jezděj do HK a tak.. ![]()
Já mám termín 6. 4. 2012 a chystám se rodit v Náchodě. Hradec mi připadá jako „fabrika“.
Tak to vidíme úplně stejně s HK. Ono si myslím, že nakonec nám bude jedno kde jsme, hlavně, že už to budeme mít za sebou a drobky u sebe ![]()