Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rokyta1 píše:
Lucko tak se pak třeba poznáme podle kočárku…jdu řádit do kuchyně…přišel na mě hlad…
já zas chystám procházky na Broďák…je to tam moje srdeční záleežitost a spousta známých, na Špince samozřejmě taky-U Kelišky
Včera jsem tou dobou byla na výletě - na Hvězdě…jsem tam cupitala po skalách…bylo tak krásně…jinak do Penny chodím často
Tak na kontrole špatný. Prej nemam skoro žádný hrdlo, dostala sem pesar a zase ty hnusný bobule u kterých sem minulej tejden jásala že mam konečně dobráno. Prej to sou ale silnější a obsahujou antibiotika. Hrozí že mi praskne voda a mam si sbalit do porodnice, protože to může příjít každej den. A mam zakázáno cokoliv dšlat, můžu jenom ležet a chodit na záchod. Za 2 tejdny kontrola, ten pesar mi dal s tim, že normálně se v 38. tejdnu vyndává, ale prej to už bude malej to tý doby stejně venku.
Aspoň že mě nechá ležet doma a ne do špitálu.
Tentokrát se doktůrek teda rozpovídal
takže od teď mam stres, a odpočítávám dny do 30 listopadu kdy budu mit dodělaných 36tt…
Ahojky holky.
Luci, tak to je mi líto, jen nechápu čim se to tak jako stane? Hlavně se šetři a odpočívej.
jejej Lucko, tak opravdu jen odpočívej, lepší doma než ve špitále a taky se nestresuj, musíš věřit, že to všechno dopadne dobře…stres taky není dobrý..moc moc se opatruj, držím ti pěstičky…já jdu do poradny dnes, tak jsem taky zvědavá, včera jsem už jenom ležela, jak mě bolelo břicho. ale třeba to je normální, copak já vím, když jsem těho poprvé…Luci drž se!!
rokyta1 píše:Úplnej souhlas!!! A do poradny taky jdu dnes ve 12hod.
jejej Lucko, tak opravdu jen odpočívej, lepší doma než ve špitále a taky se nestresuj, musíš věřit, že to všechno dopadne dobře…stres taky není dobrý..moc moc se opatruj, držím ti pěstičky…já jdu do poradny dnes, tak jsem taky zvědavá, včera jsem už jenom ležela, jak mě bolelo břicho. ale třeba to je normální, copak já vím, když jsem těho poprvé…Luci drž se!!
Holky držím vám pěsti
s tou poradnou dneska.
Já sem v noci vubec nespala a tak sem nad tim porát přemejšlela. A řikala sem si, že minulej tejden v tom náchodě už fakt muselo bejt vidět že se tam něco děje, ale nic, a to mi ještě řikali že hrdlo je v pohodě a sem zavřená. Tak teď sem sice taky uplně zavřená,ale hrdlo nemam skoto žádný a prej " na zajití " a když zmizí uplně tak mi praskne voda ať chci nebo nechci.
A dneska mě bolí tam booole
. Řekla bych že je to ta stydká kost, ale asi to je jen od toho pesaru,co ja vim
. Dneska sepíšu mámě seznam věcí co potřebuju ještě koupit do porodnice a budu balit jak mi včera bylo doporučeno…achjoo achjooo ![]()
Takže když se to takhle rozjelo za 1 tejden, tak budu nakonec ještě ráda když donosim ten 8. měsíc.
![]()
Luci, drž se, hlavně se šetři a určo to dobře dopadne. Zkus se taky co nejmíň stresovat, vim, že se to lehce radí, ale pokus se o to.
Jinak ani bych se nedivila, kdyby v tý nemocnici něco přehlídli. Na mě tam byli dva a řekli, že mam jen nízko placentu, ale na kontrole u mýho dr. mi pak na UTZ normálně ukazoval, že jí mam kus natrženou.. Takže fakt spolehnutí ![]()
rokyta1 píše:
Tak dej taky vědět, a už žádná negativa!!!
Taky dej vědět.
Ahojky holky,
tak jsem doma a tenetokrát jsem šla z poradny úplně nadšená, malá je už hlavičkou dolů
a má 2 kilča, srdíčko buší tak jak má, takže paráda, dostala jsem už papíry na mateřskou, tak jsem je zrovna odnesla do práce, pak už jen ukončenou neschopenku a je to.
Tak to gratuluju
, rozumná holka co ![]()
Tyjo 2 kila
no já doufám že ten náš mrňous má už aspoň 2200, kdyby se rozhodl že už pujde ven tak ať to neni žádný vyžlátko
![]()
Jo a holky, do tý porodnice v náchodě se podivat nejdou, dneska sem ta volala jestli bysme se mohli stavim a taky chtěli vědět moji diagnozu a po tom co sem jim to přečetla mi sestra řekla ať koukám ležet, jdu jen na zachod a vic nic…Jo a prej kdybych začla rodit, tak mame jed zrovna do hradce.
Já se z toho fakt zbláznim. Už tak mi ten čas vubec neutiká a ježtě porát ležet. Kdyby mě aspoň nebolely ty kyčle blbý ![]()
Vrtá mi hlavou jedna věc, je to možná trapný to tady takhle hlásit, ale musim znát názor někoho jinýho.
když mam mit takovej klid, nikam nechodit, nic nezvedat atd. myslíte že můžu jít na velkou
? Já se bojim aby mi u toho neprdla ta voda nebo třeba vylezl ten pesar…
![]()
bože to je trapnej dotaz co
jenže když já se tak bolim o toho našeho drobka ![]()