Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saiiimona píše:
No máme už všici pěkný bříškaHezky nám ty drobečci rostou. Rokyto, tak to je dobře, že jsi v poradně dopadla dobře, ještě Lucka aby se nám co nejdýl udržela!!!
No, abych se co nejdý udržela v posteli - už ji nemůžu ani vidět. furt ten samej výhled, to je hrozný, od rána do ráda, prostě furt. Padne konec 36tt, a na nějaký ležení doktoroj už kašlu…Holkyyyy, já ani nevim jak se mam zabavit, prostě jen celej den čumim do kompu,knížku žádnou nemam, sem tady furt sama
![]()
A má Ti aspoň kdo uvařit, nebo danýst jídlo? Manžel je taky pořád v práci asi… ![]()
A co háčkování? Já jsem se teď začla učit podle netu a chytlo mě to a mam z toho radost, když si na tu svoju berušku něco vytvořim…
Háčkovala sem celej druhej trimestr a háček ani ehlice už nemůžu ani vidět ![]()
saiiimona píše: Škoda, tak budu přemýšlet, co by se ještě dalo..
Tak já už fakt jako nevim no. Dneska sem byla ZASE v Náchodě, protože to mam tam dóle nějaký dost podráždný od toho pesaru tak sem se bála aby se mi tam ještě ke všemu nedělal nějakej zánět. Tak si me zase natočili, pak tak trochu vyšetřili, udělali mi výtěr
a verdikt zněl, že na předčasnej porod to nevypadá, že muj dr asi zbytečně strašil, že ten čípek (nebo htdlo já už nevim jakždej tomu řiká jinak)je sice malinkatej, ale sem uplě zavřená takže dobrý. Mám bejt akorát v klidu, nechodit na žádný tůry,ale rozhodně ležet celej den v posteli nemusim. Pak mam bejt taky bez styku ( s tim pesarem si to ani nějak nedokážu představit) a takym tam mam napsaný " Nehladit břicho! "
ale proooč ![]()
Takže teď sice ležim,ale ne furt. Dneska mě v Náchodě potěšili ![]()
to už zní lepší Lucy…hladit břicho se nemá, protože to prý vyvolává kontrakce…Tak vlastně dobře, že jsi jela, alespoň máš lepší zprávy…¨stejně je zajímavé, že se názory doktorů různí, i když koukají na stejnou věc…hm hm hm…ale hlavně, že jsi na tom lepší, to jsem ráda
Je to fakt s těma doktordama, každopádně budu radši věřit těm dnešním zprávám. Hned se mi válí líp ![]()
Nooo tak to má být, konečně usmívací smajlík
tak a já jedu dnes na 13 hodinu na UZ - na výjimečný…kvůli zjištěné nízké hladině HCG , tak jsem zvědavá jak se mimču vede a jak roste …
Držím pěsti až je všechno OK
.
Já sem dneska začala 33+1, tak se mi zase trošičku ulevilo, že sme načly další tejden 2v1. I přez to co mi řikala včera doktorvka v Náchodě sem ráda za každej další tejden ![]()
Oběvila sem parádní diskusi : Prdíte?
To bych mohla vyprávět
![]()
Ahojky holky, Luci, tak jsou super zprávy, tak snad měli ve špitále pravdu. Tak třeba se oprabdu potkáme v porodnici ![]()
A Ty rokyto, dej vědět, jak jsi dopadla, doufám, že je vše v pořádku.
Jinak diskuze je super, taky jsem do ní přispívala, když začala ![]()
Já sem se u toho dneska natlemila až mi slzely oči myslela sem že fakt porodim.
![]()
Joo rokyto, doufám že vše ok ![]()
Holky. Máma dneska vytáhla ze skříně šaty, co nosila ještě když čekala bráchu ( je mu 3 jo ) , takový hrozně kytkovaný po kolena, no stojí to fakt za to. Vypadaj sice strašně, ale sou pohodlný a nikde mě netlačej na břiše,tak je teď nosim. Doma, proč ne žejo… No ale model prostě hroznej, a vypadám v tom jak kdybych čekala dvojčata. Manža mě v tom ještě neviděl, sem zvědavá co na to bude řikat
.