Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobrej nápad, jdu taky…musela jsem tam ráno být už v 6:45, takže to musím dohonit ![]()
a to u mně jo, jsem usnula i u mého oblíbeného seriálu „čarodějky“…:-))
protože musíš být na lačno a to bych asi dýl nevydržela
, už tak ve 8 bych omdlívala hlady ![]()
No jo vydíš to, to mi nedošlo. To já taky. My těhotný sme hrozně nenažraný
![]()
Teď mi uplně poprvý ztvrdlo břicho. Ale jak…nevim jak z toho můžu mit radost,ale mam ![]()
Tak to mě ještě ani jednou…teda si myslím, taK to se ti tělo začíná připravovat ![]()
tak nakonec to tvrdnutí trvalo celou noc co půl hodiny
, tak mě ještě začlo bolet v odbřišku a to už sem mylslela že radši pojedem, ale pak to přestalo, tak sem šla „spát“
![]()
fakt takhle hodně jo? To ale není zrovna běžné… má to být za den max.5-10×…tys to měla jako kontrakce ![]()
Já nevim
pak to přešlo zase…ale od rána mam břicho uplně dole, se mi tam vejde celá dlaň nad břicho a ještě tam ma misto
Tak sem zvědavá co z toho bude … ![]()
A co ty? Jaká byla noc?
A už mě vubec nekope nahoře, spíš jen tak pošťuchuje od pupiku dolu ( ale zadek špulí furt ). Je to celý nějaký divný, doufám že aspoň do tý středy tam zustane, to budu mit dodělanejch 34tt a to už maj bejt myslim dodělaný plíce. ![]()
V podstatě kdybych já měla problémy, už by to měl malý taky přežít, ty už se tolik neboj, hlavně nic moc nedělej. Mě kope pořád dole, si myslím, že se učí už chodit, hlavou dolů ještě nebyl.Včera jsem koukala na horor a tos měla vidět ty vlny po celém břiše…asi kotrmelcoval
kdyby bylo něco neobvyklého tak si tam třeba zavolej, oni ti řeknou, jestli máš jet nebo ne, nic neriskovat
Já si už ale připadám fakt jak hipochondr ( nebo jak se to píše ) to je každej tejden něco ![]()
co naděláš, když to není hladkej průběh…si vůbec nepřipadej nijak blbě…myslím, že dřív rovnou v těchto případech nechávali v nemocnici, dnes je to trošku benevolentnější, protože i pro tebe je lepší prostředí doma…snad méně stresu..i když nejsi tak pod dohledem…proto není vůbec od věci i kdyby jsi tam jezdil 7× do týdne