Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To už by ze mě byli na palici. Teď sem tam volala kvuli vysledkum kultivace a tos měla slyšet jak jsou takle v sobotu ochotný ![]()
Kdyby na mě náhodou fakt něco přišlo tak pojedou zrovna do hradce a kašlu na nějakej náchod ![]()
jsem teď vytočená na nejvyšší míru, za trest bydlet v tomhle baráku!!Až mě rozbolelo břicho!Hlavně, že tebe uklidňuju viď? Od jedněch sousedů pes nasral na dvoře před terasou, od druhých sousedů mi přistály vajgly a krabka od cigaret na terase a od dalších mám kompletně jejich červené muškáty opadané až v obýváku, od dalších jsem na terase od jiného čokla našla další hovno…bože můžu já tady klidně těhulkovat,??
bych se toho Náchoda nebála, na blbce se špatnou náladou můžeš narazit i v Hradci…a je to dost daleko, když ti něco bude…bych volila Náchod…osobně mám dobré zkušenosti…i s nočními akcemi..
Jj vim kde je knihovna. Já teď musim jet s mamkou do konstelce do konzumu
…Tak si aspoň koupim soju, když ji s Adámkem tak milujem ![]()
Jo a s tim náchodem, když budu rodit před 36, tak mě stejně převezou do hradce protože v náchodě na takhle brzký porody nejsou vybavený. Ale je fakt že s tou sanitkou pojedu aspoň s lékařskym dohledem… ![]()
uvidime uvidime
Tak to víš i kde je Zepter a v tom samým baráku bydlím…já dneska nevytáhla paty, měla jsem práci, překlad z němčiny. Ale už mě od sedění bolí břicho..
Zepter nevim, ale tak kdybych náhodou někdy jela kolem, tak to hned omrknu ![]()
Mě dneska břicho ani nebolí a ani netvrdne, tak snad zase dobrý do. A ty se koukej natáhnout
![]()
Ty jo ty takhle překládáš? A z němčiny. Já něměcky umim tak maximálně 3 nejaký věty, a nema sebemenší tušení jak se to píše ![]()
až pojedeš okolo tak hned Zepter uvidíš…tak já už se jdu natáhnout. Dnes byl překlad videa, to jsem ještě nedělala, ale docela to šlo. Ale ještě se nevypínám ![]()
JJ, jen jdi, válení je k nezaplacení
Kor pro ty co přez den něco dělaj - na rozdíl ode mě ![]()
jo jenže jsem dělala v sedě a to je ještě horší než nic nedělat…vlastně nic nedělat je docel dobrý ![]()
si myslím, že až se malý narodí, že si to vynahradíš…ber to tak, že sbíráš síly ![]()