Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no to jsem ti psala, že to vyvolává kontrakce, ale to po jednom poškrabkání a po jednom pohlazení rodit nezačneš
no jooo ale ty jsi čára do výšky!!! Tobě se to rozloží, to já jsemjak vykrmená kachna
![]()
Jenže já si to břicho a všechno drbu od rána do rána, to je právě ten problém ![]()
Ale to už by se asi něco dělo když už se takhle škrábu 5 dní ne?
rokyta1 píše:
no jooo ale ty jsi čára do výšky!!! Tobě se to rozloží, to já jsemjak vykrmená kachna![]()
to schodímě, pak budem běhat kolem těch prťat a budeš koukat jakou budeme mit kondičku ![]()
to nevím…ti měli říct konkrétně, co to znamená nehladit…se v pondělí zeptej, jsem na to zvědavá
No to já taky. A taky furt doufám že mi ten pesar vyndá dřív než v 38 tejdnu
když mi to řek že až tak pozdě tak sem si málem sedla. By si mohl zkusit jak je to hrozně příjemný chodit s plastovym kroužkem mezi nohama ![]()
no zatím co vidím kolem sebe kámošky, co kojí a mají prtě, tak všechny hubnou…přitom se píše, že při kojení se tloustne…tak jsem zvědavá…ale kila dolů musí, jinak by jsme ty prťata taky nemusely dohonit
to je normálně jako antikoncepce ne? Jsem nikdy neslyšela, že to funguje i takto.hm hm samé nové věci ![]()
se tady z těch tvejch zpráv chechtám, až mi začlo tikat oko a nekde to zastavit…no paráda ![]()
Je to taky antokoncepce, ale to je zase jinej pesar, tohle je jen kroužek, jako antikoncepse to vypadá jako srulovanej kondom akorát bez tý čepičky
Je to prostě něco jinýho no, já sem se práve tak divila když mi ho dával. Sem si řikala: Hmmm aha, tak to asi abych nebyla těhotná
pak mi to vysvětlil ![]()
jdu přiživit svoje kila a něco sezobnout abych náhodou nezhubla a pak pokračuje tv…tak přeji dobrou noc!!! Zítra jedu pro kočárek hurrrá