Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak v divadle hraju teď v tomto:
http://www.dsnatahu.cz/index.php?…
třeba to znáš a třeba jsi to viděla, za poslední dobu jsem ještě hrála v „Pohádky z restaurační zahrádky“ a nebo „Don Quijote aneb veselý konec rytíře smutné postavy“
to je asi jediný po čem mi bude na mateřský smutno…snad se budu moct brzo vrátit i s prckem
Dnes jsem byla v Polsku, krásný celodenní výlet, ale ke konci už mi zase pěkně tvrdlo břicho…už toho bylo docela dost…takže pozor je námaha a námaha - když se to nepřehání tak si myslím, že v posteli ležet nemusíš, ale nelítat po těch schodech celý den… ![]()
No, tak sem doma, strhaná jak pes,ale doma
Kontrola v pohodě, nález opět porát stejnej, takže toho našeho trpaslíka snad přeci jenom donosim.
Teď už budu chodit po tejdnu, jdu zase 1. prosince. V tu chvíli co řekla sestra to slovo prosinec, ve mě uplně trhlo a já sem si uvědomila jak se ten náš den D blíží a do teď sem z toho nějaká mimo. Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát. Teď zrovna se teda bojim
.
Jo a dr, ještě taky řikal ať už to magnesium přestanu od pondělí brát že už by to bylo blbý a malinníkovej čaj až od ukončenýho 37tt. A taky mi prej na popříští kontrole, to budu asi 37+1 mi vyndá ten husnej pesar - na to se těšim asi nejvíc ![]()
Jak tak nad tim teď dumám, tak si uvědomuju jak sem pořát držkovala jak to vubec neutiká a vleče se to, a dneska sem se málem složila když sem si uvědomila že nám prosinec klepe na dveře.
Zbytek napíšu zejtra, už sotva mžourám,ale zejtra plánuju dlouhej spánek (snad to vyjde ) tak abys měla zase co číst ![]()
Doubrou noc ![]()
tys to napsala úplně přesně…pořád jsem si říkala, že to neutíká a najednou je tu zima a v zimě se mi to má narodit a zrovna v noci jsem se probudila a přemýšlela o tom, že se strašně těším, ale zároveň bojím a to tak, že se bojím úplně všeho
takže je mi přesně jasné jaké máš pocity…ty je máš teda fakt ještě intenzívnější, jseš tomu konci s novým začátkem fakt už nadosah…představ si, že se Adámek chytnul a třeba se bude chtít držet až do 40tt ![]()
No ahojda, jestli náš stuhneš dočíst, tak to docela jde, ale od tebe nemáme žádné novinky, tak co jak to jde? Honem povídej!! ![]()
No právě, že vše jsem nedočetla
Nakeckaly jste toho dost
Já? No poslední dny mě dost bolelo bříško a tvrdlo, včera jsem byla u dr.pro ukončenou neschopenku, tak si malou radši poslech a prý je úplně v pořádku. 29. kouknem na čípek atd. Napsal mimagnézko a snad bude vše O.K.
Jinak od včerejška už jsem na mateřský!!! ![]()
Posílám mého pupíka, zítra bude 29+0, fotky mám horší, je to z mobilu a je tu všude děsná tma, no jo šedivý podzim
Hezkej pupíček, zdá se mi menší, než co jsi posílala minule…
tak blahopřeji, to už je super
Lucka ti to určitě napíšem jak to jde, hned jak se vzbudí no a já už taky vím, co to je tuhnutí břicha…ale vždy po námaze- např. výlet na Hvězdu, výlet do Polska, akce nákup kočárek a tak ![]()
minule jsem měla těho kalhoty a možná to trochu zvětšují…no i když mi doktor ve 25tt napsal výšku ve fundu 30cm a po 3 týdnech 29 cm…možná se malý trochu pootočil a břicho mi spadlo
![]()
rokyta1 píše:
minule jsem měla těho kalhoty a možná to trochu zvětšují…no i když mi doktor ve 25tt napsal výšku ve fundu 30cm a po 3 týdnech 29 cm…možná se malý trochu pootočil a břicho mi spadlo![]()
jj, je možný, že to bylo těma kalhotama.. ![]()
kočárek mám tento: celou trojkombinaci, jem mi dali větší kolečka než jsem objednala, ale snad si zvyknu, tady v podhůří budou asi dobrý