Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12717
21.11.11 18:54

Tak v divadle hraju teď v tomto:

http://www.dsnatahu.cz/index.php?…

třeba to znáš a třeba jsi to viděla, za poslední dobu jsem ještě hrála v „Pohádky z restaurační zahrádky“ a nebo „Don Quijote aneb veselý konec rytíře smutné postavy“

to je asi jediný po čem mi bude na mateřský smutno…snad se budu moct brzo vrátit i s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
21.11.11 18:58

Dnes jsem byla v Polsku, krásný celodenní výlet, ale ke konci už mi zase pěkně tvrdlo břicho…už toho bylo docela dost…takže pozor je námaha a námaha - když se to nepřehání tak si myslím, že v posteli ležet nemusíš, ale nelítat po těch schodech celý den… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
21.11.11 18:59

Dnes už půjdu ležet, ale jsem zvědavá jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.11.11 21:45

No, tak sem doma, strhaná jak pes,ale doma :roll: Kontrola v pohodě, nález opět porát stejnej, takže toho našeho trpaslíka snad přeci jenom donosim.
Teď už budu chodit po tejdnu, jdu zase 1. prosince. V tu chvíli co řekla sestra to slovo prosinec, ve mě uplně trhlo a já sem si uvědomila jak se ten náš den D blíží a do teď sem z toho nějaká mimo. Nevim jestli se mam těšit, nebo se bát. Teď zrovna se teda bojim 8-o .
Jo a dr, ještě taky řikal ať už to magnesium přestanu od pondělí brát že už by to bylo blbý a malinníkovej čaj až od ukončenýho 37tt. A taky mi prej na popříští kontrole, to budu asi 37+1 mi vyndá ten husnej pesar - na to se těšim asi nejvíc :potlesk:

Jak tak nad tim teď dumám, tak si uvědomuju jak sem pořát držkovala jak to vubec neutiká a vleče se to, a dneska sem se málem složila když sem si uvědomila že nám prosinec klepe na dveře.

Zbytek napíšu zejtra, už sotva mžourám,ale zejtra plánuju dlouhej spánek (snad to vyjde ) tak abys měla zase co číst :mrgreen:

Doubrou noc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 10:55

tys to napsala úplně přesně…pořád jsem si říkala, že to neutíká a najednou je tu zima a v zimě se mi to má narodit a zrovna v noci jsem se probudila a přemýšlela o tom, že se strašně těším, ale zároveň bojím a to tak, že se bojím úplně všeho 8-o takže je mi přesně jasné jaké máš pocity…ty je máš teda fakt ještě intenzívnější, jseš tomu konci s novým začátkem fakt už nadosah…představ si, že se Adámek chytnul a třeba se bude chtít držet až do 40tt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:02

Tak už mě tady máte děvčata :-) Jak se Vám vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 11:10

No ahojda, jestli náš stuhneš dočíst, tak to docela jde, ale od tebe nemáme žádné novinky, tak co jak to jde? Honem povídej!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:13

No právě, že vše jsem nedočetla :oops: Nakeckaly jste toho dost :mrgreen: Já? No poslední dny mě dost bolelo bříško a tvrdlo, včera jsem byla u dr.pro ukončenou neschopenku, tak si malou radši poslech a prý je úplně v pořádku. 29. kouknem na čípek atd. Napsal mimagnézko a snad bude vše O.K. :-) Jinak od včerejška už jsem na mateřský!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 11:15

Posílám mého pupíka, zítra bude 29+0, fotky mám horší, je to z mobilu a je tu všude děsná tma, no jo šedivý podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:17

Hezkej pupíček, zdá se mi menší, než co jsi posílala minule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 11:17

tak blahopřeji, to už je super :kytka: Lucka ti to určitě napíšem jak to jde, hned jak se vzbudí no a já už taky vím, co to je tuhnutí břicha…ale vždy po námaze- např. výlet na Hvězdu, výlet do Polska, akce nákup kočárek a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 11:19

minule jsem měla těho kalhoty a možná to trochu zvětšují…no i když mi doktor ve 25tt napsal výšku ve fundu 30cm a po 3 týdnech 29 cm…možná se malý trochu pootočil a břicho mi spadlo :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:19

A tak jste vybraly kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 11:20
rokyta1 píše:
minule jsem měla těho kalhoty a možná to trochu zvětšují…no i když mi doktor ve 25tt napsal výšku ve fundu 30cm a po 3 týdnech 29 cm…možná se malý trochu pootočil a břicho mi spadlo :nevim: :-D

jj, je možný, že to bylo těma kalhotama.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 11:21

kočárek mám tento: celou trojkombinaci, jem mi dali větší kolečka než jsem objednala, ale snad si zvyknu, tady v podhůří budou asi dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová