Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
22.11.11 17:31

A nemohla by jsi mi ten recept od ségry sehnat? Já je totiž nikdy nepekla a u nác s rodině je taky nikdo nedělá, tak nemam šanci sehnat něco osvědčenýho a dobrýho. A dělat nějaký pokusy s receptama z netu se mě taky nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 17:33
rokyta1 píše:
jak to že dnes nejsi zadělaná? Není to proto, že vařil někdo jiný? :jazyk:

Nee vařila sem já :D zašpinila sem sice všechno okolo,ale sebe ne :D

Je možný aby mi malej prokop břicho? Nebo vodu? On sebou teď začal krozně šít a křupe mi tam dole…No co to má bejt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 17:46

taky už jsem měla pocit, že mi snad vylejzá dole malá nožička…ale fakt to je jen pocit, ale musela jsem si na chvíli lehnout a nohy nahoru, aby se uklidnil…něco se mu asi nelíbí :wink: třeba chtěl, abys byla zadělaná…nemakáš ty dnes náhodou nějak moc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 17:46

recept seženu…co nejdříve…už píšu mailíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 18:21
rokyta1 píše:
recept seženu…co nejdříve…už píšu mailíka

Dííííky :hug:

Nemakám :D Celý dny sem nic nedělala tak sem sem si řekla že začnu když už v podstatě neni co zkazit.
Musim si ještě koupit vykrajovátka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 20:22

No koukejte na to, to je mazec :lol: :lol: http://www.loupak.cz/…or-na-urovni?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.11.11 10:52

Dobrý ráno :mavam:

Tak dneska máme 35+0tt a začínáme 9. měsíc. Johohoooo já to mimíno moje snad přese jenom donosim :dance:

A dneškem taky končí moje nic nedělání. Ted jedu ke kadeřnici do náchoda aby se se mnou pokusila něco udělat (doufám že to ještě jde :think: :roll: ) a pak si trošku zanakupuju…Se těším :mrgreen: :pankac: Takže mě tady dneska moc nečekejte, budu tu asi až večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
23.11.11 11:00

Dobré ránko,
tak se hlavně aspoň trochu šetři, taky dnes vyrážim pryč, teď tady trochu poklidim a pak vyrážim na nehty a tak trochu o návštěvách :-)
Tak si ten dnešek hezky uži!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.11.11 11:19

aky bych šla na nehty,ale ta baba co sem k ní chodila dřív to má za 700nový a 600 doplnění a to teda neeeeeee.....Nikoho levnějšího neznám, schánět se mi nikdo nechce. Já je sice dělám taky ale sobě to nepořidim,tak mam prostě smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
23.11.11 12:00

kdo ví co si říkaj, ale rozumějí si dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
23.11.11 12:03

a já dneska nicnedělání…bolí mě hlava…jsem nějaká podivná :? tak si to holky užijte…a já dnes 29+0 tt…na to, že mi říkali, že budu muset od začátku ležet ve špitále, tak je to paráda, jsem doma!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.11.11 14:45

Sem doma :dance: Zvládla sem to docela rychle. Koupila sem si vykrajovátka na cukroví,těšila sem se jak budu píct a pak sem si uvědomila že máme rozbitou troubu a nepeče spodek :zed: :roll: :zed: A teď sem z toho celá smutná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
23.11.11 14:48

jééé tak to je docela dost důležitý…tak jak pečete?? recept ještě nedošel, čekám až se připojí na pc…co Adámek a nakupování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.11.11 15:08

Adámek mě celou dobu popoháněl až sem myslela že se proďoube ven. Tu trouba se snad bude dávat opravit, jinak budu muset píct asi u babičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.11.11 21:47

Nevěřím na porod !!

Od pul 4 sem měla pravidelný tvrdnutá břicha po 6–7 minutách s bolestma jak při krámech. Tak sem volala doktoroj co mam jako dělat a on mi řekl že mam jed do hradce do porodnice že nejpíš rodim tak ať na mě mrknou. Tak sme jeli. Když sme tam dojeli,tak mě natočili monitor. Kontrakce tam lítaly po třech minutách od shora až dolu ( vejš už to prostě nešlo ) motaly se tam kolem mě asi 4 sestry, jedna řikala že rodim, druhá že to sou zase poslíčky a třetí přišla koukla, zamlela něco o tom že je to durt stejný a že za chvíli přijde doktor a čtvrtá něřekla ubec nic. Pak přišel ten doktor asi po hodině, ručně mě vyšetřil ( to byla bolest ) a pak kouknul na ten papír z monitoru, udělal mi oba dva ultrazvuky, vnitřní i vnější a řikal že opravdu nerodim a že je Adámek pěknej cvalík ( 2750g ). Tudíš holky, ode dneška nevěřím že někdy budu doopravdy rodit. A příště až mě bude zase někde něco pravidelně bolet a tvrdnout břicho, tak prostě zustanu doma dokud nebudu umírat bolestma nebo dokud mi neprdne voda. Zatracený posličci :cert: Bolí mě to furt a břicho taky porát tvrdne,ale už nehlídám jaký to má intervaly, kašlu na to. Jdu spát :pocitac: . Začnu to řešit až mě v noci vzbuní vlastní řev. Jestli vubec někdy :roll:

Toť o mém (ne)rodícím zážitku.

Sem grogy, dobrou a zitra se tu potkáme :mavam:

PS: Rokyto : už nám funguje trouba, zejtra se na to vrhnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová