Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
recept mi furt nedorazil, o víkendu budu muset u sestry udělat osobní návštěvu, ale mám pocit, že nevím kdy to budeš stíhat péct, když už ti bříško takhle dává zabrat!Snad ti recept dodám včas ![]()
Páni, to už jsi byla daleko !!!To je přesně to, co jsme říkaly, že to nepoznáme, že rodíme…ale já myslím, že je dobře, že jsi jela, když ani oni sami si nebyli jistí co se děje…Zase máš jednu jistotu, kdybys teď fakt porodila, tak Adámek už je pěknej kluk!!! Jestli bys ho měla nosit až do 40 týdne to by měl přes 5kg ne?
Doufám, že dnes ti bude už líp!!!
Asi bylo něco ve vzduchu, já trpěla jak pes jen s hlavou, ještě dnes mi je blbě a furt bolí…ale myslím, že ty rodící bolesti jsou teda fááákt horší …
Teeeda Luci, čtu tady Tvůj včerejší zážitek a docela mazec
Příště bych být tebou radši jela, ale jen do Náchoda a nehnala bych se do Hradce, však Ti v Náchodě řekli, že od ukončeného 36tt, ne? A to Ty už jsi, ne?
Právě že nejsem
mam to dneska 35+1, proto mi gynďák řek ať jedu radši zrovna tam. Příští tejden si ten blbej pesar nechám vyndat, stejně mam tyhle problémy furt od tý doby co mi ho dal. Takže doufám že se neplat a hned jak mi ho vyndá tak mi prdne voda a budu to mit konečně za sebou dokud Dáďula nemá tech 5 kilo
.
A běda jestli kecal
![]()
Dneska sem teda nic neupekla, celej den sem dospávala všerejší noc, protože mě to břicho bolelo čim dál víc tak sem skoro nespala. Pak už to bylo zse dobrý. Achjo už aby byl příští čtvrdek.
Zejtra už ale fakt peču !!! Cokoliv,ale peču ! ![]()
Nepeču, fur někde lítám, nemam čas. Celej den sem v uutě, teď na chvíli doma a za hodinu jedem k ségře 120 km tam a zpátky. Ale těsto už je v lednici, tak to snad zejtra konečně dopadne
.
fíhááá ty ses drak…to vyvoláváš porod uměle ne? Neřekli ti klid? 120km to je štreka!!Ty jsi fakt číslo…
![]()
Zvládla jsem to na jedničku, přijeli sme v pul 12
. V noci sem ale nemohla spát, protože sem měla zase brutální poslíčky. Já si myslim, že nemít ten pesar,tak už mam 6× odrozeno
. Ve čtvrtek na kontrole mu řeknu ať mi ho už vyndá že tomu chci nechat volnej průběh. To už budu 36+1 tak snad nebude prudit
.
Každopádně mi řikal, že hned jak bude venku pesar, praskne mi voda a už vezu
.Takže se doufám,že mi vyhoví.
Jdu píct
Pak dám echo jak to dopadlo ![]()
Tak sem udělala dna druhy perníčků. Ty co mi poslala Rokyta a pak jedny co sem sehnala na netu že maj bejt hned měkký, tak uvidim jaký pujdou víc na odbyt
.
Nějak mě to pečení chytlo,tak sem se rozhodla že zkusim uděla perníkovou chaloupku, už mam na to v lednici 3 kila těsna tak čekám až se to proleší. Byla to hrozná patlanina,tak doufám že je to aspoň ono
. A co vy holky?
to je jasný, že jsi měla poslíčky, po 120km tam a zpět chi chi…jakmile máš dokončený 36 týden, měl by být klid, nehledě na to, že máš krásnou porodní váhu…min. je tuším 2500g ne?
Já jsem dnes chodila po městě a sbírala materiál na adventní věnec, vše se zdařilo a věnec hotov , přikládám foto:
a na perníčky jsem taky zvědavá, jestli se ti povedou jdu do toho taky ![]()
Dnes jsme měli hrát divadlo, ale bohužel odpadli jiní herci, takže i když se spíš očekávala moje neúčast, tak to ztroskotalo jinde…škoda..malej mohl být ještě slavnej ![]()
No hezkeeeej
. Já taky každej rok dělala adventní věnec,ale eltos ho kupujem, protože se mi nechce běhat v týhle zimě po špinse a škubat stromky
. Místo toho se rozčiluju s tou perníkovou chatrčej, ale aspoň sem v teple žejo
.
Jo a s tim pesarem, možná to ani do čtvrtka nevydržim a zajedu si do náhoda ať mi ho vyndaj nebo si ho vyndám sama protože mě začíná dost bolet ten otvor tam dole a nevim jak dlouho to ještě budu tolerovat
Nojo, je to furt něco.
S tim divadlem je to škoda, to mělo bejt tvoje poslední vystoupení před porodem viď ![]()
Tak perníková chaloupka hotová
. dělala sem ji od 6ti od rána do teď. Dalo mi to zabrat a parádně sem se u toho navstekala
. Ted sem udělala těsto na linecký,tak mě to večer zase čeká ![]()
Dneska v noci sem vůbec nespala, od tý doby co mam ten blbej pesar mě všechno kouše, nohy, hrudník, břicho, ruce a dneska v noci už i obličej !!! Drbala sem se tak, že sem ráno byla uplně pruhovaná ! A ať mi dr. neřiká že je to normální. Radši sem si už i nehry ostříhala uplně na kratinko abych se nepodrápala až do krve. Já se obávám že jestli to takhle pujde dál,tak si ho normálně vyndám sama a hotovo bude. Co myslíte ? ![]()
ale říkali ti, že jak ho vyndáš začneš rodit ne? To je risk mezi HK a Náchodem…ale když ti tam takhle překáží, a všechno tě svědí, asi bych s tím zajela, třeba uznají za vhodné a vyndají ti ho…a jela bych jen do Náchoda, ne až do HK. Teda ty máš ale zvláštní trápení, takový originální…i když asi každá těhule je originální, ale s tebou jsem normálně těhotná dvakrát, jednou za sebe jednou za tebe
![]()
včera jsem byla u kosteleckýho stromu, u rosvícení, tak tam byly dvě čerstvé maminky a když jsem viděla ta nádherná prťata, tak na mě přišlo, že ještě vůbec nechci rodit, jsem ti dostala normálně strach…ta mimina na mně zapůsobila úplně opačně ![]()
s tím divadlem…prý se má hrát ještě 14. ledna…ale to nevím, koneckonců budu mít dokončený 36 týden a že by mě mohli z jeviště odvézt rovnou do porodnice ne? ![]()
Včera sem se stavila v tom hradci ať na mě mrknou (jeli sme k ségře zase tak to je jen dvacet minut ), udělali mi jaterní testy a monitor a bla bla. Ty játra mam prej okej ( ale měla sem strach protože sem se nima před 8 rokama pul roku lečila ) a monitor taky jakš takš - ještě nerodim. Pesarem o svědění prej není, ale čí to teda je mi nikdo neřek
. Joo a jak sem tam ležela na to monitoru tak hned vedle v místnosti byla chotba s porodníma boxama a zrovna se tam narodilo nějaký miminko
Sem myslela že ho aspoň zahlídnu ještě opatlaný z toho břicha,ale nic sem neviděla. Ten strach z toho co bude mam taky, ono je to asi normální. JO jinak s těma mejma problémama - to mi řikala i sestra na gyndě že sem si to vybrala snad za všechny ![]()
Dneska sem jakš takš spala a docela mi to bodlo
dneska sem uplně jak netěhotná
(až na tu vyrážku
).
S tim divadlem je to dobrej nápad
, pokud teda nehraješ nějakou akční rdinku hlavně aby ses vešla do kostýmu ještě
. To by bylo pozdvižení kdyby ti na jevišti prdla voda
.
se mi trochu ulevilo za tebe…ty mi ale dáváš ![]()
nejakčnější mám roli rozčílené Kleopatry, tam řádím a řvu, to je pravda, že to mě dost vysílilo i naposled, to jedině u toho by se to mohlo rozběhnout…jsem si to teď vybavila, jak mi rupne voda na jevišti a představy letí naplno …to by teprv bylo divadlo
Kostýmy máme volné, do toho se vejdu až do porodu, to je v pohodě a jinak jsme na jevišti v nočních košilích ![]()
co ta chaloupka…pochlubíš se fotkou?