Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
1.12.11 12:52

To si myslim, že Krkonoše taky nebudou nic znamenat. Při nejmenším Vysoký Tatry :roll: …dneska mě možná budou natáček, tak snad to bude „divočejší“

Mam chuť na dušenou mrkev.

Užij si oslavu a neboj, to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 13:03

a nemáš koho vyslat ke 13 měsíčkům, aby ti ji donesli? Myslím mrkvičku ;-)

já mám do natáčení ještě daleko, ale jsem na to zvědavá…ale hlavní je, že to vypadá, že budu na svátky doma…zatím ťuk ťuk…a to ty budeš rozbalovat asi svůj dáreček z plíny do plíny!! No jak jsem už psala jsem těhotná 2×, jednou ještě za tebe!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 13:32

To s tim dárečkem - sem se málem udusila špagetama :mrgreen: . Já sem těhotná jednou a bohatě mi to stačí :roll: . Myslim, že s dalšim dítkem pár let počkáme :mrgreen:
Kdypak jdeš na ten cukr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 13:34

od úterý ráno do středy ráno mám čůrat na hromadu a ve středu do půl osmý tam mám bejt a asi ještě krev mi budou brát…vrrrpro jistotu od pondělí držím dietu…suchý černý chleba a vodu aby mi pak dali pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 13:35

mě baví bejt těhotná a jestli bychom šli do druhého, tak leda s domečkem, máme malý byt…ale muselo by to být dost rychle, abych už nebyla babička :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 23:00

tak na kontrole zadna zmena. Hrdlo furt stejny,tak sem se ho ptala jak je to mozny kdyz je uz pesar venku a on na me prej ze ten pesar mi to hrdlo nejak srovnal nebo co. Tak ja nevim no. Kazdej doktor mi rika neco jinyho. Si ze me asi delaj normalne uz prdel. Ode dneska zkousim vsechny mozny zpusoby prirodniho vyvolavani, pocinaje znasilnenim sveho chotě. Kdyz to nepomuze,jedu dal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.12.11 09:51

jak jedeš dál? Znásilňovat i cizí chotě?? :mrgreen: :mrgreen:

To je fakt zajímavý, jak to u tebe probíhá…pak můžeš napsat svůj deníček, myslím, že to bude hodně čtené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.12.11 09:51

A oni ti řekli, že už by měl Adámek ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.12.11 11:00

To mi neřekli, ale on určitě chce. Kdyby nechtěl,tak se nedere ven v 32.tejdnu. Teď,když má konečně volnou cestu a nepřekáží mu tam žádnej pesar,tak se mu zase nechce. Asi přestanu jíst furt tak dobrý jídla aby se mu chtělo. Myslim že ho tam drží především moje strava :think:

Neee cizí chotě ne :mrgreen:

Piju malinník, znásilňuju, porát chodim a chodim, ještě zkusim granátový jabko, pak už nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.12.11 11:08

ten maliník, co jsem vyčetla, musíš nějakou dobu pít, hned to neúčinkuje..a kde seženeš teď granátový jabko? To znásilňování mi připadá nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.12.11 12:29

No nejlepší to sice není,ale myslím ( hlavně teda doufám ),že to bude nejúčinnější. Přece jenom, 2 měsíce nic ( nejdřiv zákaz, potom pesar :roll: ) a ted se do toho najednou takhle opřít :mrgreen: .

Granátový jablo maj v Náchodě vedle pošty v zelenině. Malý za 9,90 a velký za 19,90 :mrgreen: mam to v merku neboj :dance:

Dneska ráno sem hlídala Fíďu ( toho co má zejtra tu oslavu na který nesmim chybět ) a celou dobu sem si tak v duchu řikala že by mohl bejt Adámek taky tak hodný dítě jako on :think: . Jenže jestli bude Adámek po tatínkoj , jako že teda zatim ve všem je, i na tom 3D upltrazvuku mu je už podobnej a o váze ani nemluvim, tak se můžu s hodnym dítkem rozloučit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.12.11 18:12

To je holt překvapení, co budeme mít za dítka..ségra má malou dceru, jako mimino kam ji posadila, tam zůstala a teď ve 3 letech je to divočák, že je problém ji uhlídat a brácha má stejně starou holku a ta zas přesný opak, utíkala už jako mimino snad a teď , né že by to bylo hodňátko, ale aspoň poslechne a je taková rozumná, tu jsem mohla hlídat i já…

A mimochodem jsem se vrátila v 16 z Náchoda, měla jsem depku kvůli tej cikrovce tak jsem jela do poradny se ujistit a při zpáteční cestě jsem měla bouračku…sejmula jsem srnku…čelní sklo v pr…levý rzcátko a bla¨tník, blinkr…no ale jelikož jsem hodně jezdila, tak jsem to zvládla v pohodě, žádná panika a mimču je myslím dobře…schválně jsem netlápla na brzdu, aby mě neuškrtil pás břicho, tak snad bude vše OK…až na to auto..blbý je že ho potřebuju na ježdění po doktorech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.12.11 18:56

Ty vado 8o 8o a kde jsi do ní narazila? To je mi líto. A s tim nebržděním jsi udělala dobře.Ty srnky sou hrozně nevyspitatlný, a kor letos, to jich je hozně moc ještě ke všemu. Prď na auto, hlavně že vy dva jste ok :hug: . A co ta potvora srnka ? Žije ?
A co v poradně? Dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
2.12.11 19:09

Stalo se mi to těsně před Čermákem, naproti jelo auto, a já tu srnku zleva neviděla, jen tu první větší, ale to nešlo nic, v 90km/hod…Já zastavila až za rybníkem a na benzince jsem se otočila zpět, 2 auta tam zastavili, jeden chlap na mě začal řvát, že jsem ji musela vidět, tak hned na něj začal řvát ten druhej, co na mně řve a chlap odjel. Tenhle druhý co tam zůstal zavolal na městský a ty dali echo myslivcoj a ten přijel a srnku dodělal…byla malinká…ještě že mám starý auto , zítra si jedu pro ND na vrakáč a v pondělí mi to možná kámoš všechno opraví…škoda peněz, mohli bejt na vánoce…holt nebudou…ale jak říkáš, hlavně, že je mimi v cajku a to doufám je…fyzicky se mi nic nestalo a doufám, že tím stresem moc taky neutrpěl, za chvíli potom jsem se na chvíli rozklepala, ale chlapi byli dobří, dali mi čísla na sebe a že mi když tak pomůžou to všechno dosvědčit…

V poradně naprd…sestra mi řekla, že mají takovýhle postupy a že když mě tam doktor poslal, tak mi musej všechny testy udělat…i když o té moči nikdo nikdy neslyšel, co jsem se pídila na netu…Takže od zítra zkusím dodržovat tu dietu, abych měla úplně suprový hodnoty a aby mi dali pokoj…si myslím, že jedna desetina prostě nic neznamená. A četla jsem, že cukrovka je až od 8,8 a do toho mám fakt daleko…takže ve středu ráno jdu na to a ve čtvrtek na velkej UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.12.11 20:17

Tyjo, tak hlavně že tak :hug: Nechápu proč na tebe jako řval kvuli nějaký debilní srcmce :cert: aspoň že ten druhej měl rozum :roll: .
Neboj, s tím cukrem to dopadne dobře - URČITĚ !!
Dneska mi asi začala odcházet zátka, trošinku ale aspoň něco žejo :roll: .
No snad už to brzy přijde.
V tu st a čt na tebe budu myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová