Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
30.11.11 19:45

NEbudu nic zjišťovat, sem na ni nanraná a už ji nikdy píct ani stavět nebudu, leda z cihel :cert:

Já ten klidovej režim prostě neumim dodžovat, teď sem zase byla v náchodě šmejdit po tom areálu u kauflandu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 19:48

Juchuuuu 30. stránka. My sme ale drbny :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 19:51

No nic Rokytko. Já se jdu koukat na Cesty domů (bože to je jedna z mnoha mejch závislostí) takže tady budu asi až po 21 hodině. A kdyby sme se tu nepotkali,tak dobrou noc a zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 10:19

Když my to máme k sobě tak daleko :lol: tak je jasné, že musíme prodrbat aspoň po netu :mrgreen:
Taky mě klidový režim moc nejde, jsem sice hodně doma, poslední dobou, ale uuurčitě neležím, já se nevydržím koukat ani na tv aniž bych u toho něco nedělala.
Až budeme šmejdit s kočárama a bude hezky, tak se musíme scuknout, to je jisté ;)

Já opouštím pc do zpráv, pak už mě u pc bolí břicho a jdu jinam…tak proto tu nejsem po večerech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 10:24

Dobrý ráno :mavam:
Tojo, hroznej kus to k sobě máme. S kočárama se určite sejít musíme. Ted s břichem už je asi zbytečný cokoliv plánovat když to se mnou je tak jak to je.
Teď sem vstala, jdu se osprchovat a nasnídat. Ve tři jedu na gyndu :poblion: .
sem zvědavá co mi řekne na ten vyndanej pesar a taky jestli se to rozjíždí nebo ne. Nějak mě divně bolí břicho,asi zažívání :roll: no bože, to mi ještě scházelo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 10:48

Pak dej vědět co a jak, pokud si tě nenechají už ve špitále. Já už taky daleko chodit nemůžu, hned mi tvrdne břicho a stejně je hnusně. Já už dojdu max. na Broďák, ale odtamtud už je to na mne moc :roll:
Ty snídáš oběd? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 11:07

Jojo, snídám oběd a obedvám večeři. Nedá se nic dělat, když takhle dlouho chrápu. Mam nápad, co kdyby sme si vyměnili čísla a já ti napíšu když mě pošle rodit aby jsi tady zase nebyla na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 11:08

Jestli souhlasíš pošli mi ho do soukromý zprávy ať to tady nečte nikdo cizej, i když pochybuju že sem kromě nás „4“ někdo chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 11:23

Aktuální sav mýho břicha. Na to že Aďula 3 kila ( ne-li víc ) mi přijde docela v poho :mrgreen:
36+1tt :dance:
20 kg nahoře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 11:32

A tohle je ten „klidnej“ monitor…jestli tohle je klidný,tak si snad ani nedokážu představit co považujou za neklidný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 11:33

Hezkej pupík, tak takhle si pupíček teda před porodem představuju! Já jsem z tebe tak napjatá…to si piš, že ti číslo posílám, jsem si na tebe nějak zvykla :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 11:34

Podle toho co nám ukazovali na přednášce, tak to jedno je srdíčko a to druhé kontrakce?? Hlavně ty špičky v grafu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.12.11 11:56

Jo, přesně tak, to vrchní je Adámek :srdce: je tam krásně vidět jak se dycky stratil a pak se vrítil celej udejchanej jako by byl běhat :mrgreen: On sebou ten den hrozně šil.

No to spodní je děloha, jednou mi to vylítlo až nahoru, je to tam vidět asi třetí zub. no a oni že nic…tak asi nic :cert:

No sem zvědavá co mi dneska Dr.řekne :roll:

Ok tak já tě prozvonim jo . bude to začínat 774

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 12:37

já jsem byla na obědě, proto jsem tě četla až teď a volala jsem zpět chi…já jdu dneska na oslavu, ségra má svátek, snad tam dojdu a zpět…

večer si comp zapnu, abych věděla jak jsi dopadla…teda jestli se ti bude chtít sem lézt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
1.12.11 12:38

to když se teda něco děje na tom grafu musí být celé Krkonoše ne? Už teď tam jsou Orlický :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová