Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NEbudu nic zjišťovat, sem na ni nanraná a už ji nikdy píct ani stavět nebudu, leda z cihel ![]()
Já ten klidovej režim prostě neumim dodžovat, teď sem zase byla v náchodě šmejdit po tom areálu u kauflandu ![]()
No nic Rokytko. Já se jdu koukat na Cesty domů (bože to je jedna z mnoha mejch závislostí) takže tady budu asi až po 21 hodině. A kdyby sme se tu nepotkali,tak dobrou noc a zase zítra ![]()
Když my to máme k sobě tak daleko
tak je jasné, že musíme prodrbat aspoň po netu ![]()
Taky mě klidový režim moc nejde, jsem sice hodně doma, poslední dobou, ale uuurčitě neležím, já se nevydržím koukat ani na tv aniž bych u toho něco nedělala.
Až budeme šmejdit s kočárama a bude hezky, tak se musíme scuknout, to je jisté ![]()
Já opouštím pc do zpráv, pak už mě u pc bolí břicho a jdu jinam…tak proto tu nejsem po večerech
Dobrý ráno ![]()
Tojo, hroznej kus to k sobě máme. S kočárama se určite sejít musíme. Ted s břichem už je asi zbytečný cokoliv plánovat když to se mnou je tak jak to je.
Teď sem vstala, jdu se osprchovat a nasnídat. Ve tři jedu na gyndu
.
sem zvědavá co mi řekne na ten vyndanej pesar a taky jestli se to rozjíždí nebo ne. Nějak mě divně bolí břicho,asi zažívání
no bože, to mi ještě scházelo ![]()
Pak dej vědět co a jak, pokud si tě nenechají už ve špitále. Já už taky daleko chodit nemůžu, hned mi tvrdne břicho a stejně je hnusně. Já už dojdu max. na Broďák, ale odtamtud už je to na mne moc ![]()
Ty snídáš oběd? ![]()
Jojo, snídám oběd a obedvám večeři. Nedá se nic dělat, když takhle dlouho chrápu. Mam nápad, co kdyby sme si vyměnili čísla a já ti napíšu když mě pošle rodit aby jsi tady zase nebyla na nervy ![]()
Jestli souhlasíš pošli mi ho do soukromý zprávy ať to tady nečte nikdo cizej, i když pochybuju že sem kromě nás „4“ někdo chodí ![]()
Aktuální sav mýho břicha. Na to že Aďula 3 kila ( ne-li víc ) mi přijde docela v poho ![]()
36+1tt ![]()
20 kg nahoře ![]()
A tohle je ten „klidnej“ monitor…jestli tohle je klidný,tak si snad ani nedokážu představit co považujou za neklidný ![]()
Hezkej pupík, tak takhle si pupíček teda před porodem představuju! Já jsem z tebe tak napjatá…to si piš, že ti číslo posílám, jsem si na tebe nějak zvykla
![]()
Podle toho co nám ukazovali na přednášce, tak to jedno je srdíčko a to druhé kontrakce?? Hlavně ty špičky v grafu?
Jo, přesně tak, to vrchní je Adámek
je tam krásně vidět jak se dycky stratil a pak se vrítil celej udejchanej jako by byl běhat
On sebou ten den hrozně šil.
No to spodní je děloha, jednou mi to vylítlo až nahoru, je to tam vidět asi třetí zub. no a oni že nic…tak asi nic ![]()
No sem zvědavá co mi dneska Dr.řekne ![]()
Ok tak já tě prozvonim jo . bude to začínat 774
já jsem byla na obědě, proto jsem tě četla až teď a volala jsem zpět chi…já jdu dneska na oslavu, ségra má svátek, snad tam dojdu a zpět…
večer si comp zapnu, abych věděla jak jsi dopadla…teda jestli se ti bude chtít sem lézt ![]()
to když se teda něco děje na tom grafu musí být celé Krkonoše ne? Už teď tam jsou Orlický ![]()