Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzlounek
30.11.11 08:42

Lucko, správný odhad chodím:-) Jaká to velká náhoda:-) asi před 3 lety jsem se k němu přehlásila a zjistila, že já jsem byla prvním porodem MUDr. Dejmka po atestaci:-)

• Citovat
  • Upravit
12717
30.11.11 11:07

No fakt jsem se o tebe Lucko bála!!Po těch vejletech a pečení :oops: :hug:

takže teď když se odmlčíš, tak mi bude jasné, že už seš ve špitále, týýý brďo, už jseš ve finiši!!!Držím pěstičky a ty se taky drž!!Takže kdybys vydržela, tak bych se skoro trefila i do té váhy, co jsem předpovídala co? :D

Jdu příští týden ve čtvrtek na velký UZ, tak zjistíme zase váhu, jsem zvědavá jak jsme na tom. A volala jsem do tý diab.poradny a myslela jsem si, že půjdu jen na konzultaci a oni chtějí abych24 hodin sbírala čůránky, no ble…kvůli hraniční hodnotě…a to ta první byla OK…chjo, takový zbytečnosti, snad si nemyslí, že na měsíc začnu držet dietu??? Doktor řekl, že to nic neznamená, tak se přikloním k němu. Kdybych měla těho cukrovku, tak mi na ni přišli dávno z moči a ne že to začnou řešit ve 33 týdnu s hodnotami…no škoda mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 11:08

včera bylo na nově, že jsou závadný kojenecký flašky Boček, tak aby se to nepletlo, tak přesně jednu takovou jsem měla, už je vrácená. Naštěstí jsem ji nestihla použít, měla jsem ji pro neteře na mlíčko kakavíčko …teď nemají zas nic, protože skleněnou neměli…chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 12:08

:mrgreen: Tak to je dobrý :mrgreen: Ten se chudák musí cektit starej,když ty jsi byla jeho první mimino a teď už taky jedno čekáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 12:22

To si myslim že ve 33.tt už to cukrovka nebude,ale nevim, nejsem doktor. Přijde mi to prdlý.
S těma flaškama, to sou zmetci co? Já nechápu jak někdo může pro děti vyrábět něco závadnýho prostě :pocitac: . Ještě že my snad žádný potřebovat nebudem, protože „mlíka“ je zatím požehnaně (ťuk,ťuk,ťuk). Ono je to asi jedno skleněná nebo plastová, stejně na to musíš dát gumovej dudlík a kdo ví z čeh to patlaj dohromady že :roll:
Držim pěsti aby ti ten screening a taky odhad váhy dopadl dobře :hug:

Já mam zase hroznej stres. Dr mi řikal že to muže bejt každej den jenže já teď prostě do soboty rodit nemůžu :mrgreen: Musim vydržet do zejtra na ty výtěry :poblion: , v pátek nemůžu taky protože manžel bude v dělat v praze a já to tam POTŘEBUJU! No a v sobotu máme dvojtou oslavu - Švagrová 30 a muj milovanej synoveček 1rok - no tam přece nemůžu chybět. Doufám že bude Adámek rozumnej a počká aspoň do soboty do večera :lol:
Taky sem zvědavá zejtra do poradny, jestli bude ten nález jinej nebo stejnej…doufám že jinej.
JO a vyrážka je o 50ˇlepší takže to asi fakt bylo tim pesarem, nějaká alergická reakce nebo co, i když mi páni doktoři řikali že to neni možný tak ale jak koukám tak asi je. Mam na půl vyhráno.

Rokyto, ropadla se mě chaloupka :,( změknul ten perník a zbořila se :pocitac: taková tragédie. Víckrát ji dělat nebudu !!!

A dneska holky 36+0tt podle MS a 37+1 podle UZ…takže my sme ready :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 12:22

Omlouvám se za sloh :oops: , to sem prostě já no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 12:24

Joo a taky už piju malinníkovej čaj. Myslela sem si že to bude nějakej hnus,ale s dvouma cukrama to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 14:09

Lucko blahopřeju!!Teď ať se děje co se děje už můžeš rodit! A regulérně! Teda samozřejmě po oslavách…dyť kdyby jsi porodila, oni by nemohli v klidu oslavovat sebe , ale tebe :D

Ta chaloupka mě mrzí i za tebe, líbila se mi…tak to chtěla dát do chladna? Proč perník změknul?

A pak věř doktorům viď? S tou vyrážkou…já jim důvěřuju ve všem a kolikrát jsem zjistila, že to byla chyba…ale zbejvá nám něco jinýho?
Primář mě poslal na dia na konzultaci a oni už mě chtějí dělat další odběry…pořád to nemůžu rozdejchat… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 14:10

Dnes jsem byla ¨v práci s neschopenkou a jestli se nepletu, příště už ponesu papíry na mateřskou…to je ale fofr…dyť jsem nedávno otěhotněla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 15:16

Nevim proč změknul. A mam chuť vraždit jen si na to vzpomenu :pocitac:

S tou cukrovkou to bude ok. Oni ti doktoři občas nedělaj vubec nic když maj a někdy zase všechno a zbitečně. Nenaděláš nic. :zed:

Taky mi to přijde jako minulej tejden co sem měla // :) nojo, letí to.
Teď mi prasklo v břiše jak když zlomíš párátko, doufám že si chudinka něco nezlomil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 15:33

nepraskla ti voda? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 15:40

Nic…vubec nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 16:04

přítel říkal, že byl špatnej stavbyvedoucí, že by mu dal padáka a že měla přijít dovnitř příčka (on je zedník) :mrgreen: ale jinak říkal, že je to škoda, taky se mu domeček líbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
30.11.11 19:35

Já sem stavitel amatér :oops: ale myslim si, že v tomhle případě by ani příčka nepomohla, prostě to změklo a všechno se to sesunulo - to by beton nikdy neudělal :zed: :,(
No nic, tak je o barák míň, aspoň mě to na chvilku zabavilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
30.11.11 19:41

ale škooodaaa…musíš zjistit, proč to změklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...