Těhule Náchod

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
22.11.11 11:54

No uvidíme, snad bude dobrej, už aby si v něm malá drandila :-) Novinka to asi nejni..
Luci, tak to budeš půl roku bez koruny? Ty jsi šla hned po škole na neschopenku, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 11:59

Saii nojo, ten je jak raketa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 12:05

Nee, hned po škole sem byla těhotná a tak mě ani nikam nevzali, tak sem prostě doma no…ale manža vydělává dobře, a bydlíme u našich :roll: zatim, než bude barák hotovej.
A já ani nějak moc peníze nepotřebuju. Švagroj dělám pro firmu papíry ( ůčetnictví, to je radost) tak mam 3000 za měsíc a pro osobní ůčely mi to stačí…a když náhodou nestačí, tak sme na to přeci dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 12:09

Tak to je dobře, že vycházíte, jen mě dostavají ty zákony tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 12:10

aspoň nějaký optimista :palec: já brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech… :cert:

zajedu na poštu poslat balíček…pěšky se mi dnes nechce… to je neuvěřitelná lenost :mrgreen: takový kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 12:12
rokyta1 píše:
aspoň nějaký optimista :palec: já brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech… :cert:zajedu na poštu poslat balíček…pěšky se mi dnes nechce… to je neuvěřitelná lenost :mrgreen: takový kousek

jj, přesně tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 12:19
saiiimona píše:
rokyta1 píše:
aspoň nějaký optimista :palec: já brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech… :cert:zajedu na poštu poslat balíček…pěšky se mi dnes nechce… to je neuvěřitelná lenost :mrgreen: takový kousek
jj, přesně tak!!!

No, my sme teda porporovaný až běda :pocitac: .
Já bych taky někam jela…achjooo, odsud je i blbá autobusová zastávka daleko a řidičák nemam. ale skoro sem ho měla, i peníze sem na něj měla a papíry všechny…jojoooo a pak sem nedostala měsíčky a bylo po řidičáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 12:37

hlavně jestli máš řidičák na kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 12:56
rokyta1 píše:
hlavně jestli máš řidičák na kočárek :mrgreen:

nemam - seženu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 14:07

tak jsem začla péct a vařit…jestli někdo přijde a podívá se mi na tričko, tak přesně pozná kolik chodů a co dělám :mrgreen: :mrgreen: když netlačím břicho na kuchyň tak mám všechno po zemi , když ho natlačím na kuchyň, tak malej začne skákat a ještě všechno místo v míse jde filtrem přes triko … o mytí nádobí nemluvím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
22.11.11 14:08

jj, tak přesně to znám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 14:25

třeba takový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
22.11.11 17:18

JJ, ten znám taky.

Holky,já sem od vaření taky dycky celá zadělaná ale dneska NE ! A sem na sebe právem hrdá :pankac:

Mam chuť na čokoládu, tak jdu něco ulovit.

Hele? Pečete na vánoce perníčky? Já bych je letos chtela píct, ale nemam žádnej pořádnej recept aby nebyly tvrdý. Hlavně perníčky se můžou píct delší dobu před vánocema a já se na to pečení tak strašně těšim že už bych začla ted :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 17:28

já perníčky nepeču, na to je expert moje sestra, takže vychytanej recept nemám…ani nevím jestli se mi bude chtít péct…chvilku ano, pak chvilku ne…prý moc péct nemám, protože přítel přibývá kily se mnou, tak prej aby to taky stihnul shodit až mi břicho „zmizí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.11.11 17:29

jak to že dnes nejsi zadělaná? Není to proto, že vařil někdo jiný? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie