Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No uvidíme, snad bude dobrej, už aby si v něm malá drandila
Novinka to asi nejni..
Luci, tak to budeš půl roku bez koruny? Ty jsi šla hned po škole na neschopenku, nebo?
Nee, hned po škole sem byla těhotná a tak mě ani nikam nevzali, tak sem prostě doma no…ale manža vydělává dobře, a bydlíme u našich
zatim, než bude barák hotovej.
A já ani nějak moc peníze nepotřebuju. Švagroj dělám pro firmu papíry ( ůčetnictví, to je radost) tak mam 3000 za měsíc a pro osobní ůčely mi to stačí…a když náhodou nestačí, tak sme na to přeci dva ![]()
Tak to je dobře, že vycházíte, jen mě dostavají ty zákony tady…
aspoň nějaký optimista
já brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech… ![]()
zajedu na poštu poslat balíček…pěšky se mi dnes nechce… to je neuvěřitelná lenost
takový kousek
rokyta1 píše:
aspoň nějaký optimistajá brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech…
zajedu na poštu poslat balíček…pěšky se mi dnes nechce… to je neuvěřitelná lenost
takový kousek
jj, přesně tak!!!
saiiimona píše:rokyta1 píše:jj, přesně tak!!!
aspoň nějaký optimistajá brečím nad každou korunou , kterou nám berou …protože to jsou furt kecy, jak se podporují mladé rodiny, ale podpora je jen v těch kecech a slibech…
takový kousek
No, my sme teda porporovaný až běda
.
Já bych taky někam jela…achjooo, odsud je i blbá autobusová zastávka daleko a řidičák nemam. ale skoro sem ho měla, i peníze sem na něj měla a papíry všechny…jojoooo a pak sem nedostala měsíčky a bylo po řidičáku ![]()
rokyta1 píše:
hlavně jestli máš řidičák na kočárek
nemam - seženu ![]()
tak jsem začla péct a vařit…jestli někdo přijde a podívá se mi na tričko, tak přesně pozná kolik chodů a co dělám
když netlačím břicho na kuchyň tak mám všechno po zemi , když ho natlačím na kuchyň, tak malej začne skákat a ještě všechno místo v míse jde filtrem přes triko … o mytí nádobí nemluvím
![]()
JJ, ten znám taky.
Holky,já sem od vaření taky dycky celá zadělaná ale dneska NE ! A sem na sebe právem hrdá ![]()
Mam chuť na čokoládu, tak jdu něco ulovit.
Hele? Pečete na vánoce perníčky? Já bych je letos chtela píct, ale nemam žádnej pořádnej recept aby nebyly tvrdý. Hlavně perníčky se můžou píct delší dobu před vánocema a já se na to pečení tak strašně těšim že už bych začla ted ![]()
já perníčky nepeču, na to je expert moje sestra, takže vychytanej recept nemám…ani nevím jestli se mi bude chtít péct…chvilku ano, pak chvilku ne…prý moc péct nemám, protože přítel přibývá kily se mnou, tak prej aby to taky stihnul shodit až mi břicho „zmizí“ ![]()
jak to že dnes nejsi zadělaná? Není to proto, že vařil někdo jiný? ![]()