Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě se nějak tyhle stránky blokly…asi dnes moc obsazeno, vůbec jsem se nemohla znova přihlásit..
jo a ještě popis mýho břicha…nemám ani čáru přes břicho a dokonce mi ani nevylezl pupík a srst ještě neroste ![]()
JO máme stejný postupy.
Mě se to taky bloklo, nešlo to aktualizovat,ale už dobrý.
No moje břicho je chlupaný, šišatý, pupik vylezlej jak satelit a čára už se tam taky klube.
Jen se furt mohlim aby mi ty chlupy po porodu vypadali
![]()
neboj to všechno zmizí a pupík zaleze…budeš hlaďounká jako miminko ![]()
Já ti nevim, malej nejdřív škytal každej den snad 6×, pak na 14dní přestal a dneska zase už po čtvrtý. Chudáček, já ho dycky lituju protože mu nemůžu nijak pomoct a už vubec ne když je ještě v břiše ![]()
Jo a už mam 93 kilo
, kolem pasu 120 cm a prdel jak dobře živenej kůň.
Sem prostě krásná ![]()
A dneska mam hrozný,ale hrozný chutě. Už zase vymejšlim co bych kde spráskala ![]()
já nepoznám kdy škytá a kdy jen tak kope…jelikož kope furt…jinak to škytání je prý dobře…to znamená, že se mu procvičují plíce jak dorůstají jak pije plodovku, takže naopak buď ráda, že škytá
Jo a abych nezapoměla, když mi v náchodě zakázali si hladit břicho, tak jim asi zavolám co mam jako podle nich teda dělat,když mě všchno hrozně kouše, a na břiše mam vyrážku a tak ho nehladim ale drbu, ale to fakt nejde zastavit ![]()
tak holka neboj, nejsi v tom sama, já mám už 95kg a v pase 115, doufám, že to půjde dolů, strašně těžko se ty kila nosí ![]()
rokyta1 píše:
já nepoznám kdy škytá a kdy jen tak kope…jelikož kope furt…jinak to škytání je prý dobře…to znamená, že se mu procvičují plíce jak dorůstají jak pije plodovku, takže naopak buď ráda, že škytá
Sem ráda, ale je to ještě horší než když ma škytavku já sama , mi nadskakuje břicho ![]()
A kolik měříš?
Mě teda na tu váhu zatim sestra nic neřikala, jako že by nadávala nebo tak, ale stejně mam vždycky bobky když se jí s tim chlubim
a mažeš bříško? Třeba myslí nějaké intenzívní hlazení…nějaké podrbání nebo přejetí po bříšku by nemělo vadit
ono to prej vyvolává kontrakce nebo co to hlazení a tak.
No mažu,ale stejně to furt hrozně kouše, a furt a furt a furt
![]()
já 180 a taky sem koule … na začáku sem měla 75, teď mam 93 a tak schválně čekám jestli to doženu na metrák nebo ne ![]()